monia420 11.05.06, 22:27 jest jeszcze wolne miejsce w kajaku może jest tutaj chętna osoba, która zdecyduje się spędzić niedzielę w naszym towarzystwie? poruszających wrażeń nie zapewniam, za to gwarantuję spokój i wypoczynek na łonie naturyrównież opalanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truski1 Re: IMPULS dla niezdecydowanych; spływ forumowy:) 12.05.06, 07:53 bardzo chętnie bym się wybrała, uwielbiam pływanie kajaczkiem, a spokój,potrzebny mi jest jak nie wiem co. Ale ostatnio tak często mnie nie ma w domu, spotkania, rozmowy, kolejne spotkania, rozmowy, pisanie, pisanie.....jak tylko to się skończy, bedę pierwsza, która się zgłosi do ekipy. Obiecuję Odpowiedz Link
doomi Re: IMPULS dla niezdecydowanych; spływ forumowy:) 12.05.06, 10:28 Tu się nie ma co zastanawiać i brać wolne miejsce póki jest A tak poważnie, to jak zrobi się ciepło to Świder już nie będzie spławny i nici z kajaków... Odpowiedz Link
truski1 Re: IMPULS dla niezdecydowanych; spływ forumowy:) 12.05.06, 10:48 masz rację, ale ja w sobotę mam kolejne spotkanie na szczycie, w niedziel może na mniejszym szczycie, ale jednak.... Nie dam rady fizycznie, dzisiaj aerobik...ale napewno jeszcze będzie okazja Odpowiedz Link
wielebny123 Re: IMPULS dla niezdecydowanych; spływ forumowy:) 12.05.06, 11:05 Oj dziewczyny, żebym ja był młodszy. Odpowiedz Link
truski1 Re: IMPULS dla niezdecydowanych; spływ forumowy:) 12.05.06, 12:09 to wtedy co???? popłynął byś z nami.... Odpowiedz Link
111majka Re: IMPULS dla niezdecydowanych; spływ forumowy:) 12.05.06, 12:29 Wielebny, na takim spływie BĘDZIESZ mlodszy. Więc się nie wahaj Odpowiedz Link
doomi Re: IMPULS dla niezdecydowanych; spływ forumowy:) 12.05.06, 12:30 A w razie czego zrobimy usta-usta ;D a jak nie pomoże, to wody wkoło będzie wystarczająca ilość, żeby Cię orzeźwić )) Odpowiedz Link
111majka Re: IMPULS dla niezdecydowanych; spływ forumowy:) 12.05.06, 12:35 Orzeżwić, czy oTrzeźwić? (w nawiązaniu do karteczki instruktażowej moni na temat spływu. Odpowiedz Link
monia420 Re: łomatko, decydujcież się!!!! 12.05.06, 16:39 czas ucieka umrę z niecierpliwości koszty rosną bez tej jednej osoby(a nawet dwóch ostatecznie) Odpowiedz Link
monia420 Re: superpromocja!!! oferta lastminut!!! 12.05.06, 16:42 pierwsza osoba, która zecyduje się płynąć w tym ostatnim wolnym miejscu otrzyma gratis wytwór rękodzieła regionalenego: wystrugany przeze mnie patyk do kiełbaski a dodatkowo honorowy uścisk dłoni i możliwość wyboru miejsca w kajaku)) Odpowiedz Link
doomi pogoda :( 12.05.06, 18:56 Lepiej zerknij monia jaka poda się szykuje na niedzielę na górze masz link. Oj kiepsko to widzę... Odpowiedz Link
111majka JAK BYŁO???? 14.05.06, 21:34 Jeszcze imprezujecie pospływowo? Nie mogę się doczekać Waszych relacji... A może spłynęliście do Wisly? Odpowiedz Link
arkadia67 Re: JAK BYŁO???? 14.05.06, 21:57 Ja też czekam z niecierpliwością!!!! Czy Was deszcz przypadkiem nie zalał w tych kajakach? A może ognisko nie chce się palić i tak długo rozpalacie? Doooooomi „spłynęłaś”?!!!! Dajcie jakiś znak? Niecierpliwość, niecierpliwość (brzydka cecha)z relacji!!!!)) Odpowiedz Link
monia420 Re: było kiepskie nastawienie 15.05.06, 09:14 u wszystkich więc spływ będzie później może za dwa tygodniepogoda niby była, ale nie zaryzykowaliśmy. za to Świder w tamtym mijescu wygląda na spławny Spływ, spływ, spływ... majowy spływ... Odpowiedz Link
morkub Re: było kiepskie nastawienie 15.05.06, 09:17 ooooo... No proszę! A my tu w napięciu czekaliśmy na wieści. Cały dzień myślałam o tym, jak też Wasza przygoda się udała Odpowiedz Link
arkadia67 Re: było kiepskie nastawienie 15.05.06, 09:38 Ooooooooo!!!!Zaskoooczona A ja tyle pytanek zadałam i zdjęcia chciałam pooglądać!!(( Odpowiedz Link
truski1 Re: no to fajnie 15.05.06, 09:53 no to ja egoistka, stwierdzę to fajnie. Za dwa tygodnie to pewnie, jak oczywiście się zgodzicie, wybiorę się z wami. Odpowiedz Link
doomi Re: więc tak 15.05.06, 14:19 Zaczęło się od tego, że w umówionym miejscu nie pojawił się avekamil Czekaliśmy prawie pół godziny i nic. Zresztą nadal nie dał znaku życia co, jak i dlaczego... po drugie całą drogę do Dłużniewa kropił deszcz, więc byliśmy trochę podłamani... Suma sumarum postanowiliśmy przełożyć jednak tę eskapadę, ponieważ warunki atmosferyczne były delikatnie mówiączmienne. Zrobiliśmy sobie za to wycieczkę po okolicy i wieczorkiem postaram się wrzucić fotki. Niektórzy pewnie się zdziwią jak głęboki jest Świder przed tamą/zaporą w Sępochowie, to znaczy chyba Sępochowie, bo te wszystkie małe miejscowości odwiedziłam pierwszy raz i wszytko mi się myli ;D Odpowiedz Link
arkadia67 Re: więc tak 15.05.06, 14:24 A ja tak sobie myślałam w niedzielę: „deszcz pada a oni tam płyną(, pewnie im smutno, że pogoda nie dopisała. Najważniejsze humorki im dopisują, płyną i wesoło śpiewają” Odpowiedz Link
111majka Re: więc tak 15.05.06, 14:57 Wszyscy w niedzielę duchem byliśmy z Wami w tych kajakach. Oprócz Was Odpowiedz Link
doomi Re: więc tak 15.05.06, 14:58 A to śmiesznie Ale ja nie wiem czy się zdecyduję za 2 tygodnie. Świder nie jest wcale taki płuciutki jakim go znamy... ech lepiej nie wiedzieć zbyt wiele! Odpowiedz Link
111majka Re: więc tak 15.05.06, 15:03 Prawdę mowiąc to mi trochę ulżyło gdy się dowiedzialam, że spływ ma być w nieodpowiadającym mi terminie. Bo bardzo się wahałam.... Odpowiedz Link
monia420 Re: Doomi 16.05.06, 23:13 kajak naprawdę trzeba dobrzse rozyjać, żeby się wywrócił... niekórym się udaje za to z niego wyskoczyć i popływac. Życzę miłej pogody za dwa tygodnie i pozytywnego podejścia. Gdyby ktos miał kontakt z kimś kto ma wiecej kajaków niz trzy to prosze o namiary Odpowiedz Link
111majka Re: Doomi 16.05.06, 23:20 monia420 napisała: > kajak naprawdę trzeba dobrzse rozyjać, żeby się wywrócił. Moniu, co tak naprawdę trzeba zrobić z kajakiem, żeby się wywróci? Odpowiedz Link
sylkwa1 Re: zakochani w Jozefowie - kupimy dzialke/mieszk 22.05.06, 11:07 Oj, Wątpię niestety. A swoją drogą doomi... ciekawa jestem któraś to Ty? heheheh Odpowiedz Link
sylkwa1 Re: IMPULS dla niezdecydowanych; spływ forumowy:) 22.05.06, 11:11 monia, co z waszym spływem, bo ja cały czas śledziłam pilnie ten wątek (też bym chciała). Niestety: 1. w życiu nie siedziałam w kajaku - w innych łódkach tak, wiosłować umiem. 2. nie wiem, czy by się moja połowa zgodziła na taki samotny mój wypad całodzienny. 3. Czy macie jeszcze miejsca? 4. CZY NADAL TO ORGANIZUJECIE? Odpowiedz Link
sylkwa1 Re: IMPULS dla niezdecydowanych; spływ forumowy:) 22.05.06, 11:14 ojej! A gdzie mi to poszło? Odpowiedz Link