Dodaj do ulubionych

GWIAZDOBRANIE I DAWANIE

22.11.13, 20:09
jeszcze nigdy nie byłam na tej imprezie, dużo ludzi przychodzi?
na ich stronie widać kto będzie się wystawiał i sponsorował imprezę, nawet będzie fryzjer, zresztą mój więc będzie można skorzystać ze strzyżeniasmile fajne gadżtey do licytacji są.
Obserwuj wątek
    • kuballa112 Re: GWIAZDOBRANIE I DAWANIE 22.11.13, 22:48
      W zeszłym roku frekwencja była rekordowa, a GiD odwiedziły tłumy.
      Tradycyjnie każdy znajdzie coś dla siebie, a wszystko na szczytny cel! Przyjdź koniecznie smile
      • kuballa112 Re: GWIAZDOBRANIE I DAWANIE 22.11.13, 22:54
        A oto film z poprzedniej edycji GiD
        • marius68 Gwiazdobranie idzie na rekord 16.12.13, 15:41
          https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/p480x480/936610_737651746262818_219451878_n.jpg

Gwiazdobranie idzie na rekord.

Zapowiada się że w tym roku kwota będzie wyższa niż w poprzednich latach. Jest też w tym zasługa Stowarzyszenia Dla Miasta, które było sponsorem w Gwiazdopływaniu. Kwotę 2121 zł w najbliższych dniach przelejemy na wskazane konto.

W trakcie sześciu poprzednich imprez na pomoc chorym dzieciom organzatorzy Gwiazdobrania i Dawania przekazali ponad 103 000 złotych (4.730 zł + 5.846 zł + 17.000 zł + 21.158 zł + 27.900 zł + 26.600 zł). Dzięki hojności mieszkańców Józefowa co roku udaje się pozyskać wyższą sumę pieniędzy, ale i liczba potrzebujących dzieci jest z roku na rok coraz większa.

Mariusz
          • terpu Re: Gwiazdobranie idzie na rekord 16.12.13, 21:40
            Nie no, ale promocja tongue_out

Ja bym jeszcze wyszczególnił kto konkretnie zadecydował o przekazaniu pieniędzy:
            DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ WOLI W IMIENIU STOWARZYSZENIA [Dla Miasta], W TYM W SPRAWACH MAJĄTKOWYCH, KONIECZNE JEST WSPÓŁDZIAŁANIE DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU, W TYM PREZESA ZARZĄDU. DECYZJE W SPRAWIE NABYWANIA, ZBYWANIA I OBCIĄŻANIA MAJĄTKU O ZNACZNEJ WARTOŚCI PODEJMUJE WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW tak wynika z KRS

a prezesem Dla Miasta (utworzonego z Komitetu Wyborczego) jest Stanisław Kruszewski
            W końcu ktoś z członków Stowarzyszenia musiał to przegłosować wink

Ja natomiast promuję mieszkańców, którzy w sumie dali dużo więcej pieniędzy. Polecam galerię zdjęć na stronie Urzędu Miasta jozefow.pl/page/817,wydarzenia-w-miescie.html?id=35
            • marius68 Re: Gwiazdobranie idzie na rekord 17.12.13, 11:50
              Cieszymy się z licznego przybycia mieszkańców, ale ta impreza nie odbyła by się bez udziału wielu osób o wielkich sercach.

Jesteśmy tak zmęczeni po Gwiazdobraniu że ciężko nam znaleźć chwilę by podziękować tym którzy włączyli się w organizację tegorocznego Jarmarku. Dla wszystkich szykujemy podziękowania w formie dyplomów. Spróbuję wymienić tutaj chociaż część z nich. Dziewczyny jak kogoś pominę to pomóżcie i dodajcie.

Przede wszystkim chciałby podziękować gospodarzom obiektów na których odbywało się tegoroczne Gwiazdobranie.
              Gimnazjum nr 1 oraz ICSiR

Sponsorom zawodów:
              Gwiazdoping - Wimet
              Gwiazdochody - Birex, Hydrosfera
              Gwiazdopływanie - Stowarzyszenie Dla Miasta
              Gwiazdogranie – Rossmann
              Turniej walk - UKJ Yuko

Sponsorom grochówki – firmie Topaz
              Kochanym Strażakom z OSP Józefów

Salonowi fryzjerskiemu Pawła Mlonki, Salonowi kosmetycznemu Agata, Pani Uli z firmy Tchibo, Rodzicom z Kawiarenki - które przekazały utarg z całego dnia

Oraz pozostałym sponsorom:
              220 V agencja, Agata - gabinet kosmetyczny, Ammet, Anlaya, Babcia Hela, Badylarnia, Baga, Batorski, Bell, Birex, Centrum Medyczne Józefów - aukcja, Dental Clinic, Dla Miasta, Domal, Dorek, Early Stage, Egmont, Goody, Hela, Holiday Inn, Hydrosfera, Józefovia, Kasia Preiskorn, Kamila Białkowska Ismaił, Kom-Bud, Kwiaciarnia pod akacją, Len-Art, Marek Kondrat, Miasto Józefów, Salon Fryzjerski Mlonka, MOK, Motgum, Muzeum 2 Korpusu, Nadlesnictwo Celestynów, Nowa Alternatywa, sklep OK, Oriflame, Oriflame, OSP Józefów, Pit news, Poezja, Polski Komitet Olimpijski, Rossmann, Silverado, Stajnia Ulmag, Studio piękan nr 5, Topaz, UKJ Yuko, UKS Victoria Józefów, Undergrunt, Wegetariański Świat, Wimet

Dziękuję też wszystkim którzy poświęcili swój czas, a których tu nie wymieniłem.

Mariusz
              Współorganizator Gwiazdobrania od 7 lat
              • wrotka2013 Re: Gwiazdobranie idzie na rekord 17.12.13, 15:11
                Mariusz wybory w przyszłym roku zwolnij chłopie .......
                Impreza super tylko po co psuć obraz takimi wpisami jak Twój , bądź chociaż obeiektywny i napisz dlaczego wystawiliście czek ? Bo z innego stowarzyszenia przepłyneli ileś basenów żeby ta kwota pokazała się na czeku .
                Pochwal Stowarzyszenie Kocham Józefów za wysiłek który włozyli , no chyba , że taka pochwała nie przejdzie u ciebie przez gardło ......
                Znam wśród radnych jedną Panią która robi wspaniałe rzeczy , pomaga ludziom i nie wychwala się na forum tak jak ty .... oj nie ładnie , widać , że robisz to tylko dla rozgłosu i przyszłych wyborów
                • marius68 Re: Gwiazdobranie idzie na rekord 17.12.13, 15:51
                  wrotka2013 napisała:
                  Pochwal Stowarzyszenie Kocham Józefów

A pochwalę, pochwalę. Choć wolałbym to zrobić w innym wątku. Mi to przychodzi dużo łatwiej niż innym. Ale za to co robicie (wrotka2013 , terpu) i organizujecie. Czyli za imprezę na plaży w Otwocku. Pełen szacun, byłem z dziećmi, pochwalam organizację i wspaniała atmosferę.

Mariusz
                  • wrotka2013 Re: Gwiazdobranie idzie na rekord 17.12.13, 16:08
                    jestem tylko sympatykiem tego stowarzyszenia chociaż może czas to zmienić i podziałać razem
            • feelek Re: Gwiazdobranie idzie na rekord 17.12.13, 12:23
              ale wiesz, że to nie oni się promują
              to ty napisałeś ten tekst:
              co to jest SDM, kto jest prezesem...
              IMHO to niepotrzebne
              bo pomoc tym piękniejsza im bardziej anonimowa
              • obywatel25 Pomagaj wejść w dorosłość...... 17.12.13, 23:58
                biednym i nieszczęśliwym dzieciom od dzisiaj, aby za kilka lat miały równy start z innymi.
                Zainwestuj dla dziecka nieszczęśliwego, sierotę, chorego, zdrowego, inteligentnego itp.,które będzie potrzebowało środki aby wejść sprawniej w dorosłe życie. Nie licz na wdzięczność ale będziesz miał/a satysfakcję, że możesz pomóc innym, bo Tobie wszystko szło po różach.
                Piszę o pomocy finansowej, odkładaniu pieniędzy, bardzo poważnie. Rozumiem że niektórym
                może się to wydawać obecnie podejrzane, niepewne, ale nie osądzaj z góry. Dopytaj jeżeli Ciebie zainteresował temat. Miałem taki pomysł od jakiegoś czasu, ale brak mi było odwagi.
                Dzisiaj na tej fali pomocy, odważyłem się napisać.
                Ktoś, gdzieś, konkretnej osobie pomaga, wiem o takim fakcie.

Nieważne w którą stronę wieje wiatr, żagle swoje ustaw tak abyś ciągle płynął/a naprzód.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka