mammaja 31.03.08, 01:31 Marzy mi sie, zeby kogos nabrac na nieprawdopodobna wiadomosc. Zapraszam do pomyslow i inicjatyw Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza-w-ogrodzie Re: Prima Aprilis 31.03.08, 01:51 Napisz, ze zolkna klony i kukulki odlatuja do cieplych krajow... oj, to nie Prima Aprilis, tylko sydnejska rzeczywistosc! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Prima Aprilis 31.03.08, 08:33 Od kilku lat mam klopot i nic nieprawdopodobnego nie moge wymyslic. Moze dlatego, ze rzeczywistosc byla nieprawdopodobna? Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Prima Aprilis 31.03.08, 10:54 Wpadnij zaaferowana "Słyszała/es, słyszała/es , mówili w radio ,ze jego Wysokosc Pan Prezydent abdykował")). Odpowiedz Link
mammaja Re: Prima Aprilis 31.03.08, 22:57 No tak- tak ostatnia wiadomosc moglaby konkurowac tylko z wiadomoscia ze Ojciec Dyrektor zrezygnowal z prowadzenia radia! Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Prima Aprilis 01.04.08, 00:03 W moim biurze,jutro kazda idzie do naszego bossa i mowi mu ze jest w ciazy - jednoczesnie zastrzegajac pelna dyskrecje. Ciekawe jak to wytrzyma Odpowiedz Link
kamfora Re: Prima Aprilis 01.04.08, 00:07 Myślę, ze można by wykorzystać koniec ważności starych dowodów: telefon do kogoś, kogo chcę nabrać z wiadomością o nagrodzie za wczesną wymianę dowodu (a nagrodę wręczałby np. pan prezydent No i propozycja, by "nagrodzony" podziękował w imieniu wszystkich wyróżnionych...A jako "dyscyplina dodatkowa" mogłoby być losowanie pobytu w Pekinie z parą prezydencką. Oczywiście, albo trzeba zmienić głos, albo poprosić kogoś, coby zastąpił No i musi to być czytane, bo inaczej trudno zachować powagę. Odpowiedz Link
mammaja Re: Prima Aprilis 02.04.08, 12:04 No jakos nie mialam nastroju na nabieranie! Moze za rok Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Prima Aprilis 02.04.08, 12:25 Jakos od dawna juz nie mam nastroju do zartow Wszystkie ktore mi przechodzily przez mysl byly zlosliwo-wredne typu. Moj Drogi, bardzo mi przykro ale parkujac sie swoim autem w garazu, skasowalam Twoje. Albo: Cholera mamy kontrole skarbowa. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Prima Aprilis 03.04.08, 00:33 Nic nie wymyslilam, ale dostalam smiesznote - film o latajacych pingwinach: www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2008/04/01/npenguin101.xml&CMP=ILC-mostviewedbox Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Prima Aprilis 03.04.08, 06:49 Cudne, obejrzalam sobie na mily poczatek dnia. Odpowiedz Link