Dodaj do ulubionych

do Gosia_k27

25.02.07, 09:11
Chyba dobrze wpisalam Twoj nick :-) Ma pytanie dotyczace zakupu wozka w
Rzeszowie. Gdzie sa jakies wieksze sklepy, hurtownie, gdzie moge obejrzec
wozki? Interesuje mnie peg perego, moze chicco. A te wozki o ktorych Ty
piszesz maja przekladane raczki? Bo ja bym chciala zeby wozek posiadal ta
funkcje, ale jak narazie w moich rankingach wygrywa pp atlantico, ktory jej
nie posiada. Ale szukam dalej. Moze inna marka wozka mnie skusi. Dzieki.
Obserwuj wątek
    • gosia_k27 Re: do Gosia_k27 25.02.07, 13:43
      a.dka w Rzeszowie mało jest sklepów z fajnymi wózkami. Możesz się wybrać do
      hurtowni Respan na Geodetów (obok Full Marketu), jest tam sklep Pinokio. Inna
      hurtownia jest na Krakowskiej - Maja albo na Okulickiego - Mieszko. Jakiś wybór
      wózków jest w Sezamie pod Łańcutem. To chyba tyle jeśli chodzi o większe punkty
      z wózkami. Tych wózków, o które pytasz w Rzeszowie niestety nie ma. Wózki te
      mają przekładane rączki. Wszystko zależy od tego na co "stawiasz". Ja patrzę na
      to, żeby wózek był wygodny, miał szerokie siedzisko, duże koła i przede
      wszystkim przekładaną rączkę. Wiąże się to niestety z większą wagą (ok. 14 kg).
      Ja dzwigać na piętra nie muszę dlatego mogę sobie pozwolić na taki wózek. No i
      jeszcze jedna wada - cena wózka ok. 1800 zł, ale ma 3 letnią gwarancję a w
      opiniach forumowiczów nie znajdziesz jego wad. Dlatego skłaniam się do tego
      wózka. Kiedys jak będę go chciała sprzedać to napewno wezme dobrą cenę tym
      bardziej ze może będzie jeszcze na gwarancji. Życzę powodzenia w wyborze.
      • a.dka Re: do Gosia_k27 25.02.07, 18:16
        Dzieki, mam jeszcze pytanie dotyczace przekladanej raczki. Czesto sie slyszy ze
        taki wozki sa gorzej wywazone. Jaka masz opinie na ten temat? Jesli chodzi o
        wozki to szukam czegos podobnego jak Ty, ale do 10 kg, ciezszy odpada. Wiec
        automatycznie kola beda mniejsze bo te zwykle waza duzo. No i jak juz znajde
        fajny wozek to okazuje sie ze bez przekladanej raczki. W kazdym wozku czegos
        brakuje :-)
        • gosia_k27 Re: do Gosia_k27 26.02.07, 10:53
          Tak też słyszałam np o starym ceroxie z emmaljungi ale teutonia ma naprawde
          super opinie i nikt na złe wyważenie nie narzeka. Będzie ci ciężko znaleźć
          wózek do 10 kg z przekładaną rączką i fajnymi kołami. Zobacz na baby dreams.
          Niektóre modele mają przekładane rączki ale mniejsze kółka. Ma ten wózek moja
          szwgerka i nie narzeka. Waży coś okoł 8-10 kg. Pozdrawaim : )
    • patatajowa Re: do Gosia_k27 26.02.07, 10:59
      peg perego jest w Pinokiu na Rejtana,chicco widziałam tylko w Sezamie-Kraczkowa
      ale to było dość dawno.Jak byłam tam ostatnio to nie rzuciły mi się w
      oczy,,wozki są też w Reducie na Okulickiego-2 p-widziałam maclareny, abc design,
      graco i jakieś polsko-chińskie produkcje ;) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka