Dodaj do ulubionych

rozpracowywanie

13.03.13, 16:49
każdego,
który tu pisze
i jego ego
kolego
żadnych tu knowań i kłamstw,
nie przejdzie obojętnie....
i beznamiętnie...
Obserwuj wątek
    • szept_wolnosci Re: rozpracowywanie 10.04.13, 22:22
      mifredo napisała:

> każdego,
      > który tu pisze,zgnoje
      > i jego ego
      > kolego
      > żadnych tu knowań i kłamstw,
      > nie przejdzie obojętnie....
      > i beznamiętnie...
      > gnojstwo zapiziałe.....
      > mam was w cipie.

ty już chyba całkiem masz odchyły, do kogo to pisałaś?
      • oswiecony_on Re: rozpracowywanie 25.04.13, 20:47
        szepta już nie ma.
        Oświeciło go przyznał się do tego a mało tego zdradził kilka rzeczy istotnych, już nie jest taki inko gnito, to co niektórych zastanawia.
      • mifredo Re: rozpracowywanie 10.05.13, 08:10
        szept_wolnosci napisał:

> mifredo napisała:
        ................
        > > gnojstwo zapiziałe.....
        > > mam was w cipie.
        Czytaj i cytuj dokładnie, bez swojego dodawania i podszywania!
        O nie wmówisz mi, że ja to niby napisałam!
        Chory jesteś, to wiem, ale żeby ślepy, to nie słyszałam.
        To jedna z cech twojego charakteru raczej,
        niż choroby-
        pomawianie innych o coś czego nie uczynili.
        Zastanów się nad tym na trzeźwo,
        zanim zaczniesz listy do Unii wysyłać, że cię prześladują.
        Twoich konfabulacji i kłamstw w stosunku do mnie,
        na przestrzeni tych kilku lat, było wiele.
        Tu jest jeden ewidentny dowód.
        Proszę moderatora by tego nie wycinać.
        Na pamiątkę sobie zostawię.
        • ditta12 Re: rozpracowywanie 10.05.13, 09:08
          Mifredo-syn Mifredo:)
          Nazywa się Fredo:D
          • mifredo Re: rozpracowywanie 10.05.13, 09:22
            Nic ci do tego.
            • leonardo_gotti Re: rozpracowywanie 10.05.13, 10:19
              A tobie już wogóle do Ditty wpisów, zdaje się dalej masz jęzor niepostrzępiony, liczysz na poparcie swoje osoby? a niby któż miał by stanąć za ujadającą i pałającą nienawiścią babą która wmawia wszystkim chorym że udają.
              Zastanów się nad sobą, i jak już zaczynasz jakiś temat to nierób z niego kolejnej sensacyjki.
              • mifredo Re: rozpracowywanie 10.05.13, 17:42
                Sam za siebie mów i za swoje paszkwile odpowiadaj
                i tematu się trzymaj.
                Nieładnie przypisywać komuś coś czego nie napisał.
                • mifredo Re: rozpracowywanie 14.05.13, 23:01
                  Dokładnie rozpracowałam twoją schizofrenię leonardo czy jak tam.
                  Badam różne przypadki, tak dla ciekawości, dla porównania.
                  Dziś finał. Wystarczy mi.
                  Więcej nie jestem ciekawa.
                  Wiem wszystko.
                  • mantra1 Re: rozpracowywanie 14.05.13, 23:14
                    Czemu ma służyć ten wątek i kogo obchodzi? Zamelduj to koniowi.
                    • leonardo_gotti Re: rozpracowywanie 15.05.13, 00:02
                      Badaj moją schizofrenię, rozpracowuj, życzę owocnych sukcesów.
                      • leonardo_gotti Re: rozpracowywanie 15.05.13, 00:03
                        Nie mogę się powstrzymać że aż musze to napisać !!! Tak durnej baby nie ma drugiej na tym świecie.
                        • leonardo_gotti Re: rozpracowywanie 15.05.13, 00:09
                          Mifredo tylko cicho powiem ci coś w tajemnicy ale nikomu nie mów, ja udaje schizofrenię przez te wszystkie lata, żeby od państwa pieniądze wyciagać, a pracuję tylko dlatego że to moje hobby.
                          A moje psychozy sa nieprawdziwe, to tylko lekkie halucynacje, cieszę się że mnie rozpracowałaś.
                          Myślę że nie jesteś kretynką skoro mnie rozpracowałaś.
                          • leonardo_gotti Re: rozpracowywanie 15.05.13, 00:13
                            Ale nie jestes sama ja też wcinam tabsy żeby je testować, sprawdzam wpływ psychotropów na moja wątrobę czy duże szkody wyrządzą.Ale jakieś dziwne skutki uboczne mam ,mleko mi z piersi cieknie i karmię piersią psa, to chyba nie grzech?
                            • leonardo_gotti Re: rozpracowywanie 15.05.13, 00:15
                              Oj Mifredo, przecież ja nigdy schizofrenii nie miałem, bekę sobie kręce cały czas ditta od samego początku o tym wie że schizofrenii nie mam hahahaha.
                              • leonardo_gotti Re: rozpracowywanie 15.05.13, 00:17
                                Dobra 16 po 0.0 idę doić krowy mu mi rżą na pastwisku.
                                • leonardo_gotti Poddaje się. 15.05.13, 00:24
                                  Mifredo faktycznie mnie rozpracowałaś a co do cholery ile mam ukrywać że nie mam schizofrenii.
                                  Powiedz mi kochana jak do tego doszłaś, jesteś mistrzem w rozpracowywaniu! szacun dla ciebie, ale napisz wszystkim żeby wszyscy się dowiedzieli że pobiłaś na łeb kilku lekarzy i diagnoze na zdrowego mi zmieniłaś.
                                  • leonardo_gotti Re: Poddaje się. 15.05.13, 01:11
                                    Słuchaj Mifredo ty sobie nie wyobrażaj że tu ja bede się wiecznie użalał na stan zdrowia lub opisywał swoje stany.I skomlał jaki ja chory itd.. ja nie baba.A po za tym nie chcę i nigdy nie bede opisywał tu swoich stanów i samopoczucia.Tobie może się wydawać że manipuluje czy udaje.Kobieto nie raz się źle czuję ale tego nie pokazuję, to samo mam jazdy ale staram się ukrywać że coś ze mną nie tak.I czasem sam już nie wiem czy wszyscy wiedzą że ze mną coś nie tak czy nie.mam więcej problemów ze zdrowiem od ciebie i odpie...się w końcu głupia krowo.Zajmij się swoim synem.
                                    • leonardo_gotti Re: Poddaje się. 15.05.13, 01:14
                                      Ja w porównaniu do niego nie gadam sam ze sobą bo biorę leki i nie chleję piwska!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka