marekatlanta71 07.11.06, 05:46 www.floormat.com/heated-car-mat.html Podobno w PL snieg, wiec moze sie to komus przydac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: Maty do samochodu 07.11.06, 07:47 A nie promieniuje to nadmiernie? Ja tam wole marznąć... Odpowiedz Link
crannmer Re: Maty do samochodu 07.11.06, 18:42 sherlock_holmes napisał: > A nie promieniuje to nadmiernie? Czym? Daleka podczerwienia? MfG C. Odpowiedz Link
plawski Ja bym wolał taki pokrowiec na siedzenie. Są??? 07.11.06, 11:43 marekatlanta71 napisał: > www.floormat.com/heated-car-mat.html > Podobno w PL snieg, wiec moze sie to komus przydac. Odpowiedz Link
eres4 Re: Ja bym wolał taki pokrowiec na siedzenie. Są? 07.11.06, 12:40 Sa. W Praktikerze kupilem za 20zl/szt. Kupilem 2 szt. i polaczyłem w szereg bo jedna po 2-3 minutach parzyla w dupe. Odpowiedz Link
plawski Re: Ja bym wolał taki pokrowiec na siedzenie. Są? 07.11.06, 15:06 eres4 napisał: > Sa. W Praktikerze kupilem za 20zl/szt. > Kupilem 2 szt. i polaczyłem w szereg bo jedna po 2-3 minutach parzyla w dupe. A nie ma regulacji? Bo taka, co parzy w dupę to też średni pomysł. Dupa się poci, zaparzy i przy wyjściu na dwór zaziębi :) > Odpowiedz Link
eres4 Re: Ja bym wolał taki pokrowiec na siedzenie. Są? 08.11.06, 08:24 plawski napisał: > A nie ma regulacji? Niestety nie. Dlatego po odparzeniu sobie tylka nastepnego dnia pojechalem po druga sztuke, polaczylem w szereg i zamontowalem na siedzeniu pasazera. > Bo taka, co parzy w dupę to też średni pomysł. Dupa się > poci, zaparzy i przy wyjściu na dwór zaziębi :) i dostanie kataru ;-) Odpowiedz Link
typson Re: Ja bym wolał taki pokrowiec na siedzenie. Są? 08.11.06, 13:08 > i dostanie kataru ;-) a jak zacznie kichac to juz wstyd jak beret Odpowiedz Link
typson Re: Ja bym wolał taki pokrowiec na siedzenie. Są? 07.11.06, 12:51 a kto Cie zmusza, zebys to to pod nogi kładł? Odpowiedz Link
fazi_ze_sztazi Re: 08.11.06, 03:37 plawski napisał: Ja bym wolał taki pokrowiec na siedzenie. Są? sa podgrzewane fotele ... kiedys sluchalem programu o samochodach prowadzonego przez 2 braci, robia sobie niezle jaja. dzwoni babeczka i zali sie ze w poprzednim aucie miala podgrzewane fotele, a w obecnym nie ma i jej w pupe zimno. Panowie sie grzecznie pytaja skad pani jest i jak zimno zima tam jest (program jest na cale USA, ale robiony w Boston, MA). Pani na to ze jest z CA i zima jest 10C. .... pzdr. Odpowiedz Link
typson Re: Ja bym wolał taki pokrowiec na siedzenie. Są? 08.11.06, 03:42 najpierw zrób sobie dzieci, bo jak Ci orzeszki taki ciepły fotel wymłóci to marne szanse na progeniture (zapytaj tych z huty warszawa) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Maty do samochodu 07.11.06, 11:51 Pewnie by sie i przydalo ale jak na polskie warunki to troche drogie te maty chyba, ze mi sie tak wydaje. Odpowiedz Link