a.dka 01.03.07, 11:01 Monika, gdzie czytalas te negatywne opinie, bo ja jestem zainteresowana tym wozkiem i chce je przejrzec, lub nawiazac kontakt z uzytkowniczkami tego wozka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_wroclaw Re: do Monika_Wroclaw 01.03.07, 11:34 na forum zakupy, ale to było jak ten wózek się pojawił, chyba jakoś rok temu. Wtedy sama się interesowałam wątkami na temat pliko p3, bo zastanawiałam się czy go nie kupić, ale w końcu kupiłam Jane Carrera Pro i uważam, że to była słuszna decyzja :-) Nawet jedna z dziewczyn pisała, że kupiła A3 i bardzo szybko go sprzedała, powodów teraz już nie przytoczę, bo nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw do a.dka 01.03.07, 11:47 Wiesz, teraz wyszukałam wątki z poprzedniego roku i okazuje się, że w okolicach wakacji pojawiło się sporo wątków na jego temat z pochlebnymi opiniami, ja na nie jakoś wczesniej nie natrafiłam, także może te kilka opinii, które ja czytałam nie odzwierciedlają prawdy o tym wózku :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: do Monika_Wroclaw 01.03.07, 13:06 Dzieki za szybka odpowiedz. Tez podoba mi sie Jane ale pp jest troche tanszy, a ja mysle o zakupie wozka w oklicach 1000zł. Odpowiedz Link Zgłoś