altu 23.11.04, 10:20 chodzicie na tę formę ćwiczeń? na jakie baseny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabio_btw Re: Aqua aerobic 23.11.04, 16:13 ja mam pojsc. Bilet nosze ciagle w torbie, bo to troche na pozna godzine. Ursynow, Wawa. Basen polecam tylko do aqua, bo maly i caly rezerwowany na aerobic. Co do plywania, to Warszawianka rulez! Odpowiedz Link
schaetzchen Re: Aqua aerobic 23.11.04, 16:43 A który to basen na Ursynowie? Bo ja bym chętnie... tylko za jakiś czas, tzn pewnie od stycznia, wcześniej mam szlaban na chlorowaną wodę :( Odpowiedz Link
anula36 Re: Aqua aerobic 28.11.04, 01:28 rewelacja,ale w Kraku aquapark woda w czesci ozonowana,troche przychlorowana- ale da sie wytrzymac. Odpowiedz Link
muszka3 Re: Aqua aerobic 28.11.04, 07:01 Wiecie co dziewczyny, Slyszalam ze aqua aerobic jest jedna z najbardziej efektywnych form odchudzania. Podobno ten opor wody dziala cuda. Jest sto razy efektywniejszy niz zwykly aerobik. Niech no ktora sie wypowie, ktora z was cwiczyla dosc dlugo te forme cwiczen - czy to prawda co pisze ? Odpowiedz Link
may_bee Re: Aqua aerobic 29.11.04, 23:44 Witajcie ja biegam na aquaareobik juz prawie rok. Znalazlam w Lodzi basen niedaleko mojego miejsca zamieszkania na Balonowej (retkinia). Zajecia prowadzi Klub dla Puszystych Pan. W tamtym roku bylam zachwycona i dygalam dwa razy w tygodniu. Niestety w tym roku po raz kolejny zmienili nam instruktorke i nie jest juz tak rewelacyjnie.. przestali byc elastyczni, nie inwestuja.. niedawno doprosilismy sie o muzyke. Mimo tego tkwie tam i mam nadzieje, ze cos sie zmieni.. a dziewczyna zacznie z nami fajnie prowadzic zajecia.. i cos zacznie sie dziac:)) Teraz chodze raz w tygodniu. Cwiczenia rewelacyjnie modeluja sylwetke i cos nie cos sie chudnie.. ale dla mnie bardziej widoczny jest modeling. Gdybym rzeczywiscie twardo trzymala sie diety - duzo wiecej bym zgubila. Niektore Panie zgubily po 10, 15 kg. Przede wszystkim najwiekszym plusem jest to, ze wychodzisz z wody przyjemnie zmeczona, na nastepny dzien nie masz zadnych dolegliwosci - nic nie boli, nic nie nadwyrezasz. Minusem, ze przewaznie po tym jestes glodna:)) i tu najwieksza role odgrywa silna wola - albo sie poddasz albo dzielnie walczysz:))) ja jestem za takimi cwiczeniami i goraco je wszystkim polecam. Jesli macie mozliwosc chodzenia na takie zajecia to naprawde warto. Efekty sa widoczne.. i najwazniejsze, jesli jesz tak jak jadlas to na pewno nie przybedzie Ci dodatkowych kilogramow. trzymajcie sie cieplo An Odpowiedz Link
sabio_btw Re: Aqua aerobic 01.12.04, 13:54 Jesli chodzi o Aqua na Ursynowie, to ja chodzilam na Hirszfelda. Zreszta na tej stronie znajdziesz kilka basenow w tej dzielnicy: www.ucsir.pl Odpowiedz Link