alo76 09.09.08, 19:04 rozwazam zakup ktorej z tych dwoch spacerowek. zadnej nie widzialam na zywo. prosze,pomozcie ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alo76 Re: el perro mamtu vs.piccolo 10.09.08, 08:32 jesli chodzi te sprawy to jestem zupelnie zielona- nie potrafie :-( widzialam je wczoraj na allegro, ale niestety nie wkleje tych aukcji :-( Odpowiedz Link Zgłoś
madzix88 Re: el perro mamtu vs.piccolo 10.09.08, 08:47 voila. www.allegro.pl/item421346729_wozek_mamtu_elperro_amortyzacja_folia_ocieplacz.html www.allegro.pl/item429645959_nowy_wozek_parasolka_niemiecka_piccolo.html Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: el perro mamtu vs.piccolo 10.09.08, 09:05 Obie na "jedno kopyto".Już z obrazka widzę,że będą się źle podbijać.No i jakość średnia.Ale jeśli Ci to nie przeszkadza to bierz:) A dla jakiego dzicka ma to być wózek? Odpowiedz Link Zgłoś
alo76 Re: el perro mamtu vs.piccolo 10.09.08, 13:26 dzieki za linki! :-)) cora za kilka dni skonczy 20 m-cy, jest drobnej budowy, na spacerach raczej woli chodzic niz jezdzic w wozku, dlatego myslalam o czyms tanszym. a teraz wpadl mi w oko (po przeczytaniu jednego z postow) zooper twist. nie widzialam na zywo , ale wyglada fajnie i ma dobre opinie :-) a swoja droga, po czym poznajesz, ze beda sie trudno podbijac? Odpowiedz Link Zgłoś
yoopi1 Re: el perro mamtu vs.piccolo 10.09.08, 23:17 Ja go widziałam na Allegro i wygląda ok. Moim zdaniem kupując taki wózek trzeba się po prostu odpowiednio nastawić na stosunek ceny do jakości. Wiadomo, że jak kupuje się wózek za 100zł to jakość i trwałość może być wątpliwa, ale nie znaczy to od razu że taki produkt jest zupełnie do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś