Dodaj do ulubionych

FSO Lanos...

19.04.05, 22:30
haa nie tylko Lanos ale i Matiz. Tydzien temu widzialem Matiza. Najpierw
wydalo mi sie dziwne, co to za znaczek, cos nie tak? Po dluzszych ogledzinach
zalapalem. Teraz nie mamy DU. FSO trzaska jeszcze samochody bo ma czesci a
licencji nie stracili (jesli dobrze sie doinformowalem)... A dzisiaj
widzialem Lanosa i tak mi sie przypomnialo, wiec pisze...
Ciekawe ile kosztuja te samochody ze stajni FSO?

Pozdrawiam
Wobi
Obserwuj wątek
    • sherlock_holmes Re: FSO Lanos... 20.04.05, 06:15
      Z roku 2004:
      - Matiz 22900
      - Lanos 30400
      do tego pakiet pizetju 3,5% :)
      A cennik modeli z roku 2005 jest tu:
      www.fso-sa.pl/samochody/samochody.html
      Nie wiem ile jezcze czasu,ale kończą im sie prawa do wytwarzania tych aut :( Gdyby Ukraińcy przejęli FSO, produkowany byłby model o oznaczeniu chyba T-100, czyli zmodernizowany Lanos.
      • kolowr "prawa autorskie" 20.04.05, 19:15
        dlatego się nowy chevrolet spark u nas nazywa a na zachodzie matiz, bo fso ma
        prawa do używania nazwy i produkowania autka gdzieś do końca ego roku chyba.
    • kolowr chora polityka modelowa 20.04.05, 19:28
      matiza z poduszką kupi się dopiero za 31.750, jest to 4 wersja wyposażeniowa. i
      to jest chore, ze wogóle oferują takie. ale nie dziwne, po upadku daewoo polaki
      się odwrói=cili kompletnie od marki, bez sensu - zaczęli pękać co z serwisem i
      częściami - a przecież każdy koncern miał smaczek na przejęcie sieci stacji
      serwisowych i obsługę tego, bo normalnie to zyła złota. a przez to, zę się u nas
      poleciało (nie dziwne z jednej strony, bo daewoo kupowali w większosci leszcze
      przecież, to co od nich myślenia wymagać) i spdła sprzedaż do zera niemalże, to
      w końcu zostawili to ...
      ale za to za 35.000 kupi się matiza full wypas z klimą, absem i poduszkami oraz
      innymi extrasami - to nei do pobicia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka