martop10 25.08.06, 18:05 Zakupila wlasnie batony i baaaaaaaaardzo mi smakuja, chyba w ramach slodkosci po skonczeniu dietki tez bede sie nimi raczyc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnisia2006 Re: Batony! 25.08.06, 18:39 Masz rację batony są super. Kiedy będę za miesiąc robić II turę diety zamówię ich więcej. Odpowiedz Link
martop10 Re: Batony! 25.08.06, 19:11 Moze jak bede jesc batony, to sie pozbede ochoty na slodycze:) A w ogole to ja CI idzie??? Ostatnio brakuje teho watku na forum Odpowiedz Link
agnisia2006 Re: Batony! 25.08.06, 21:41 Czesć!!!! Czuję się swietnie. Spodnie robią się luźne, w biuscie ubywa. Myslę że na mieszanej 2 tygodnie spadło ze 3 kg w dół. Czasami miewam doła, tak jak dzisiaj, ale zaraz pobieglam i kupiłam sobie piękny fatałaszek, oczywiscie rozmiar o 4 mniejszy ( był 48) i zrobilo mi się lżej.Od poniedziałku na 1000 kal o i tu sie boję. Ale żołądek mam skurczony więc może nie będzie żle. W sumie będę jadła tak jak na mieszanej tylko dojdzie kolacja. Na słodycze o dziwo nie mam ochoty, a przed dietą mogłam wciągnąć 3 ciacha w cukierni. Największa ochote mam na owoce, ale myslę, że wprowadzę w następnym tygodniu niewielkie ilosci. I tak do października, kiedy zacznę znowu 3 tygodnie scisłej. Chyba, że waga drgnie do przodu to od razu zakupie torebeczki. Nie zmarnuję tego co zdobyłam w wielkim pocie . Życie będzie się toczyć dalej aż osiągnę 65 i wtedy pokocham moje duże lustro !!!! Bo na razie to ja jestem duża, hahaha.Pozdrawiam ciepło. Agnieszka. Odpowiedz Link
martop10 Re: Batony! 25.08.06, 21:57 65 to moje marzenie do wiosny 2007, zeby znowu pojechac wylacznie na scislej. Nie wiem, ile jest teraz, wejde na wage jak skoncze teraz scisla, ale jedna moja kiecka juz sie zapiela, troszke ciasla ale sie zapiela:) 1000 kcal znajdziesz na www.dieta.pl albo w super linii, sa tam niezlezestawy diet i na naszze kieszeniei czas Odpowiedz Link
onetambala Re: Batony! 11.10.06, 20:57 Zwróćcie uwagę, że baton ma ok. 100 kcal więcej, niż zupka. Jeśli zamieniam posiłek batonem, to połówką, a nie całym. Poza tym wydaje mi się, że czekolada jakoś nie pasuje do DC. W angielskich zestawach ich nie ma. Odpowiedz Link
87lnbv Re: Batony! 11.10.06, 22:16 Ruszyłam dupsko do kuchni sprawdzić kaloryczność batonów, smakowałam tylko dwa, więc nie wiem, co czai się w innych, ale te co mają 60g są oblane czekoladą i z reguły mają 216kcal, natomiast są 50g pewnie bez czekolady i mają kalorii nawet tylko 168kcal. Zupki i koktajle mają 137kcal. Pozwoliłam sobie na batony dopiero na mieszanej, gdyż o ich istnieniu nie wiedziałam. Myślę, że na ścisłej, co kilka dni, a najrzadziej raz w tygodniu można sobie pozwolić. Chudnąć z batonami, chyba przyjemniej. Pozdrowionka. Odpowiedz Link
anna.belle Re: Batony! 12.10.06, 08:22 ja jem tylko dwa rodzaje batonów: owoce leśne i jabłko+rodzynki. bez czekolady. batony jem od drugiego tyg ścisłej. mój lekarz mówił, że można je jeść w czasie ścisłej codziennie. Odpowiedz Link
aeiou2 Re: Batony! 14.10.06, 19:18 ja też byłam zafascynowana batonami dc, i też myślalam ,że będe je kupować już zawsze:)). dobre sa i mogłyby zastępować slodkości, ale niestety -drogie. i tak po pierwszym zakupieniu sobie paczki za którą zaplacilam 155 zł( 20 batonów), na następną szkoda pieniedzy. ale polecam takie batoniki firmy sante, mozna je dostać na stoiskach dla diabetyków. maja tylko 117 kalorii i kosztują 1, 50. Odpowiedz Link
sara_wwa Re: Batony! 09.11.06, 19:12 Ale na ścicsłej to pewnie ich jeść nie wolno...dopiero na mieszanej ? czy też nie? A jakie mają smaki ? Odpowiedz Link
87lnbv Re: Batony! 09.11.06, 21:18 kawowe w czekoladzie-rewelka, brzoskwinia w bialej czekoladzie-tez ok, jabko- rodzynki, pizza i jeszcze jakies, look allegro, batony mozna jesc w drugim tygodniu scislej Odpowiedz Link
lenari Re: Batony! 30.03.14, 23:00 Te batony są rewelacyjne, tak samo jak i inne ich produkty. Warto je zostawić nawet już po skończonej diecie jako dodatek. W ogóle Cambridge to jedna z najbardziej przemyślanych diet z jakimi miałam doczynienia. Odpowiedz Link