mlekodwuprocentowe 15.05.07, 20:05 czy istnieje jakis sposob na chrapanie ? moj mąż nie daje mi spać... tylko nie sugerujcie osobnych sypialni, za male mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_penso_a_te Re: chrapanie 15.05.07, 20:19 Skutkuje też mlaskanie i ciamkanie... Jak Twój mąż zacznie chrapać i obudzi Ciebie, zacznij ciamkać i mlaskać, a po chwili przestanie. Poważnie mówię. Kiedyś znajoma powiedziała mi o tym sposobie i naprawdę działa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
biedulka Re: chrapanie 15.05.07, 20:25 boże jak mi brakuje chrapania ex........:( Odpowiedz Link Zgłoś
ona235 poważna rada 15.05.07, 20:35 będąc studentką wynajmowałam ze znajomymi mieszkanie. I był taki Marcin, który jak chrapał to w całym 4pokojowym mieszkaniu było go słychać. I tutaj podam rozwiązanie :) Poszedł on do lekarza, który przepisał mu jakieś lekarstwo, takie w sprayu do nosa, jakieś takie gorzkawe i od czasu jak zaczął to brać-przed snem to przestał chrapać. Dlatego mówię ci że da się to "wygłuszyć" Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: poważna rada 15.05.07, 20:52 no wlasnei zalezalo mi zwlaszcza na jakims sposobie farmakologicznym, typu spray tylko nie wiedzialam czy to rzeczywiscie skuteczne a nie pic na wode i wyciąganie kasy od ludzi. mlaskanie czy wydawanie innych oglosow nie dziala, podobnie jak gwizdanie, on spi tak mocno, ze nie wystarczy nawet abym go zawolala, musze nim szarpac, zeby sie obudzi. po mojjej prosbie przewraca sie na bok, ale za jakis czas znow spi na plecach i chrrrrrrrrr chrrrrrrrrrrr sprawdze ten spray, dzieki, chyba, ze jeszcze ktos cos podpowie Odpowiedz Link Zgłoś
biedulka Re: poważna rada 15.05.07, 21:02 moj ex eksperymentowal ze sprayem ktory nazywal sie snoreeze czy jakos tak. ale dalej chrapal. Odpowiedz Link Zgłoś
hefalumpek5 Re: chrapanie 15.05.07, 21:30 a u nas to wlasnie ja chrapie a nie moj luby;) Odpowiedz Link Zgłoś
ifeelpreety Re: chrapanie 15.05.07, 22:35 mala koretkta nosa.. zabieg pewnie da sie zrobic za 2-3 tys Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: chrapanie 15.05.07, 23:22 o,na to to on sie na pewno nie da namowic... Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: chrapanie 16.05.07, 11:46 w aptece sa krople na chrapanie trzeba zwiększyć tylko dawkę i częstokrotność aplikowania i naprawdę działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
brunetta2 Re: chrapanie 16.05.07, 12:08 Moj M probowal roznych sposobow srodkow bez skutku.Mial zawal ,do chrapania sie przyzwyczailam ,wiem wtedy ze zyje:D Najgorsze sa bezdechy ,chrapanie to pikus. Odpowiedz Link Zgłoś