Gość: NIKI IP: *.datastar.pl 26.09.02, 07:48 Czy ktoś z was był w ośrodkach REGENCY RESORT na TENERYFIE? Jesli wiecie coś a ten temat to dajcie znać. >POZDR< Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miro Re: REGENCY RESORT na TENERYFIE IP: *.inteko.com.pl 26.09.02, 09:08 CZy chodzi o Regency Resort w Playa de la Americas na Teneryfie. Jeżeli tak to byłem w marcu. Bardzo wygodne apartamenty (oddzielna sypialnia, aneks kuchenny połączony z pokojem wypoczynkowym, duża łazienka. Na zewnątrz basen, jaccuzi, sala gimnastyczna, plac zabaw dla dzieci itp. Na plażę dojazd bezpłatnym busem. Ogólnie ok. Napisz co chcesz wiedzieć dokładnie. promocja@tc.ciechanow.pl Pozdrawiam. Mirek. Miro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKI Re: REGENCY RESORT na TENERYFIE IP: *.datastar.pl 26.09.02, 10:36 Chodzi mi własnie o te apartamenty w których byłeś. Ogladalam foldery i wygladaja b.ladnie. Czy duzo zaplaciłeś (o ile mogę wiedziec). Pytam sie dlatego ze wygralam wycieczke wlasnie do tych apartametowi i nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: REGENCY RESORT na TENERYFIE IP: 157.25.164.* 26.09.02, 17:11 a w co grałeś że wygrałeś? Proponuję poprzeglądać forum i mocno zastanowić się, czy się nie wkopiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: REGENCY RESORT na TENERYFIE IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 04.10.02, 11:12 może cos więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
koralik7 Re: REGENCY RESORT na TENERYFIE 11.10.02, 12:55 Gość portalu: NIKI napisał(a): > Czy ktoś z was był w ośrodkach REGENCY RESORT na TENERYFIE? Jesli wiecie coś > a ten temat to dajcie znać. > >POZDR< cze..!wyobraź sobie że własnie wróciłam z takiej "wygranej" wycieczki..;-))) i mogę cosik pomóc/mam nadzieje/ -apartamenty oki...ale....TO CO OGLĄDAŁEŚ...DOBIERO SIE BUDUJĘĘ... a to niespodzianka...cooo??? tak tak...wszyscy krórzy własnie oglądali te zdjęciówki..byli ZASKOCZeni...-podkreślam apartament jest oki nawet bardzo na zdjęciu a w rzeczywistości...jest ciut inny...niezły ..ale nie taki jak oglądasz!!!!;-). Napisz z jakim biurem sie wybierasz?? i kiedy ? a bilety...a jedzonko..wykupione???? rezydenci???;-))) to zależy... czy masz jeden tydzień czy dokupiłeś drugi??? >pozdr.> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKI Re: REGENCY RESORT na TENERYFIE IP: *.crowley.pl 15.10.02, 08:18 Biuro z ktorym zamierzalam jechac nazywa sie TRAVEL SHOP ,i miesci sie w centrum handlowym. Podobno działa w Krakowie już 12 lat. Osoba w biurze powiedziała ze te amaptamenty stoja i 2 lata temu zotały oddane do użytku.Myslałam o dokupieniu 2 tygodnia, ale sama juz nie wiem? Czy ty na miejscu brałaś udział w "wycieczce"-na niej mieli pokazywac kolejne apartamenty? Jak działa cały tem system? Odpowiedz Link Zgłoś
koralik7 Re: REGENCY RESORT na TENERYFIE 16.10.02, 10:20 Gość portalu: NIKI napisał(a): > Biuro z ktorym zamierzalam jechac nazywa sie TRAVEL SHOP ,i miesci sie w > centrum handlowym. Podobno działa w Krakowie już 12 lat. Osoba w biurze > powiedziała ze te amaptamenty stoja i 2 lata temu zotały oddane do > użytku.Myslałam o dokupieniu 2 tygodnia, ale sama juz nie wiem? Czy ty na > miejscu brałaś udział w "wycieczce"-na niej mieli pokazywac kolejne > apartamenty? Jak działa cały tem system? > Witam!akurat tego biura nie znam <aczkolwiek dla twojej wiadomości..;-)) >niestety nie wierz ludziom w biurze bo....no własnie za to że Ty pojedziesz - ONI dostają kasiurkę...(nieźle co?)od RC!a "wycieczka" tak jest i zapoznają Cię z systemem RCI i możliwością zakupu apartamentu dla siebie na wybrany okres w roku..na czas....najlepiej do końca życiorysu...a system -w wielkim skrócie -Ty kupujesz apartament za...hmmm nie powiem bo taka kwota nie chce mi sie na klaw. wystukać..;-))(zresztą negocjowana jest z kazdym klientem indywidualnie- ..a z ciekawości zapytaj w tym biurze ile??? i odp. co ci odpowiedzieli!!) > jak wykupujesz go np. na 2tyg. w lipcu i na takich zasadach ktoś inny kupuje np. na Majorce - i tu nastepuje mozliwość wymiany- ty możesz jechać tam a on na Ten., mozesz go odstapic też znajomym ale jak nie korzystasz i tak płacisz "składkę"..poczytaj dokładnie pod hasłem RCI -nie wiem jakie masz zarobki..??ale mnie kwota wyjściowa rozśmieszyła.;-))moim zdaniem jeżeli mam pieniądze to jadę jak nie mam to nie-proste..a tam mówi sie o takich kwotach że szok (przynajmniej dla 80% osób)czy jest to korzystny system musisz sama ocenić -moim zdaniem-NIE JEST Atrakcyjny ale ktoś z niego korzysta....<pozdr> służę pomocą!!acha a tydzień warto bo 1 to za krótko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salmon Re: REGENCY RESORT na TENERYFIE IP: 206.228.51.* 11.10.02, 19:00 to zakamuflowany burdel!!!sprawdz w fundacji la strada a poza tym to fikcja z tymi apartamentami,w/g zdjec to wysoki standard,a tak naprawde to lewu interes. napisz salmon@hoga.pl po wiecej wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś