Gość: kabar24 IP: 83.238.129.* 05.08.05, 11:43 Ludzie wybieram sie na wakacje do Tunezji, konkretnie miasto Sousse, czy ktos byl tam? Wiecie jakie ogolnie tam obowiazuja ceny, co warto zobaczyc? Pomozcie, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: Tunezja, Sousse IP: *.mofnet.gov.pl 05.08.05, 12:02 ogolnie Tunezja jest tania. Ceny nie "obowiazuja" bo mozna i trzeba sie targowac. Sousse to najciekawsze i najwieksze miasto turystyczne. wejdz na wakacje.pl - tam na forum jest full o Tunezji, bo tu nic prawie nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: Tunezja, Sousse IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.08.05, 13:26 witam byłem w tam tym roku w sousse no i trudno powiedziec czy było oki, ja byłem jak mozna powiedzieć w pierwszym dużym hotelu od miasta i stwierdza że to porazka masza plaża było przy komunalnej i jak si.ę "bradasów" oglądała się miało dość w centrum sousse jest stara madina gdzie są sklepy i trzeba sie TARGOWAĆ i to MOCNO, najpierw polecam zobaczyć w marketach na ceny, bo tam tylko patrzą jak cie oszukać (pamiątaj miej ciągle drobne), wieczorami pelno brudasów chodzie i chcą tobie wcisnąć wszystko, nawet zdechłą żabe za dolara haha jak masz konkretne pytania to zadaj! alkocholu prawie brak w sklepach, dlatego kup DUŻE zakupy alkocholu przy wyjeżdzie na lotnisku w bezcłowył jak nie wypijesz to do domu jak znalaz bo spowrotem brak bezcłowego unas Odpowiedz Link Zgłoś