myszabrum 16.09.06, 12:49 Tyle krwi tu się ostatnio polało... Mam wrażenie, że brakuje nam Twojego rozsądku, optymizmu i wiary w człowieka (oraz Myszy). Napisz coś takiego ku pokrzepieniu serc, bo się tu wszyscy terapeutycznie pozagryzamy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e4ska Re: Esko! 16.09.06, 13:36 No coś tam piszę, ale, Myszko, mam terminowe prace, trochę - swoim zwyczajem - zawaliłam terminy... W moim pojmowaniu świata nie ma nic krwawego, nawet na forum:))) Oczywiście, myślałam dzisiaj o poście Tranzyta w wątku Zetkowym... ja łagodnie, on pełen zadziorów walecznych. I pomyślałam o tym, jak byśmy w zamierzchłych czasach polowali na mamuta... cała horda człekokształtna, obżarta dobrze sfermentowanymi śliwkami, a nam forumowym owoce takie przeszkadzają... i ja z marchewką, Tranzyt z kijem, a mamut i tak byłby nasz, czy to Addi, czy Zetek, czy Myszka... No ale na łowach krew się leje, czerwona jak marchew czy śliwki dobrze sfermentowane od słońca. Trzeba się przyzwyczaić, Myszko, przystosować, pić sok z marchewki, śliwek osom na pożarcie nie żałować, na luzik wrzucić, i spox;) Odpowiedz Link Zgłoś