Dodaj do ulubionych

witam ponownie

22.03.06, 13:23
po krótkiej przerwie znowu jestem z wami na 1 fazie od poniedziałku.ważę o 10
kg mnie po tej diecie.na trochę sobie odpuściłam,zabrakło mi motywacji.na
szczęście nie zgrubłam i znowu wracam.chciałabym schudnąć jeszcze 10 kg i
będzie super.witam wszystkie plażowiczki, i mamy karmiące też-bo sama do nich
nadal należę.z
Obserwuj wątek
    • ann_30 Re: witam ponownie 22.03.06, 15:17
      jak to zrobiłas ja miałam 12 kg do zrzucenia po ciąży (Sara 13 miesiecy)i
      jestem 3tyd. na 1 fazie i schudłam 2 kg w 1 tyg. a potem nic i tak stoi, jadłam
      według zasad, bez grzeszków (no moze jeden - szklanka piwa w 2 tyg.) mam
      wrazenie ze mój organizm przyzwyczaił sie do takiego jedzenia, dobrze mu tak i
      nie ma zamiaru pozbywac się kg. napisz jak i przez ile stosowałas diete, co
      jadłas na ś, o, k bo moze ja cos nie tak robie z góry dziękuję
      • agasz41 Re: witam ponownie 23.03.06, 07:08
        ja na pierwszej fazie schydłam 4,5 kg.zaczęłam dietę 1 stycznia,i po 2
        miesiącach miałam 10 kg mniej. wczoraj np.jadłam(znów na 1 fazie):
        ś.serek wiejski piątnica 3% tłuszczu i jajko gotowane
        przekąska:2 roladki z szynką z indyka,sałatą i majonezem
        obiad:grochówka z drobiową kiełbaską
        przekąska serek 0% ze słodzikiem,kakao i szczyptą kawy rozpuszczalnej
        a potem to już mi się nie chciało jeść.moja mała w niedzielę skończy 11
        miesięcy.zobaczę ile teraz schudnę.aha no i codziennie gimnastyka z płytą dvd
        (brzuszki lub ciało) i raz w tygodniu basen.żadna inna dieta by mi tyle nie
        pozowliła schudnąć.i nawet jak na trochę odpuściłam,ale ćwiczyłam i starałam
        się przestrzegać zasad 2 fazy z małymi grzeszkami,waga stała.powodzenia daj
        znać jak ci idzie
        • dominika801 Re: witam ponownie 25.03.06, 23:18
          Witajcie dziewczyny.Tez jestem karmiaca mama.Moja coreczka obecnie ma 8
          miesiecy,nadal ja karmie,dzis jest 2 dzien jak jestem na tej diecie.Mam do
          zrzucenia 7kg,troche jestem zmeczona,ale mam nadzieje ze to przez ta pogode
          (pochmurna),bo wczoraj tryskalam energia.Gratuluje sukcesow agasz41.Tez
          wykupilam karnet do fittnes club.Czekam wlasnie na meza,bo chce pojechac na
          basen(chcialabym tak ze 3 razy w tygodniu se poplywac,uwielbiam plywanie),chyba
          tez se kupie kakao,latwiej mi bedzie bez czekolady.Ogolnie to od porodu spadlo
          mi prawie 20 kg bez diet,ponoc ostatnie kg najgorsze.Piszcie dziewczyny jak se
          radzicie,bedzie razniej,moze z wasza pomoca nie skapituluje.Mysle se,tyle
          fajowych ciuszkow mam w szafie,tylko ze na razie wygladam w nich jak
          baleron.Mam do was jeszcze pytanko,czy stosujecie jakies kosmetyki,no wiecie
          waga w dol,a skora na tym cierpi.Wczesniej chcialam zastosowac diete
          herbalife,ale moja lekarka odradzila mi powiedziala ze przy ziolach dziecko
          moze byc hiper aktywne,wiec wzielam sie za Sout Beach.Pozdrowienia.
          • ann_30 Re: witam ponownie 26.03.06, 11:37
            Witam, ta dieta jest świetna głównie dlatego, że sie na niej nie głoduje choć
            ja zawsze byłam przyzwyczajona do diet głodowek i do tej pory po każdym posiłku
            mam wrażenie, że za dużo zjadłam, polecam ją bardzo, mam nadzieję, że
            wytrzymasz. U mnie kolejne 1.5 kg mniej po 2 tyg. stania wagi życze powodzenia
            pisz jak Ci idzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka