15.02.05, 20:32
Chcialabym polecic dietke, ktora stosowala moja kuzynka i ktora mi polecila,
konsultowalam ja z lekarka, mowila, ze dluzej jak dwa tygodnie lepiej jej nie
stosowac, bo brak w niej potrzebnych witamin! Dieta dziala, jest sprawdzona
przez wiele osob!! Ja bardzo ja lubie, bo czlowiekowi nie brakuje energi, a
same pysznosci sie wcina! Nie mam pojecia jaki to ma wplyw na PCO??:(
(Niestety!!) Jakby ktos chcial to napisze co i jak!! Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • kelobab2 Re: Dietka 16.02.05, 09:50
      Cześć, bardzo chetnie by sie dowiedziala czegos więcej o tej diecie, z PCO
      męczę sie od 10 lat i uparcie walczę o zmniejszenie wagi. Może twoja dieta mi w
      tym pomoże.... Pozdrawiam
      • habby Re: Dietka 16.02.05, 11:09
        Czesc!! Ta dieta nie moze trwac wiecej niz 2tyg! Potem musi byc przerwa!!
        Codziennie je sie to samo!
        Sniadanko ok godz 9- 1 gotowane jako+kawa lub herbata
        Podwieczorek ok. godz -12 jogurt naturalny lub owocowy
        Obiadek ok godz 16 -1 gotowana lub grillowana piers z kurczaka+pomidory i
        ogorki do woli!! Mozna wymienic piers kurczaka na taka sama ilosc chudej ryby!!
        Ja schudlam 8kg teraz walcze zeby zgubic jeszcze 8!! Mam kryzys ostatnio!! Ale
        musze dac rade!! Moze byc ciezko na poczatku, ale obiad jest na prawde syty i
        wieczorem nie czyje sie ssacego glodu!! Mam nadzieje, ze ta dieta Ci pomoze!!
        Zycze powodzenia!!
        Pozdrawiam!!
        • kelobab2 Re: Dietka 16.02.05, 11:45
          Bardzo podobna do diety kopenhaskiej i rzeczywiście na początku bardzo cięzko.
          Ja schudłam na niej 5 kg, ale po 3 miesiącach miałam 7 więcej chociaż starałam
          sie nie przytyć. Tak to juz jest z PCO.... Narazie trzymam za ciebie kciuki, ja
          jeszcze poczekam z dietą, do tego trzeba mieć spokoj w głowie a u mnie ostatnio
          z tym krucho..... W każdym razie dzięki i jeszcze raz trzymam kciuki za
          następne 8 kg.
          • habby Re: Dietka 16.02.05, 13:50
            Dzieki za wsparcie!! To naprawde bardzo mile i bardzo, bardzo potrzebne!!
            Trzymam za Ciebie kciuki i za wszystkie wojowniczki!!!
            Pozdrawiam!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka