25.08.06, 18:05
Zakupila wlasnie batony i baaaaaaaaardzo mi smakuja, chyba w ramach slodkosci
po skonczeniu dietki tez bede sie nimi raczyc
Obserwuj wątek
    • agnisia2006 Re: Batony! 25.08.06, 18:39
      Masz rację batony są super. Kiedy będę za miesiąc robić II turę diety zamówię
      ich więcej.
      • martop10 Re: Batony! 25.08.06, 19:11
        Moze jak bede jesc batony, to sie pozbede ochoty na slodycze:) A w ogole to ja
        CI idzie??? Ostatnio brakuje teho watku na forum
        • agnisia2006 Re: Batony! 25.08.06, 21:41
          Czesć!!!! Czuję się swietnie. Spodnie robią się luźne, w biuscie ubywa. Myslę
          że na mieszanej 2 tygodnie spadło ze 3 kg w dół. Czasami miewam doła, tak jak
          dzisiaj, ale zaraz pobieglam i kupiłam sobie piękny fatałaszek, oczywiscie
          rozmiar o 4 mniejszy ( był 48) i zrobilo mi się lżej.Od poniedziałku na 1000
          kal o i tu sie boję. Ale żołądek mam skurczony więc może nie będzie żle. W
          sumie będę jadła tak jak na mieszanej tylko dojdzie kolacja. Na słodycze o
          dziwo nie mam ochoty, a przed dietą mogłam wciągnąć 3 ciacha w cukierni.
          Największa ochote mam na owoce, ale myslę, że wprowadzę w następnym tygodniu
          niewielkie ilosci. I tak do października, kiedy zacznę znowu 3 tygodnie
          scisłej. Chyba, że waga drgnie do przodu to od razu zakupie torebeczki. Nie
          zmarnuję tego co zdobyłam w wielkim pocie . Życie będzie się toczyć dalej aż
          osiągnę 65 i wtedy pokocham moje duże lustro !!!! Bo na razie to ja jestem
          duża, hahaha.Pozdrawiam ciepło. Agnieszka.
          • martop10 Re: Batony! 25.08.06, 21:57
            65 to moje marzenie do wiosny 2007, zeby znowu pojechac wylacznie na scislej.
            Nie wiem, ile jest teraz, wejde na wage jak skoncze teraz scisla, ale jedna
            moja kiecka juz sie zapiela, troszke ciasla ale sie zapiela:) 1000 kcal
            znajdziesz na www.dieta.pl albo w super linii, sa tam niezlezestawy diet i na
            naszze kieszeniei czas
    • onetambala Re: Batony! 11.10.06, 20:57
      Zwróćcie uwagę, że baton ma ok. 100 kcal więcej, niż zupka. Jeśli zamieniam
      posiłek batonem, to połówką, a nie całym.

Poza tym wydaje mi się, że czekolada jakoś nie pasuje do DC. W angielskich
      zestawach ich nie ma.
    • 87lnbv Re: Batony! 11.10.06, 22:16
      Ruszyłam dupsko do kuchni sprawdzić kaloryczność batonów, smakowałam tylko dwa,
      więc nie wiem, co czai się w innych, ale te co mają 60g są oblane czekoladą i z
      reguły mają 216kcal, natomiast są 50g pewnie bez czekolady i mają kalorii nawet
      tylko 168kcal. Zupki i koktajle mają 137kcal. Pozwoliłam sobie na batony
      dopiero na mieszanej, gdyż o ich istnieniu nie wiedziałam. Myślę, że na
      ścisłej, co kilka dni, a najrzadziej raz w tygodniu można sobie pozwolić.
      Chudnąć z batonami, chyba przyjemniej. Pozdrowionka.
      • anna.belle Re: Batony! 12.10.06, 08:22
        ja jem tylko dwa rodzaje batonów: owoce leśne i jabłko+rodzynki. bez czekolady.
        batony jem od drugiego tyg ścisłej. mój lekarz mówił, że można je jeść w czasie
        ścisłej codziennie.
    • aeiou2 Re: Batony! 14.10.06, 19:18
      ja też byłam zafascynowana batonami dc, i też myślalam ,że będe je kupować już
      zawsze:)). dobre sa i mogłyby zastępować slodkości, ale niestety -drogie. i tak
      po pierwszym zakupieniu sobie paczki za którą zaplacilam 155 zł( 20 batonów),
      na następną szkoda pieniedzy. ale polecam takie batoniki firmy sante, mozna je
      dostać na stoiskach dla diabetyków. maja tylko 117 kalorii i kosztują 1, 50.
      • sara_wwa Re: Batony! 09.11.06, 19:12
        Ale na ścicsłej to pewnie ich jeść nie wolno...dopiero na mieszanej ? czy też
        nie? A jakie mają smaki ?
        • 87lnbv Re: Batony! 09.11.06, 21:18
          kawowe w czekoladzie-rewelka, brzoskwinia w bialej czekoladzie-tez ok, jabko-
          rodzynki, pizza i jeszcze jakies, look allegro, batony mozna jesc w drugim
          tygodniu scislej
    • lenari Re: Batony! 30.03.14, 23:00
      Te batony są rewelacyjne, tak samo jak i inne ich produkty. Warto je zostawić nawet już po skończonej diecie jako dodatek. W ogóle Cambridge to jedna z najbardziej przemyślanych diet z jakimi miałam doczynienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka