IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 19:35
Poszukuje jakiego niedrogiego, ale porzadnego i w miare rozsadnie usytuowanego campingu w Zakopenem. Czy ktos moglby mi takowy
polecic? I podac od razu orientacyjne ceny:) Bede bardzo wdzieczna:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: camping IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 29.05.05, 10:40
      Patrz wątek: "Do tyk, ftorzy przyjyzdzajom od Tatrami jeść. " Tam jest link
      do campingu pod Krokwią i ceny!
      • Gość: Ciupazka Re: camping IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 29.05.05, 10:44
        Masz link:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=20393252
        • Gość: Ciupazka Re: camping na HARENDZIE IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 29.05.05, 10:49
          Jest jesce jedyn duzy camping na Harendziei szukaj go w necie.
        • Gość: dzwoneczek Re: camping IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 15:51
          bardzo dziekuje za pomoc, ale cos ten link z linku nie chce mi dzialac:(
          • Gość: dzwoneczek Re: camping IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:52
            Moze jeszcze jakiesn inne campingowe propozycje? Taki maly wybor w tym Zakopanem? No, niemozliwe;)Nie znajdzie sie nic dla malej dziewczynki, ktora chce tanio, ale bezpiecznie rozbic trzyosobowy namiocik i przenocowac w nim jedna noc?
            • ciupazka Re: camping 01.06.05, 19:01
              Żeby otrzymać zezwolenie na rozbijanie namiotów nawet na łące , trzeba
              spełnić określone wymogi sanitarne oraz inne. Niestety nikt w ciemno,
              bez meldowania nikogo nie przyjmie. Tyle kwater stoi pustych i prosze z
              nich korzystać. Są campingi , wystarczają dla tych , ktorzy chcą z nich
              korzystać.
              Telo.Pozdr.
              • dupekzoledny Re: camping 01.06.05, 19:29
                dzwoneczku rostomiły.kwatera wyjdzie ci wcale niedużo drożej niż camping.
                zwłaszca można nie w samym zakopanem,gdzie faktycznie może byc ciut drożej, ale
                po drodze w białym dunajcu na ten przykład. stoją przy drodze z
                tabliczkami.śmiało mozesz do nich iść.
                • Gość: dzwoneczek Re: camping IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:24
                  Alez ja bym bardzo chetnie skorzystala z jakies kwatery, zwlaszcza, ze w samym Zakopcu mam mozliwosc nocowania przwie za darmo, placac tylko za zuzyty prad i wode. Ale niestety, skoro tak sie guzdralam z organizowaniem wyjazdu i mamy czerwiec to teraz musi byc pod namiotem i koniec kropka:(
                  I przeciez wcale nie mowie, ze chce sie rozbijac na jakies lace, na dziko...
                  • Gość: Ciupazka Re: ślus! IP: *.it-net.pl 02.06.05, 10:38
                    Z Tobom godać a z wodzickom sie bić to jedno, małoś pojętno, hehe... Nic
                    więcej Ci nie bede godać, haj. ŚLUS!
                    • Gość: dzwoneczek Re: ślus! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:46
                      Jak nie chcesz to nie gadaj, przymusu nie ma. Dla mne to mala strata bo nic konkretnego sie od Ciebie nie dowiedzialam.
                      I szczerze to mam duze watpluiwosci, kto tu w rzeczywisctosci jest malo pojetny...
                      • Gość: c_n Re: ślus! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:00
                        1. Kup przewodnik i mapę
                        2. Znajdź rozdział noclegi
                        3. Znajdź podrozdział campingi
                        4. Wypisz adresy i telefony
                        5. Na mapie sprawdź lokalizację
                        6. Telefonicznie sprawdź ceny
                        7. Przewodnik i mapę zachowaj , bo mogą Ci się jeszcze przydać
                        8. Nie truj d...py na forum
                        9. Pozdrawiam i życzę udanego wyboru

• Gość: c_n Re: ślus! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:31
                          Jeśli wolisz wersję elktroniczną od tradycyjnej to w google wpisz
                          "zakopane+campingi"

p.s. Na szlaku jednak bardziej się przyda przewodnik i mapa niż laptop
                          • dupekzoledny Re: ślus! 10.06.05, 11:12
                            tyn przewodnik będzie chyba nawet lepszy od tych satelitarnych namiarów.
                            a nie chcesz słuchać tych co się na tym znają/ciupazki/,to sie lepiej w góry
                            nie wybiareaj.po co masz się rozczarować.
                          • roomtsays Re: ślus! 10.06.05, 11:18
                            www.google.interia.pl/szukaj?q=Zakopane%2Bpole%2Bnamiotowe&s=szukaj&sg=1&w=pl
                            • ciupazka Re: Nowa mapa Podhala i kwater 10.06.05, 13:22
                              Klikaj na punkty w danej miejscowości i tam masz kwatery i info.
                              • ciupazka Re: Nowa mapa Podhala i kwater 10.06.05, 13:26
                                www.mapa.zol.pl/
                                • Gość: dzwoneczek Re: Nowa mapa Podhala i kwater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 23:00
                                  Bardzo dziekuje za pomoc. To jest wlasnie to, na co liczylam, zaczynajac tutaj watek:) Nie rozumiem tylko, dlaczego najpierw trzeba Was bylo zdenerwowac:)
                                  • Gość: gość Re: Nowa mapa Podhala i kwater IP: *.it-net.pl 12.06.05, 23:07
                                    pola namiotowe:

www.noclegi.zakopaneonline.pl/?action=obiekt&id=150
                                  • roomtsays Re: Nowa mapa Podhala i kwater 12.06.05, 23:56
                                    Dzwoneczku dziwny jesteś - niby dzwonisz a nie wiesz gdzie! Nawet nie wiesz jak
                                    zadzwonić. A linki? Podane na odczepnego i nie sprawdzone! ;P Teraz jesteś
                                    zadowolony bo ktoś odwalił elementarna robotę za Ciebie, natomiast za jakis czas
                                    - już po Twoim pobycie pod Tatrami - możemy się tu spodziewać pretensji z Twojej
                                    strony (oczywiście inny nick nie wykluczony), krytyk i kalumni typu "jak
                                    mogliście podać mi tak ohydne miejsca na nocleg". Więc nie dziękuj, a jeśli już
                                    to ostatnie zdanie ("dlaczego najpierw trzeba Was bylo zdenerwowac:)") - mogłeś
                                    sobie darować bo obrażasz ludzi gór, a to osobliwa "rasa"! Mnie nie
                                    zdenerwowałeś, a wręcz... wq.... i chyba nie tylko mnie. Slus!
                                    • Gość: dzwoenczek Re: Nowa mapa Podhala i kwater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:04
                                      To w takim razie powiedz mi szanowny Wielce Specyficzny Panie Goralu skad mam wziac te sprawdzone adresy? Nikt, kogo znam nie jezdzi do Zakopanego pod namiot, a jak juz wyzej bylo to wspomniane, wynajecie pokoju w gre nie wchodzi. Jezeli w ten sposob chcieliscie mnie nauczyc, ze do Zakopanego warto przyjezdzac tylko w wylacznie w miesiacha zimowych to udalo sie Wam to idealnie.
                                      • Gość: c_n Re: Nowa mapa Podhala i kwater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:40
                                        Dzwoneczek dzwoni i podzwania.....a karawana idzie dalej;))
                                      • ciupazka Re: Upierdliwy "turysta" 13.06.05, 09:16
                                        ...klasycny przykłod! Ty lepiyj jedź se w inkse góry. Dobrze Ci radze, i
                                        to zawcasu.
                                        • roomtsays Re: Upierdliwy "turysta" 13.06.05, 12:01
                                          Dzwoneczku w jakim Ty świecie żyjesz? Czy Tobie naprawdę nigdy nie zdarzał się
                                          ten pierwszy raz??? Przecież jest pierwszy ząbek, pierwsza kupka do nocnika
                                          itd.... więc zamiast nas ganić zaryzykuj pierwszą noc na kampingu pod Giewontem
                                          - poczujesz się pionierem i jestem pewien, że Cie to dowartościuje. Kto nie
                                          ryzykuje ten nie żyje! Nawet dzieci z próbówki po narodzeniu żyją normalnym
                                          życiem więc zarzuć własną sterylność bo to niezdrowe i ruszaj w nieznane. Ono
                                          często jest źródłem wspaniałych wrażeń i rozwija wyobraźnię której Tobie właśnie
                                          brak. Tylko uważaj w górach bo one nie są przyjazne dla ludzi bez wyobraźni.
                                          R.
                                          ;o)))
                  • Gość: Ciupazka Re: camping IP: *.it-net.pl 02.07.05, 12:09
                    Drugi camping "Za Strugiem":

www.noclegi.zakopaneonline.pl/?action=obiekt&id=347
                    Na campingu radzę pilnować dobytku!
                    • ciupazka Re: camping 12.07.05, 11:57
                      Zgłoszone jest prywatne pole namiotowe na Wyskówkach (od 6 lipca)- dla
                      zainteresowanyk.
                      • ciupazka Re: camping 12.07.05, 12:12
                        Wyskówki:

www.mapa.zol.pl/?zoom=8&x=3468&y=1402&ulica=134#mapa
    • ciupazka Re: camping 13.08.05, 21:55
      Gość portalu: dzwoneczek napisał(a):

> Poszukuje jakiego niedrogiego, ale porzadnego i w miare rozsadnie
      usytuowanego
      > campingu w Zakopenem. Czy ktos moglby mi takowy
      > polecic? I podac od razu orientacyjne ceny:) Bede bardzo wdzieczna:)

Już wszystko wiesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka