olazur 05.03.10, 17:56 macie jakies doswiadczenia z nimi? www.kidoland.com/RayShade,10.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driver_ka Re: daszki KIDDOPOTAMUS 06.03.10, 03:54 Posiadam daszek i używam do Quinny Speedy. To był świadomy wybór zamiast parasolki, które nijak mi nie odpowiadały i nie odpowiadają (chyba że trafiałam na jakieś badziewne modele, bo zawsze się z nimi umęczyłam na maksa). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kajunia2 Re: daszki KIDDOPOTAMUS 07.03.10, 14:09 witam ja też zastanawiam się nad kupnem tego daszka.mam jedynie wątpliwość co do koloru.napisane jest,że dostępne są trzy kolory:czarny(odpada),szary,i granat no i właśnie,czy granat to rzeczywiście jest taki ciemny granat czy taki ładny niebieski jak na zdjęciu?bardzo proszę o pomoc,jeśli ktoś wie../ Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: daszki KIDDOPOTAMUS 07.03.10, 20:17 ja mialam takowy do blizniaczego - gdzies jezscze sie wala w mieszkaniu:-)ale funkcjonalny jak najbardziej firma ktora zajmuje sie dystrybucja - w pelni warta polecenia!! Odpowiedz Link Zgłoś