09.03.07, 17:26
Witam plażowiczkismile mam mały problem ;/ jestem na SB 5 dzien i musze przyznac
ze niezle mi idziewink zero slodyczy cukru az sama nie moge w to uwierzyc ze
wytrzymujetongue_out mam problem bo jutro ide na "piwo" ze znajomymi i teraz nie wiem
co zrobic z tym piwem:/jak myslicie jak wypije jedno piwo to stanie sie cos?
bo nie chcialabym zaprzepascic tych 5 dni.. i ogolnie dziwnie troche tak
siedziec bez niczego przy stoliku.. no bo ani piwa ani soku owocowego;/
jedynie pozostaje mi woda ale jak mam wydac 4 czy 5zl na szklanke wody to
dziekuje bardzo tongue_out doradzcie mi co mam zrobic..
Obserwuj wątek
    • madziuus Re: Alkohol 09.03.07, 19:00
      jak juz musisz cos wypic a nie chcesz wody to lepiej ten sok niz piwotongue_out
      • laurka21 Re: Alkohol 10.03.07, 10:49
        Ja tez jestem juz po pieciu dniach diety i wczoraj byłam "na piwie" z
        przyjaciólkami.....a piłam cole light,bo naprawde chce powaznie potraktowac ta
        diete,skoro daje efekty,a mysle,ze piwo moze duzo "zniszczyc",bo jednak IG ma
        wysokie...;/
        takze naprawde nie polecam,napij sie coli light,a nawet tej wodywink

za to w 2 fazie juz bede piła piwko od czasu do czasuwink
        w koncu wszystko jest dla ludzi.
        ale pierwsza faza dla mnie jest najwazniejsza,bo trzeba poprzez jedzonko cos tam
        pozmieniac w organizmiewink
        • yomaja Re: Alkohol 14.03.07, 22:08
          Może chociaż lampkę wina lepiej, jak już jest okazja? Wytrawnego najlepiej.
          Piwo rozciąga żołądek, a najgorsze, że pobudza apetyt! A winko napewno
          mniej "zaszkodzi". He, tak myślę, dopiero zaczęłam dietę pod okiem zdecydowanie
          doświadczonej kolezanki (:
          • sihaja82 Re: Alkohol 15.03.07, 08:13
            Ja jestem juz dluugo na SB i powiem Ci, ze kiedys zlopalam piwko az mi sie uszy
            trzesly, ale... bedac na SB na serio picie piwa nie ma sensu. Toc to sam
            cukier, nie pamietam teraz dokladnie ile ma wegli w skladzie, ale duuuzo!
            Ja, stary alkoholik i imprezowicz (hehe) przerzucilam sie po prostu na czerwone
            wino.
            A jak jest jakas wieksza impreza to pije wodke, ale tylko wtedy kiedy wiem, ze
            to wyskacze na parkiecie. Piwa nie tknelabym teraz za zadne skarby...
            • hanpa Re: Alkohol 15.03.07, 21:52
              Ja też zdecydowanie polecam czerwone wytrawne winko,prawde mówiąc w zeszłym
              tygodniu bedąc w pierwszym tygodniu diety obaliłam sama całą butlę,przyszli
              znajomi,wiadomo jak to jest.Z jedzeniem bez zmian.Na south beach mam zamiar byc
              tak długo jak sie da,moze tak juz zostanie ale bez alkoholu typu winko czy
              wódka z sokiem pomidorowym (od czasu do czasu) to bym nie dała rady.Impreza na
              wodzie to nie dla mnie.TWOJE ZDROWIE wink
              • madziuus Re: Alkohol 19.03.07, 17:59
                wódka + cola light lub syrop do rozcienczania bez cukru tongue_out .. piwo absolutnie
                nie, to sam cukier! :]
    • kachaha1 Re: Alkohol 24.03.07, 17:14
      ja jestem wielkim milosnikiem piwa.
      tesknie.z innych alkoholi niewiele mi podchodzi(gin,malibu,bayleys,whisky-same
      slodkie).
      poki co trwam i mam zamiar do 18 kwietnia wytrwacsmile a wszystko dlatego ze biore
      tabex i nie moge picsmile
      glownie dlatego zdecydowalam sie na dietke wlasnie terazsmile
      18-ego sa mojego faceta urodzinki wiec akurat sobie dyspense zrobiesmile
      postaram sie piwo ograniczyc ale nie zrezygnuje.moze sie wina naucze
      choc nigdy mi nie podchodzilo.
      tylko nie myslcie ze ja jakas alkoholiczka jestemwink
      a tak nie w temacie to szukam watku pod ktory moglabym sie podpiac
      ale nie widze nikogo kto wystartowal w tym samym czasie co ja(23-03)uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka