anial0 04.06.08, 08:45 Przechodze niedlugo na 2 faze. Mam kilka pytan. Jaki chleb powinnam kupowac? A co z owocami, ile sztuk dziennie powinnam jesc? Czy w tej fazie laczy sie produkty takze z fazy I? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikusia_15 Re: chleb-II faza 05.06.08, 18:53 produkty z I fazy możesz spokojnie łączyć z tymi z II co do chlebka no to nie byłabym taka pewna czy już można jeść w II fazie? może 2 razy w tygodniu nie zaszkodzi a jeden owoc dziennie to spokojnie możesz wcinać jabłuszko, brzoskwinia itd. pozdrawiam Odpowiedz Link
anial0 Re: chleb-II faza 06.06.08, 16:55 tylko jeden owoc a ja chcialam juz salatki z owocow przygotowywac, o nie!!! Odpowiedz Link
mikusia_15 Re: chleb-II faza 06.06.08, 17:35 ale nie jestem pewna myśle że możesz robić sobie sałatki owocowe tylko może nie codziennie np co drugi dzień ;D Odpowiedz Link
wyczyny a jaki chleb? 10.06.08, 00:07 na co zwrocic uwage?, ma byc zytni, czy moze byc pszenno-zytni, czy kierowac sie kolorem-ciemny czyli dobry? no i jeszcze, czy mozna jesc na sniadanie i kolacje (tak, jak to z reguly sie jada)? Odpowiedz Link