ada296 04.05.05, 21:54 tak mi właśnie wpadło do głowy, że pewnie masz dzisiaj imieniny czy masz czy nie masz i tak życzę Ci wszystkiego najlepszego, słonka, zdrowia i radości zero dołów i deprechy i przesyłam sto buziaków i moc ciepła od Twojej gwiazdki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: Moniu :-) 04.05.05, 21:59 I ja mialam te sama mysl dzis rano,patrzac w kalendarz!Potem jakos,hm,ulecialo..Ale lepiej pozno,niz wcale!! Zycze wiec naj-,naj, i nawet jeszcze wiecej!!! ML Odpowiedz Link
mantra1 Re: Moniu :-) 04.05.05, 22:06 Zycze Moni, niech lzy tylko ze szczescia roni a w Nocnych Markow Klubie niech duzo pisze, bo ją lubie ) A poza tym - wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Moniu :-) 05.05.05, 00:39 Samych ciepłych ,słonecznych i zadowolonych dnie życzę ))))) Zdrowia, miłości i spełnienia marzeń. Ściskam. Kran. Odpowiedz Link
verbena1 Re: Moniu :-) 05.05.05, 00:41 Dla Moni na Imieniny przesylam wirtualnie pek czerwonych tulipanow prosto z Holandii. Wszystkiego najlepszego ! Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Moniu :-) 05.05.05, 01:06 Moniu... Spełnienia marzeń ukrytych pod puchową poduchą, Namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince, Wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem, Komety Haleya z jasnym warkoczem anielskich przyjaciół.... życzę z opóźnionym zapłonem Odpowiedz Link
mammaja Re: Moniu :-) 05.05.05, 11:50 Przepraszam,ze dopiero dzisiaj, ale najlepsze i z serca szczerego. Samych radosci i co tylko sobie wymarzysz, Moniu! Mm Odpowiedz Link
wenus440 Re: Moniu :-) 05.05.05, 21:59 Moniu, wprawdzie spoznione, ale rownie szczere zyczenia imieninowe sle Tobie i wychylam jednego na Twoja czesc! - the space is our future Odpowiedz Link
jej_maz Re: Moniu :-) 09.05.05, 01:54 Moniu slonko moje. Nie wazne ze tak pozno - wazne ze szczerze, prawda? A zycze Ci wszystkiego dobrego!! Odpowiedz Link