29.09.10, 21:52
...cieszę się, że ten dzień dobiega końca. sama nie wiem jak go przeżyłam. problem za problemem,obawy o zdrowie "dzieciów". stres przy tym przeogromny. ale jest ok,mam się dobrze,zero lęków o dzieci (żadnych lęków),bo wszystko dobrze sie pokończyło.
no!może tylko to,że telefony się przegrzały wink
PS. pod zlewozmywakiem woda uncertain jutro odpływ sprawdzić muszę, ale to pikuś.
Dobranoc Wam. Kororowych.
Obserwuj wątek
    • czubata Re: ufff... 29.09.10, 23:25
      Jednoczę się z tobą.Uff...
      • majagor Re: ufff... 30.09.10, 10:14
        Sensi, strasznie się ucieszyłam, jak wczoraj mi napisałaś smsa, że wszystko ok.
        Strasznie się już denerwowałam, ale bałam się dzwonić, wypytywać... bo nie wiedziałam, jak wygląda sytuacja.
        Więc fajno, że napisałaś, fajno, że wszystko w porządku!

I dzięki raz jeszcze za rady z zupą wink
        • sensi41 Re: ufff... 30.09.10, 12:13
          majagor napisała:

> I dzięki raz jeszcze za rady z zupą wink

zupy nie sa moja specjalnościa,bo nikt ich nie chce jeść.ale o tej smietanie to gdzies wyczytałambig_grin
          Dziekismile
          • majagor Re: ufff... 30.09.10, 13:28
            Nie są Twoją specjalnością ale się ZNASZ. A ja czasami jeszcze troszku nieudolna w tym jestem wink Ale mam pomoc w Tobie, w sąsiadce - ostatnio sąsiadka mnie ratowała, gdy ojcu golonkę gotowałam i nie wiedziałam jakie przyprawy trzeba tam wrzucić wink
    • sensi41 Re: ufff... 30.09.10, 19:40
      sensi41 napisała:
      > PS. pod zlewozmywakiem woda uncertain jutro odpływ sprawdzić muszę, ale to pikuś.
      > Dobranoc Wam. Kororowych.

Rozkręciłam syfon,a potem wymyłam wszystkie uszczelki w zlewozmywaku pozbawionym syfonu.Duuuuużo wody sie rozlałouncertain Ale naprawiłamsmile
      • 36.a Re: ufff... 01.10.10, 10:44
        Brawoooooooooooooooo!!!!!!
        Ogromna satysfakcja, prawda?
        [Ania sprzątająca, naprawiająca, wracająca do Życia]
        • sensi41 Re: ufff... 01.10.10, 13:37
          Najbardziej cieszyłam,że udało mi się to z powrotem złozyć big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka