ambr-ela 06.11.07, 09:05 Poszukuje dobrego ENDOKRYNOLOGA DZIECIECEGO!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eleona Re: DOBRY ENDOKRYNOLOG DZIECIĘCY TRÓJMIASTO 06.11.07, 18:39 Witaj,jeśli dziecko ma naście lat-polecam dr Stefanowicz-Kujawa, jest to endokrynolog z poradni na ulicy Kowalskiej 5/1 w Gdańsku Śródmieściu, konkretna,fachowa,z dobrym podejściem.Honorują NFZ,trzeba mieć tylko skierowanie od pediatry,jeśli nie-sama wizyta to koszt 50 zł.Pozdrawiam Odpowiedz Link
eleona Re: DOBRY ENDOKRYNOLOG DZIECIĘCY TRÓJMIASTO 07.11.07, 14:07 To znów ja: po uzyskaniu kilku odpowiedzi tu, na forum,cofam poprzednią wypowiedź Odpowiedz Link
ambr-ela Re: DOBRY ENDOKRYNOLOG DZIECIĘCY TRÓJMIASTO 10.11.07, 13:25 Jaśkowej Doliny też nie polecam. Tam od tarczycy jest DIABETOLOG!!!! Odpowiedz Link
eleona Re: DOBRY ENDOKRYNOLOG DZIECIĘCY TRÓJMIASTO 12.11.07, 17:42 Słyszałam o jakiejs kobiecie w Rumii, na ul.Żwirki i Wigury,ale nie pamiętam nazwiska. Odpowiedz Link
eleona Re: DOBRY ENDOKRYNOLOG DZIECIĘCY TRÓJMIASTO 12.11.07, 17:45 Znalazłamstrowska-Ciskowska Elżbieta, to nie jest endokrynolog dzięciecy,ale podobno jest bardzo dobra i dzieci też leczy. Odpowiedz Link
ambr-ela Re: DOBRY ENDOKRYNOLOG DZIECIĘCY TRÓJMIASTO 12.11.07, 21:53 Witaj. Ja też słyszałam , że jest dobra. Ale to ginekolog- endokrynolog. Z chłopcem do niej nie pójdę... Odpowiedz Link
ambr-ela Re: DOBRY ENDOKRYNOLOG DZIECIĘCY TRÓJMIASTO 12.11.07, 21:55 W gdyni na Dworcowej/róg Starowiejskiej podobno dobra jest Dr Bohdana Dorandt. Podobno. Odpowiedz Link
agiaagakwiatk Re: DOBRY ENDOKRYNOLOG DZIECIĘCY TRÓJMIASTO 12.11.07, 22:09 A co sądzicie o przyjmującej na Jaśkowej Dolinie dr Teresie Szczepańskiej?Jest endokrynologiem, specjalistą chorób dzieci. Odpowiedz Link
ambr-ela Re: DOBRY ENDOKRYNOLOG DZIECIĘCY TRÓJMIASTO 12.11.07, 22:15 Byłam u innej na Jaśkowej Dolinie. Sorry . nie pomogę... Odpowiedz Link