emamaa 20.07.10, 18:21 Jak to jest są sprzedawane ze stelażem czy z gondolą? Jedni mówią tak drudzy tak. W każdym razie kupiłam gondolę i nie mam adapterów !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izryn Re: Adaptery MURA 21.07.10, 15:30 Kupowałam cały komplet więc pewności nie mam, ale wydaje mi sie że adaptery powinny być dołączane do spacerówki, bo nie którzy nie kupują twardej gondoli tylko miękką a fotrelik chcieliby zamontować. Na allegro można czasem kupić same adaptery. Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Re: Adaptery MURA 21.07.10, 16:55 Dziękuję za odpowiedź. Ja też kupowałam cały komplet, ale gondole twardą sprzedałam z adapterami i jak kupiłam drugą gondolę to okazuje się, że adaptery są przy spacerówce. Aczkolwiek co sklep to inna opinia. Zamówiłam adaptery od producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
lorna.doone Re: Adaptery MURA 21.07.10, 21:29 Też kupiłam cały komplet ale wydaje mi się, że dołączane są do stelaża a stelaż jest chyba sprzedawany ze spacerówką (ja chciałam kupić tylko gondolę ze stelażem i się nie dało albo wychodziło bardzo drogo, nie pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: Adaptery MURA 21.07.10, 23:03 Adaptery są sprzedawane ze spacerówką jako komplet podstawowego wózka (stelaż +spacerówka+adaptery do fotelika, które mają też zastosowanie do gondoli) - gondola jest dodatkową opcją, którą można wybrać ale nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Re: Adaptery MURA 21.07.10, 23:44 Teraz już wiem, ale w Świat Dziecka powiedzieli, że dostanę adaptery z gondolą. Niestety zonk. Na szczęście udało mi się zamówić i już mam z głowy. Tylko po co ja sprzedałam z poprzednią gondolą adaptery, eh człowiek uczy się na błędach. Odpowiedz Link Zgłoś