ciemnanocka 20.06.05, 10:03 No dobra, dzis o 18??? 19??? bo ja niestety bede musiala sie zwijac prawdopodobnie 19.35 albo 20.35 to jak? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the.mist Re: trojmiasto spotkanie dzis! 20.06.05, 10:10 Mnie by bardziej pasowała 19, bo na 18 raczej nie zdążę. Ale jeśli pozostałym 18-ra pasuje, to po prostu spotkajcie się, a ja się troszkę spóźnię. Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: trojmiasto spotkanie dzis! 20.06.05, 10:29 Kurcze, to moze znowu przelozymy? na nastepny poniedzialek, albo jakos, zeby wszystkim pasowalo? Odpowiedz Link
the.mist Re: Jutro? n/t 20.06.05, 11:40 Sorki, napisałam, że jutro, ale zaraz mi się przypomniało, że jutro nie mogę... Pasuje mi środa i czwartek, od piątku do końca przyszłego tygodnia - już nie bedę mogła się stawić Jak dla mnie - dzisiaj (najwyżej trochę się spóźnię) albo środa/czwartek Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: Jutro? n/t 20.06.05, 11:57 Mi sie wydaje, ze trzeba ustalic odgornie)) tylko boje sie, ze w tym tygodniu wszyscy juz od dzis zaczynaja swietowac noc swietojanska i bedzie ciezko znalezc cos wolnego. Odpowiedz Link
the.mist Nocko! 20.06.05, 12:16 Pozostałe dziewczyny się nie dopisują, może poczekamy jeszcze, kiedy im pasuje? Coś wolnego? Masz na myśli miejsce czy czas? Bo jeśli miejsce - tam, gdzie podałam, powinno być, zresztą, możemy zarezerwować stolik gdzie indziej. Albo pokrążyć po Spocie, jeśli bedzie łądna pogoda A jesli ma być odgórnie, to proponuję: środa, 19.00 Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: Nocko! 20.06.05, 12:17 Mist, ja bede w srode o 19. najwyzej bedziem we dwie Odpowiedz Link
leeya Dziewczyny:)))))) 20.06.05, 13:53 Sroda, godzina 19 mi pasuje Dzis bym za cholere nie mogla, bo Julka ma trzydniowke, dzis 2 dzien Dajcie znac gdzie) Leeya Odpowiedz Link
the.mist Leeya! 20.06.05, 14:34 No proszę, jak dobrze się złożyło Tzn. wcale nie dobrze, że Julka chora, ale dobrze, żeśmy przełozyły... Od soboty na Twojej skrzynce wisi @ ode mnie - w kazdym razie powinna tam być! Odpowiedz Link
leeya Re: Leeya! 20.06.05, 15:40 Hmmm... Jakby tu ladnie powiedziec na skrzynke gazetowa i nie uzyc slow ogolnie uwazanych za wulgaryzmy... Hmmm.... W kazdym razie zaraz poszukam, ostatnio korespondencje od ludzi znajduje w "poczcie wysylanej"(( Jak znajde, natychmiast odpisze)))) A Kulka w porzadku zupelnie, bawi sie, rozrabia, tylko glupia temperatura sie jej trzyma.... Leeya Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: Leeya! 20.06.05, 16:01 no to piknie to ja dzis na silownie spiesze w srode tez pewnie, to zziajana przybede. bo ja juz 4,5 kilo mniej hehe Odpowiedz Link
milcha1 Re: Leeya! 20.06.05, 18:53 Świetnie, bo ja dziś miałam awarię i nie miałam z kim małego zostawić. A w środę to gdzie i o której? Odpowiedz Link
the.mist Milcha, 20.06.05, 19:21 W środę o 19.00. Miejsce podałam w mailu - wysłałąm w sobotę, sprawdź, może też masz w innym katalogu Znajdziesz mnie też na gg: 1207204 Odpowiedz Link
milcha1 Re: Milcha, 22.06.05, 18:05 No i guzik. Przed urlopem nie mogę się jakoś wyrobić. Bardzo przepraszam. Narobiłam nadziei i wam i sobie. Ale oboje jesteśmy z mężem uwikłani w różne dodatkowe zajęcia i obowiązki poza domem i pracą a nie mamy w pobliżu babci ani zaufanej osoby z którą możnaby zostawić małego. Jeśli ja wychodzę mąż zostaje, jeśli ona - ja. Na godzinę lub dwie zostawiłabym sąsiadce ale nie wyrobi.łabym się w dwie godziny z dojazdami. Odpowiedz Link