layla12 22.02.06, 11:58 Cześc!Jeśli ktoś z was czytał 6 częśc "Harry Potter i Książę Półkrwi" to wie że SNAPE ZABIŁ DUMBLEDOBA!!!A co wy o nim sądzicie??Ja uważam że to DEBIL. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaa777 Re: Snape-ty zdrajco!!!!! 22.02.06, 12:14 Na ten temat jest wiele napisane w innych watkach wiec jak jestes ciekawa co sadza inni to sobie poczytaj. I nie obrazaj Snape'a! Odpowiedz Link
layla12 Re: Snape-ty zdrajco!!!!! 22.02.06, 12:17 A co ty jego prawnik??Każdy ma o nim różne zdania.I TO TY POCZYTAJ!!!Nie wiesz co on zrobił w VI części??? Odpowiedz Link
aniaa777 Re: Snape-ty zdrajco!!!!! 22.02.06, 12:35 Oczywiscie ze wiem co zrobil w VI czesci i wcale nie uwazam ze jest debilem! Snape jest niesamowicie intrygujacy, moim zdaniem jest to najciekawsza postac tej ksiazki. Odpowiedz Link
layla12 Re: Snape-ty zdrajco!!!!! 22.02.06, 12:38 No...jak już powiedziałam każdy ma inne zdanie.Baardzo Cie przepraszam za tamto....Mam nadzieje że mi wybaczysz :))) Odpowiedz Link
ewengarda Re: Snape-ty zdrajco!!!!! 22.02.06, 17:57 layla12 napisała: > Cześc!Jeśli ktoś z was czytał 6 częśc "Harry Potter i Książę Półkrwi" to wie > że SNAPE ZABIŁ DUMBLEDOBA!!!A co wy o nim sądzicie??Ja uważam że to DEBIL. > Pozdrawiam. Kto to jest DUMBLEDOB? Odpowiedz Link
layla12 Re: Snape-ty zdrajco!!!!! 22.02.06, 19:17 Ups!Pomyliłam się,ale chodziło mi o Dumbledora :))) Odpowiedz Link
witek96 Re: Snape-ty zdrajco!!!!! 28.02.06, 20:44 Myślę, że Snape nie po to został obdarzony zaufaniem dyrektora i nienawiścią wszystkich pozostałych bohaterów 9 zarówno dobrych jak i złych), aby teraz to wszystko zaprzepaścić. Czeka nas z pewnością wiele niespodzianek dotyczących tej postaci. i nekoniecznie muszą być one nieprzyjemne. Odpowiedz Link
maly_jelen Re: Snape-ty zdrajco!!!!! 28.02.06, 22:08 Słuchajcie, w tym jest jakaś intryga. Gdybym miała npisać wszystkie moje opinie w jednym poście zabrakłoby miejsca:) Więc zapamiętajcie tylko, że to nie jest czysty zdrajca. Zobaczycie w 7 części:) Odpowiedz Link
eeela Re: Snape-ty zdrajco!!!!! 28.02.06, 22:11 Jakas intryga jest zapewne, tylko nie mam pewnosci, w ktora strone. Byc moze zabijal Dumbledore'a na jago wlasne zadanie, a byc moze cos jeszcze bardziej zaskakujacego. Ale cokolwiek by to nie bylo, trudno mi doprady spodziewac sie wielkiego snejpowskiego happy endu, ze okazuje sie, jakim to on byl naprawde bojownikiem dla sprawy i teraz wszyscy go kochaja i on wszystkich kocha. Zbyt dlugo Rowling budowala jego mroczny wizerunek, zbyt skomplikowana osobowoscia go uczynila, zeby wszystko moglo sie skonczyc tak prosto, tak mi sie wydaje :-) Odpowiedz Link