Dodaj do ulubionych

Truskawkowe prezerwatywy

19.07.13, 17:15
Przyznaję, wątek ściągnęłam z emamy, ale nie mogłam sie powstrzymać.
www.wielodzietni.org/discussion/1887/kondomy-benzynowe
Obserwuj wątek
    • aandzia43 Re: Truskawkowe prezerwatywy 19.07.13, 17:37
      Katolickie dzieci molestowane prezerwatywą dla niepoznaki okraszoną wizerunkiem truskawki. Zaprawdę, Szatan nakłada różne maski wink
    • ginny22 Re: Truskawkowe prezerwatywy 19.07.13, 18:37
      Co mi przypomina jedno z moich ulubionych wspomnień z dzieciństwa. Też miałam z osiem lat, gdy z kolegami z klasy odkryliśmy w kiosku przy szkole smakowe prezerwatywy. Ośmioletni rozum zbiorowy uznał, że to to samo, co podpaski, ale już nie mógł wymyślić, po co są smakowe... wink
      • bi_scotti Re: Truskawkowe prezerwatywy 19.07.13, 21:17
        Kolezanka Najstarszej (gdy obie maly jakies 7-8 lat) dobrala sie do jakiejs szuflady w sypialni rodzicow i znalazla pudelko prezerwatyw z klaczkami na koncu. Panny uznaly, ze to jakies niedokonczone peruczki dla bardzo malych lalek i poprosily o zakup albo chociaz pokazanie takich laleczek. Skonfundowanie mamy tamtej kolezanki powinno bylo trafic na youtube ale to byly czasy przed ... tongue_out
        • jottka Re: Truskawkowe prezerwatywy 20.07.13, 10:16
          a mnie się, prawdę mówiąc, już śmiać nie chcesad to jest jakaś upiorny nawet nie konflikt, tylko ściana dyskursów - z góry wiadome teksty, które są tak szczelne, że nikt ich nie analizuje, bo to mantry (obustronne), liczenie diabłów czy aniołów na końcu szpilki wydaje mi się nagle dużo sensowniejszym zajęciem.
    • hankam Re: Truskawkowe prezerwatywy 21.07.13, 23:56
      Pamiętam Twoją anegdotę na temat prezerwatyw o smaku truskawkowym. smile
    • anndelumester Re: Truskawkowe prezerwatywy 23.07.13, 14:30
      Bardzo ładne. Bardzo. To forum cieszy me oczy nieustannie od lat.
      W najnowszych WO jest o goliźnie, temat troszkę zbliżony do edukacji seksualnej dzieci.
      I mam bardzo podobne obserwacje - dzieciaki, z którymi nikt nie rozmawia o cielesności, seksie, na dodatek traktując te tematy jako ciężkie tabu, w pewnym momencie zaczynają szaleć z tematem.
      • pavvka Re: Truskawkowe prezerwatywy 23.07.13, 14:44
        anndelumester napisała:

> dzieciaki, z którymi nikt nie rozmawia o ciel
        > esności, seksie, na dodatek traktując te tematy jako ciężkie tabu, w pewnym mom
        > encie zaczynają szaleć z tematem.

Albo tak, albo mają blokadę na całe życie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka