Dodaj do ulubionych

i znowu Jane

17.11.06, 10:23
chcę kupić wózek Jane nomad,ale są teraz problemy z tymi wózkami gdyż
dystrybutor na Polskę wyprzedał już wszystkie wózki.Ma pojawić się nowa
kolekcja 2007.Czy ktoś widział już moze wózki z tej kolekcji?Jeśli tak to
gdzie?Może ktoś ma stronkę z nowymi wózkami Jane?
Obserwuj wątek
    • sdec Re: i znowu Jane 17.11.06, 13:10
      Może spytaj tutaj:
      www.fartlandia.com.pl
      • monika_wroclaw Re: i znowu Jane 17.11.06, 13:40
        Kolekcja 2007 to jest tak naprawdę kolekcja 2006, tylko polski dystrybutor
        mocno się spóźnił ze ściągnięciem kolekcji 2006 i nazwał ją sobie 2007... W tej
        kolekcji są tapicerki o nazwie: rojo, fucsia, naranja, plata, stylon, azulon,
        negro

pozdrawiam
    • sylviaa5 Re: i znowu Jane 18.11.06, 20:32
      Pozwolilam sobie napisac tego posta w tym watku poniewaz dotyczy on wlasnie
      wozka Jane a uwazam ze nie ma sensu zakladac nowego podobnego.

Ja zastanawiam sie wlasnie nad tym wozkiem.Przeczytalam juz chyba wszystkie
      posty o tych wozkach.
      Porownuje w czym rozni sie on od Jane Carrera Pro. Napewno kolkami, kolorami,
      waga, cena i to chyba tyle co zauwazylam.
      Wiem tez ze nie mozna montowac spacerowki w obu wozkach przodem do mamy.A i
      podobno oparcie w spacerowce nie rozklada sie zupelnie do pozycji lezacej.

Doradzcie ktory z nich kupic bo naprawde juz nie wiem. A moze jest jakis inny
      a zarazem lepszy wozek podobny do tych dwoch.
      • aniaszczep Re: i znowu Jane 12.12.06, 13:52
        jestem posiadaczką wózka JANE NOMAD i jestem z niego bardzo zadowolona.
        jedyną jego wadą jest to, że oparcie nie rozkłada się zupełnie na leżąco i jest
        dość słabe dojście do kosza na zakupy, ale uważam,że pomimo tych drobnych "wad"
        wart jest swojej ceny. Nie zamieniałabym go na żaden inny wózek.POLECAM!!!
        • kkah Re: i znowu Jane 12.12.06, 14:16
          jane nomad widziałam na www.bobowozki.pl chyba tam jeszcze je mają. no ale
          niestety nie można ich obejrzeć i dotknąć w internecie.
          pzdr
    • atra1 Re: i znowu Jane 13.12.06, 14:09
      Kolory 2007 (poszukaj na stonach niemieckich/hiszpańskich) są bardzo pstrokata i kolorowe, zupełnie mi nie pasują. ja kupiłam w ostatniej chwili carrere pro kolor plata, ale gdybym mogla kupilabym chyba nomada, ale mi sie do windy nie mieści:(

Na polskich strona kolekcja 2006 figuruje często jako 2007. Zmyłka totalna.
      • atra1 Re: i znowu Jane 13.12.06, 14:11
        www.chiquiguay.com/tienda/index.php?page=pp_productos.php&tipo=1&codf=71&md=1&PHPSESSID=f92b7a0c28dd1062d13c36dc449e
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka