bei 14.11.04, 04:49 Magdzia odzyskala przytomność:0.....a Ligusia jest dzielna...obie czują się lepiej....Mąż Magdzi napisała maila do Lotki...a ona zaraz przekazała te świetne wiadomosci.........uffffffffff....oby już było lepiej i lepiej i lepiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natasza39 Re: Magdzia (turkuć) :):):) 14.11.04, 09:41 bei napisała: > Magdzia odzyskala przytomność:0.....a Ligusia jest dzielna...obie czują się > lepiej....Mąż Magdzi napisała maila do Lotki...a ona zaraz przekazała te > świetne wiadomosci.........uffffffffff....oby już było lepiej i lepiej i > lepiej Bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale, moja droga, co Ty robisz o tej godzinie przy kompie???? Kobita w Twoim stanie nie powinna sie szlajac po nocy!!!! Uważaj, bo mam niedaleko do Ciebie i jak wsiade w samochód, to od bidy za 2 godziny moge Cie opierdzielic w realu!!! Odpowiedz Link
capa_negra Re: Magdzia (turkuć) :):):) 14.11.04, 10:34 Cudnie !!!!! Mam nadzieję, że teraz to juz będzie tylko lepiej Odpowiedz Link
pom Re: Magdzia (turkuć) :):):) 14.11.04, 13:18 Dzielna dziewczyna.)) Teraz niech zdrowieje jak najszybciej i cieszy swoim maleństwem. Wszystkiego dobrego, Madziu.) Odpowiedz Link