szept_wolnosci 13.03.13, 17:18 Miał ktoś kiedyś utratę smaku potraw podczas psychozy? Czyli gruczoły smakowe przestały działać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monte_we_mgle Re: Utrata smaku 13.03.13, 17:44 Nie w trakcie psychozy, polekowo, na zeldoxie.To przejściowe, minęło po kilku dniach. Pamiętam, że ktoś skarżył się na to samo po rispolepcie. Poza tym nic mi nie smakuje, gdy mam doła. Właśnie mam. Ale to jest coś innego. Utrata apetytu raczej, niż smaku. Jakiś tam smak odczuwam, tylko jest bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
szept_wolnosci Re: Utrata smaku 13.03.13, 18:10 Ja też mam doła właśnie na naszym forum przyznałem się do tego że jestem chory, nie chcę już kłamać a kłamałem ze względu na matkę bo czyta forum od lat i nie chcę żeby się martwiła. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: Utrata smaku 13.03.13, 18:16 Przedwiośne. Taki okres. Przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szept_wolnosci Re: Utrata smaku 13.03.13, 18:20 u mnie ten okres trwa do czerwca później jest trochę bezpieczniej, mniejsze ryzyko pojawienia się psychozy.A do czerwca oswajam się z wiosną i latem, wtenczas dla mnie to jest najtrudniejszy okres. Odpowiedz Link Zgłoś
noxnegra Re: Utrata smaku 13.03.13, 22:34 Dla mnie wiosna jest fatalna, ale apogeum masakry jest w lipcu. Mam "tylko" nerwicę, więc wygląda to tak: umieram, mam wrażenie, że ciało mi nie działa, że przestaję żyć, wzywam pogotowie, ląduję na ostrym dyżurze, potem wstyd mi, że znowu ciało mnie oszukało. Słońce, upał, wszyscy przeszczęśliwi, bo tak cudnie, a ja zdycham. Nie mogę pić kawy, bo dostaję trzęsiawki, nie mogę alkoholu, bo na drugi dzień chcę umrzeć, nie mogę się pozytywnie emocjonować i w ogóle stresować, bo zaraz ciało odmawia posłuszeństwa. Boję się lata. Odpowiedz Link Zgłoś
szept_wolnosci Re: Utrata smaku 13.03.13, 23:44 Nie trafiłeś kompletnie koleś.:) Odpowiedz Link Zgłoś
czteryminusdwa Re: Utrata smaku 14.03.13, 16:57 ja mialam ale od lekow. Teraz wszytko sie poprawia. NA lekach zarlam i nie czulam ze mam dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
noxnegra Re: Utrata smaku 15.03.13, 20:04 szept_wolnosci napisał: > Nie trafiłeś kompletnie koleś.:) Nie jestem koleś... Tak chciałam pogadać... Lubię to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
szept_wolnosci Re: Utrata smaku 15.03.13, 20:30 To rozmawiaj ja Ci nie bronię przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: Utrata smaku 15.03.13, 21:01 O zaletach zimy? Bleee... jestem w tym roku tak nią umordowany, że śnię na jawie o lecie. Odpowiedz Link Zgłoś