verdana 19.07.13, 17:15 Przyznaję, wątek ściągnęłam z emamy, ale nie mogłam sie powstrzymać. www.wielodzietni.org/discussion/1887/kondomy-benzynowe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aandzia43 Re: Truskawkowe prezerwatywy 19.07.13, 17:37 Katolickie dzieci molestowane prezerwatywą dla niepoznaki okraszoną wizerunkiem truskawki. Zaprawdę, Szatan nakłada różne maski Odpowiedz Link
ginny22 Re: Truskawkowe prezerwatywy 19.07.13, 18:37 Co mi przypomina jedno z moich ulubionych wspomnień z dzieciństwa. Też miałam z osiem lat, gdy z kolegami z klasy odkryliśmy w kiosku przy szkole smakowe prezerwatywy. Ośmioletni rozum zbiorowy uznał, że to to samo, co podpaski, ale już nie mógł wymyślić, po co są smakowe... Odpowiedz Link
bi_scotti Re: Truskawkowe prezerwatywy 19.07.13, 21:17 Kolezanka Najstarszej (gdy obie maly jakies 7-8 lat) dobrala sie do jakiejs szuflady w sypialni rodzicow i znalazla pudelko prezerwatyw z klaczkami na koncu. Panny uznaly, ze to jakies niedokonczone peruczki dla bardzo malych lalek i poprosily o zakup albo chociaz pokazanie takich laleczek. Skonfundowanie mamy tamtej kolezanki powinno bylo trafic na youtube ale to byly czasy przed ... Odpowiedz Link
jottka Re: Truskawkowe prezerwatywy 20.07.13, 10:16 a mnie się, prawdę mówiąc, już śmiać nie chce to jest jakaś upiorny nawet nie konflikt, tylko ściana dyskursów - z góry wiadome teksty, które są tak szczelne, że nikt ich nie analizuje, bo to mantry (obustronne), liczenie diabłów czy aniołów na końcu szpilki wydaje mi się nagle dużo sensowniejszym zajęciem. Odpowiedz Link
hankam Re: Truskawkowe prezerwatywy 21.07.13, 23:56 Pamiętam Twoją anegdotę na temat prezerwatyw o smaku truskawkowym. Odpowiedz Link
anndelumester Re: Truskawkowe prezerwatywy 23.07.13, 14:30 Bardzo ładne. Bardzo. To forum cieszy me oczy nieustannie od lat. W najnowszych WO jest o goliźnie, temat troszkę zbliżony do edukacji seksualnej dzieci. I mam bardzo podobne obserwacje - dzieciaki, z którymi nikt nie rozmawia o cielesności, seksie, na dodatek traktując te tematy jako ciężkie tabu, w pewnym momencie zaczynają szaleć z tematem. Odpowiedz Link
pavvka Re: Truskawkowe prezerwatywy 23.07.13, 14:44 anndelumester napisała: > dzieciaki, z którymi nikt nie rozmawia o ciel > esności, seksie, na dodatek traktując te tematy jako ciężkie tabu, w pewnym mom > encie zaczynają szaleć z tematem. Albo tak, albo mają blokadę na całe życie Odpowiedz Link