mrzagi01 09.08.04, 13:48 firma ALESSI to zywa legenda designu (gdyby ktos nie wiedzial ;) no i ta legenda dokonala restylingu Pandy. popatrzcie: www.alessi.com/stampa/comunicati/display.jsp?id=5 dla mnie bomba! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzagi01 Re: Panda Alessi 09.08.04, 13:52 www.autobild.de/aktuell/neuheiten/artikel.php?artikel_id=6774# tu wiecej fotek Odpowiedz Link
ulalka Re: Panda Alessi 09.08.04, 21:44 mhmmm... ladniutke autko no :) heh.. i kolory mi tez pasuja w nim :) Odpowiedz Link
mejson.e5 "Una piccola grande" 09.08.04, 23:18 "artistica e poetica" "innovazione, stile e carattere" "d’arte “a quattro ruote”" Po prostu - nic dodać, nic ująć. Fajne autko zbudowaliśmy "polskimy ręcamy" a włoscy fachowcy je z klasą upiększyli. Poloneza tak by się nie udało... Pozdrawiam, Mejson Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Panda Alessi 10.08.04, 12:45 Mnie tez sie podoba. Jedno tylko wzbudza moje opory - tylne boczne okienka - zaslepione, czy tylko przyciemnione? A tak w ogole to po co? Bo taka moda? Tzn. na co moda? Na ciezkie sylwetki, czy na brak widocznosci z wnetrza? W sumie po co widziec, skoro jest tyle poduszek... :P Odpowiedz Link