lilith76 03.06.05, 10:05 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2743273.html grozi nam, czy nie? chyba nie ze względów komercyjnych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wipsania Re: Prowokatorzy w sieci - link 03.06.05, 10:29 Też tak myślę - komu by się chciało zajmować tym, co tu baby sobie plotą. Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: Prowokatorzy w sieci - link 03.06.05, 10:38 hmmm, chyba zeby deprim reklamowali hehe albo inne herbatki ziolowe na odchudzanie, wzglednie jakis dobry alkohol. Odpowiedz Link
leeya Re: Prowokatorzy w sieci - link 03.06.05, 10:40 No to ja sie zglaszam na stylemakera Ciemnanocko, jako, ze Ty i ja z Gdanska, to moze sie wybierzemy na dobre winko?? Mimo, ze ja strasznie wredna exiara jestem Leeya PS> Styluje wlasnie "DOBRE WINKO" Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: Prowokatorzy w sieci - link 03.06.05, 10:54 Leeya wredna exiaro mam tylko nadzieje ze nie jestes ex mojego M a z drugiej strony, jakbys byla i jestes sympatyczna to luz. byloby chyba latwiej ja na winko chetnie, ale bede plakac ci w rekaw. ale nie, jaka to ex jest glupia, tylko jaki ten moj facet uparty z checia winkoo z checia Odpowiedz Link
balladynka Re: Prowokatorzy w sieci - link 03.06.05, 10:56 Po przeczytaniu artykułu stwierdzam, że ci nasi prowokatorzy to jakieś marne popierdółki Odpowiedz Link