Dodaj do ulubionych

Troll-trend21-tarella@op.pl

28.09.10, 13:21

...przeważnie radzę sobie sama ale w leczeniu np.anoreksji jest też zawsze psychoterapeuta, muszę jednak powiedzieć, że jest bardzo trudno znależć naprawde "dobrego" psycho. Np.mój obecny przypadek anoreksji, który leczę ok.6lat, pacjentka miała w klinice psychologa i potem może już sześciu siedmiu, mankiem wszystkich jest, że są nie osiągalni dla takich chorych 24 godz na dobę, niedziele i swięta a to jest często najbardziej krytyczny okres dla takich ludzi.otrzymuję często odpowiedż, że oni by chcieli zeby psycholog był taki jak ja (każda minute osiągalny) ale ja nie jestem psychologiem. pozdrawiam

...na stałe mieszkam w Niemczech jesli jestem w Polsce to w okolicy Ostrowca św. pozdrawiam

..niestety nie znam żadnego homeopaty w Niemczech polskiego pochodzenia, Polacy mają tendencję do uprawiania "polskiej homeopatii", która z prawdziwą homeopatią niewiele ma wspolnego dlatego też chyba nie są ogólnie znani. Ceny są różne np.pierwsza wizyta,anamnesa 1,5 godz.od 180euro do 900, następne wizyty sa z reguły tańsze, krotka porada tel.15 euro porada 15min-25 euro, porada tel.30min 60euro itd. Z czym masz problem? napisz może będe mogła coś poradzić oczywiście gratis jak na początek.

....no dobrze jeśli chcesz to wezmę Cię "pod lupe" ale zaczym to zrobie muszę wszystko o Tobie wiedzieć w detalu nawet to niby banalne, twoje dzieciństwo oczywiście też i to widziane oczami wtedy dziecka i dziś dorosłego.Masz duzo wiadomości na temat homeop. tak, że wiesz oco chodzi w takim wywiadzie, czy masz może jakieś sny, które się ciągle powtarzają? jak byś się określił jakim człowiekiem jesteś? optymista, pesymista? muszę wiedzieć wszyyystko to wtedy może doproadzimy razem Twój problem pozytywnie do konca. Teraz zależy od Ciebie jak się będziesz spisywał z opisem. Ile masz lat, waga i troche o wyglądzie, ok? przepraszam za ewt. błędy ortograficzne!! tak, teraz proszę do dzieła pozdrawiam!

...tak tak ja jestem tylko ta anmneza to ma być tylko tyle? piszesz "narazie tyle "więc pomyślałam, że na więcej nie masz tego dnia ochoty?! jak będziesz mial ochotę to proszę opisz Twoje dzieciństwo jak to widziałeś wtedy i jak dzisiaj? ten cały wywiad to jak napewno wiesz nie chodzi tu o ocenę Ciebie czy Twoich rodziców tylko chcę się dowiedzieć jakim człowiekiem jesteś. Pytań dostaniesz jeszcze sporo tylko uporaj się najpierw z jednym. Tak więc do dzieła. pozdrawiam!

...nie obawiaj się jestem tą co się podaje. Tak jak już powiedziałam mieszkam w Niemczech tam też uczylam się homeopatii i tam przez wiele lat praktykowałam. Moim celem życiowym bylo pracować tylko do 50lat a potem wolne życie i tak też stalo się kiedy ukończyliśmy z mężem 50-tkę żeby zacząć coś nowego przeprowadziliśmy się nawet 700km dalej. Na "rynku polskim" znalazłam się przez przypadek, będąc przed laty w Polsce spotkalam panią cierpiącą od kilku miesięcy na pokrzywkę, której lekarze nie mogli jakoś wyleczyć, po dwóch dawkach leku homeop.było po wszystkim i tak lotem błyskawicy rozeszło się moje imię i pozostało do dzisiaj.Jestem homeopata w spoczynku jeśli można tak powiedzieć.Nie mam gabinetu, strony internetowej ani reklamy!!??? pracuję mało.Rozumiem Twoje obawy w 100% ale jak do tej pory wszystko jest w zielonym zakresie.W takim wywiadzie liczą się tylko fakty, fakt, fakty, chory opowiada a ja myślę. Myślę, że na tej krótkiej anamnezie zakończymy temat.Nie obawiaj się wszystko będzie wymazane nikt trzeci się o niczym niedowie.Nie widzę moliwości pomocy homeop. Jesteś młodym człowiekiem i koniecznie weż się za siebie bo widzę czarno.Serdecznie pozdrawiam

Tak trolluje troll trend21. Forum jest zainfekowane trolami, jak chory człowiek komórkami rakowymi.
Umrze forum, umrą i trolle
Obserwuj wątek
    • kamusi1 Re: Troll-trend21-tarella@op.pl 28.09.10, 20:38
      nie widze zeby trrend21 byl trollem, moze ci sie wydaje? Przeciez to jest jakis dobry homeopata, nie? Pozdrawiam.
      • smaragdin Re: Troll-trend21-tarella@op.pl 29.09.10, 05:33
        to masz poważny problem, jeśli nie widzisz. Jeśli się nie widzi,to skąd można to wiedzieć.Ślepy nie może powiedzieć o sobie,że widzi. A jeśli mimo swej ślepoty twierdzi,że widzi,to jest poważnie chory.
        W tym przypadku,ślepota sięga głębszych sfer ludzkiej egzystencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka