Gość: kamil IP: *.smtvsat.pl 01.03.07, 19:51 czy komuś uszkodzono samochód na parkingu w Hiszpanii, czy uzyskał odszkodowanie z WaRTY?? auto na polskich numerach ,jaka procedura , gdzie dzwonić ,mam AUTO CASCO !!PROSZę O POMOC - PILNE !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamil Re: stłuczka IP: *.smtvsat.pl 01.03.07, 21:36 tak, wszystkie inne okumenty , np. kartę auta Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: stłuczka 01.03.07, 21:41 "w zielonej karcie" powinnes miec nr.telefonu do polski zadzwon i zapytaj jesli nie ma zadzwon bezposredni do warty ,tylko bez paniki. tu na miejscu w hiszpani powinnes zglosic fakt na policji powinni napisac jakis raport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: stłuczka IP: *.smtvsat.pl 01.03.07, 21:54 ok. dzięki , może sie uda, pozdro z Vic Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: stłuczka 01.03.07, 21:59 Poczytaj tutaj: www.warta.pl/dynamic/common/Wiadomosc.jsp?nid=1056&active=1215 Do "xulu" -> Nie potrzebujemy już Zielonej Karty w Hiszpanii www.warta.pl/dynamic/common/Wiadomosc.jsp?nid=1054&active=1215 Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: stłuczka 01.03.07, 22:21 witaj podalas linki ubezpieczyciela gdyby to tak wszystko super wygladalo po powrocie do kraju to by bylo ok' niepotrzebujemy zielonej karty???? a ja mam zielona karte nawet na wyjazd do francji mieszkajac w hiszpani!. bo jest potrzebna. i jeszcze jedno zielona karte dostalem bezplatnie na swoje zyczenie. czy ona tak duzo wazy? Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: stłuczka 01.03.07, 23:02 Jeżeli autor wątku nie wie co ma robić, nie wie gdzie dzwonić, to na stronie Warty znajdzie wszelkie namiary i jak ma jakieś wątpliwości, to może osobiście je wyjaśnić. > niepotrzebujemy zielonej karty???? > a ja mam zielona karte nawet na wyjazd do francji mieszkajac w hiszpani!. > bo jest potrzebna. Nie, nie potrzebujemy. Jest to napisane "tłustym drukiem", na stronie, do której podałam link. Odpowiedz Link Zgłoś