Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dda-Bellotiego 1

07.09.11, 14:28
    Kochani,mam takie pytanko.czy ktos z was zna ten osrodek?moze ktos chodził tam na terapie?prosze o jakiekolwiek informacje.z gory dziekuje
    Obserwuj wątek
      • blackglass Re: dda-Bellotiego 1 07.09.11, 15:16
        Byłam i odradzam, trzymaj się od tej placówki z daleka i od ich pseudoterapeutów.
        • tatitek Re: dda-Bellotiego 1 07.09.11, 16:19
          o kurcze,co tam jest nie tak?kakretnie jesli mozna.
          • blackglass Re: dda-Bellotiego 1 08.09.11, 15:20
            Robią na ilość nie na jakość, niewykwalifikowana kadra ( na stronie znajdziesz ze zatrudniają wykwalifikowanych psychologów-psychoterapeutów) to nie prawda, odwalają masówkę, o jednym z panów terapeutów można poczytać opinie na pewnym portalu- bardzo niepochlebne.

To co robią to jedna wielka prowizorka tylko po to żeby ściągnąć pieniądze z NFZ.

• blackglass Re: dda-Bellotiego 1 08.09.11, 15:21
              Ja poszłam tam bo z całej listy podanej w innym wątku tam najszybciej i najłatwiej się dostać, teraz już wiem dlaczego .
              • ka-zw Re: dda-Bellotiego 1 10.10.11, 08:56
                dzieki za odpowiedz.mozesz polecic mi jakis dobry nieodpłatny osrodek badz terapeute?pozdrawiam
                • blackglass Re: dda-Bellotiego 1 10.10.11, 12:53
                  Gdzieś przy dw. Wileńskim przyjmuje terapeuta o nazwisku Szczuka.
                  Przyjmuje prywatnie po 16 do 16 państwowo. Jest rewelacyjny!
                  Ale kolejka do niego długa.
                  Jeśli chcesz nr. to pisz na priv.
        • bokha-bokha Re: dda-Bellotiego 1 27.10.14, 00:14
          Witam!

Bardzo nie polecam stomatologa w przychodni na Bellotiego 1.

na pierwszej wizycie zostałem poinformowany, że dostanę zniżkę (30%) na wizytę u Pani stomatolog. Umowiłem się na wizytę, zrobili mi plombę, jednak wypadła ona mi po dwóch dniach. Ponadto, nie dostałem żadnej zniżki i Pani stomatolog nie zgodziła się na zwrot pieniążków.

musiałem czekać dwa tygodnie, żeby mnie przyjeli, ponieważ Pani stomatolog wyjechała sobie na wakacje.

NIE POLECAM!

• soleil_soleil Re: dda-Bellotiego 1 01.02.12, 22:17
        też odradzam, miałam ze 2 spotkania z panem, nie wiem, czy tym samym, który mnie zraził do siebie właściwie już na pierwszym. miałam wrażenie, że rozmawiam z kimś, kto zna temat po łebkach i szybko uciekłam
        • blackglass Re: dda-Bellotiego 1 03.02.12, 13:21
          tak jest chyba tylko 1 pan, taki młody?
          Jeśli tak to ten sam.
          • soleil_soleil Re: dda-Bellotiego 1 03.02.12, 15:32
            tak, młody...
            • blackglass Re: dda-Bellotiego 1 07.02.12, 09:16
              To ten...
              Jest totalnie do kitu, zupełnie nie ma pojęcia o niczym, zasłania sie tylko skończonymi szkołami.
              Ja składałam na niego skargę do dyrektorki ( w związku z cała akcją i wylądowaniem przez niego w szpitalu) ale dyrektorka to olała ...
      • mariet81 Terapia DDA PILUMNUS 30.03.12, 19:08
        Terapia DDA bez wychodzenia z domu

Innowacyjna platforma terapeutyczna

www.pilumnus.dl.pl - Pomoc dla Ciebie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka