kfor1 24.05.13, 15:12 Zamierzamy wykupic sobie zorganizowany pobyt w Portugalii i w czasie tego pobytu pojechac do Fatimy.Do jakiej miejscowosci w Portugalii( aby było blisko do Fatimy) wykupić pobyt ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aseretka Re: Fatima 24.05.13, 18:20 Najlepiej gdzieś na Costa de Prata (Srebrnym Wybrzeżu) np. w uroczym Nazere. Blisko stamtąd nie tylko do Fatimy ale i do Batalhy, Alcobaça, Leiri, Obidos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Kosmaczewsk Re: Fatima IP: *.icpnet.pl 15.06.13, 11:56 Polecam Setubal lub Peniche to ładne miejsca i blisko Libony. Do Fatimy organizujemy prywatne- jednodniowe wycieczki Obidos-Fatima-Batalha 45 euro/osoba (bo w samej Fatimie to najfajniejsza jest fabryczka oliwy). Polecamy także: typowe zwiedzanie z portugalskim przewodnikiem, lekcje gotowania, surfingu, zwiedzanie manufaktury azulejos, winnic i fabryki oliwy, transfer klimatyzowanym busem, jazdę konną, wędkowanie, żeglowanie i w zasadzie co tylko Państwo zapragną zapraszam do kontaktu Joanna Kosmaczewska joanna@portaexpresso.com nasza pełna oferta na stronach www.zasmakujportugalii.pl (od 01.07.2013) i www.turystycznebadania.pl/WIELKIE_ZARCIE-303.html Odpowiedz Link Zgłoś
masz111 Re: Fatima 28.07.13, 15:08 Pani Joanno! Czesto zagladam na rozne fora turystycznie i dawno nic mnie tak nie zdumialo jak Pani odpowiedz. Pani wykorzystala watek jako miejsce reklamy swojej firmy a wg mnie dowiodla Pani jedynie ze kompletnie sie do tej pracy nie nadaje. Zero empatii zero zrozumienia potrzeb ewentualnego klienta. Ktos chce poswiecic czesc wakacji na odwiedzenie Fatimy a Pani mu proponuje kursy gotowania !!! Czy Pani nie wie ze do Fatimy nie jedzie sie zwiedzac tylko tam pobyc, po prostu z wewnetrznej potrzeby. Bylam, wiem ze tam nie ma nic ciekawego dla osob patrzacych Pani oczami. Dla wielu jest tam bardzo wiele i w tym kontekscie Pani wpis reklamowy jest po prosty niesmaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie swiety Re: Fatima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.13, 17:45 Potwierdzam: Nazere lub Peniche. Obidos znacznie droższe. Odpowiedz Link Zgłoś