pietruszka1006 13.12.08, 23:10 NIe mogę wytrzymać chrapania mojego męża... Codziennie spie w stoperach a i to czasem nic nie daje... Doprowadza mnie to do szału.. Co robić?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann_a35 Re: Chrapanie... 14.12.08, 08:58 Witaj w klubie...Ja od 16-lat mam taki problem z mężem i nic na to nie mogę poradzić.Mąż uważa że nie chrapie do lekarza też nie chce iść i tak się męczę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cortyzol Re: Chrapanie... 14.12.08, 10:07 Niedługo mu wpadnie język do gardła i się udusi. Będziecie miały spokój.Druga wersja to wysiądzie do reszty serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.ll Re: Chrapanie... 15.04.15, 21:57 Działa przetestowałam :) zdrowiemojapasja.pl/urzadzenie_na_chrapanie Odpowiedz Link Zgłoś
chloe11 Re: Chrapanie... 22.04.15, 11:29 Jeśli ktoś zmaga się z problemem chrapania polecam odwiedzić klinikę Medicus DCL we Wrocławiu. Specjalizują się w leczeniu bezdechów śródsennych, chrapania więc na pewno wszyscy, którym dokucza chrapanie znajdą tam pomoc. Tutaj znajdziecie informacje o chrapaniu i bezdechach i o tym jak się je leczy: Chrapanie i bezdech środsenny - Medicus Odpowiedz Link Zgłoś
johnm2 Re: Chrapanie... 04.05.15, 19:32 Robił ktoś może zabieg na chrapanie w Lux Medzie w Warszawie? Poleci ktoś sprawdzonego laryngologa? Odpowiedz Link Zgłoś
jolusia552 Re: Chrapanie... 25.09.15, 22:59 Moze sprobuj go położyć bokiem albo kup takie wkładki do nosa. Ponoć pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś