Gość: abel IP: *.crowley.pl 27.06.04, 17:25 Czy ktoś moze mi cos powiedzieć o Krynicy Morskiej bo planuje tam wakacje.Czy jest gdzie pojezdzić na rowerkach i co warto zwiedzić i jakieś dobre rybki DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Właściciel ośrodka Re: Krynica Morska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 10:00 Krynica Morska jest do d... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caro Re: Krynica Morska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:04 krynica to piekne male miasteczko,dużo sciezek rowerowych ,mikroklimat, wycieczki do ; Fromborka-kopernik ,Sztutowa Obóz Stuthoff, Kąty - Rezerwat krmorana.cała mierzeja to park .zapraszam na strone z kwaterami www.krynicamorska.prv.pl. jest duzo fajnych knajp,nie polecam budek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Krynica Morska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.04, 22:02 jestem tam co rok.fajne imprezy na plazy,na molo,latarnia,zalew,statki,wodoloty,rybki najlepsze kupione w porcie od rybaków.z rowerkiem tez dasz radę.udanych wakacj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loop Re: Krynica Morska IP: *.swic.dialup.inetia.pl 29.08.04, 22:44 a gdzie w krynicy morskiej jest molo ???? To ci dopiero. przyroda nad polskim morzem jest piękna ale niektóre miejscowości są tragiczne, do nich zaliczam krynicę morską !!! Tragedia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: Krynica Morska 14.09.04, 21:49 Gość portalu: loop napisał(a): > a gdzie w krynicy morskiej jest molo ???? To ci dopiero. > przyroda nad polskim morzem jest piękna ale niektóre miejscowości są tragiczne, > > do nich zaliczam krynicę morską !!! Tragedia !!molo jest nad zalewem wislanym, dziwna sprawa ze nie wiesz skoro sie tam bylo Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: Krynica Morska 15.09.04, 09:15 Krynica Morska oferuje wiele imprez to fakt - ale takiego socjalistycznego designu nad polskim wybrzeżem to chyba ze świecą szukać! Brud wszechogarniacący, chodniki dziurowe, w centralnej części Krynicy chaszcze i pełno chwastów, ośrodki wypoczynkowe te najbardziej ekskluzywne gdzie indziej może byłyby jedno- dwugwiazdkowcami. Co robią władze tego miasta, gdzie zainwestowały te pieniądze - w lokalnej gazetce chwalą się, że w 2003r poniosły najwyższe nakłady w przeliczeniu na jednego mieszkańca (ranking Rzeczpospolitej). W tym roku spędziłam tam 2 tygodnie urlopu. Byłam najpierw na początku lat 90 - odniosłam takie samo wrażenie - czyli wszystko bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
luckyboy86 Re: Krynica Morska 23.01.14, 13:26 Krynica Morska jest przepiękna, wracamy tu co roku! są super kwatery, dobre knajpy, czyste plaże, ciepły woda w Zalewie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
luckyboy86 Re: Krynica Morska 23.01.14, 13:24 Mogę polecić pyszną pizzę i pysznego kebaba w barze Rabarbar na gdańskiej. Rewelacja przepyszne jedzonko mają polecam! Odpowiedz Link Zgłoś