Dodaj do ulubionych

taakaa glodna....

18.11.06, 20:45
Czesc dziewczyny.Jestem dzis 4 dzien na DC,ktora zreszta robie po raz II.Ale
dzis totalny glod!!!!Na domiar wszystkiego moja wspollokatorka ciagle je!!Ma
ochote wyjesc wszystkie ciacha i buly :( kurde no trzymam sie ale dzis to juz
przesada...i najdziwniejsze,ze nie mam ssania w zoladku tylko ten mozg i oczy
chce zrec!!!
Obserwuj wątek
    • kropka1005 Re: taakaa glodna.... 18.11.06, 20:53
      jakwieczorem chce mi sie jesc to ide sie kapac i wskakuje do wyrka?:)byle do
      rana:)
      • olenka_szczecin Re: taakaa glodna.... 18.11.06, 20:56
        hahaha tez tak robie...jak jestem w domu :P bo to jest problem...jak siedze
        poza domem,u znajomych,chlopaka to jest OK w ogole nie mysle o jedzeniu ;)
        najgozej u mamuni i rodzicow chlopaka...jejku od tych zapachod od razu czlowiek
        sie robi glodny...i te texty: "oj zjedz kotlecika od jednego Ci sie nic nie
        stanie"-nie znosze tego :P
        • alima3 Re: taakaa glodna.... 19.11.06, 16:45
          Właśnie z tym w ubiegłym roku miałam największe problemy-ale po jakims czasie i
          rodzina i znajomi i ja sama przyzwyczailiśmy się...i doszło do tego,że na
          bankietach przygotowywali dla mnie tylko warzywa :)Było to strasznie miłe ale i
          krępujące- suma sumarum- schudłam jak sie patrzy!
          Pogadaj poważnie z rodzicami i przyszłymi teściami-powiedz jakie to dla Ciebie
          ważne, użyj argumentu -zdrowie!!
          Trzymaj się-powodzenia
          Alina
          • olenka_szczecin Re: taakaa glodna.... 20.11.06, 15:29
            Widzisz kochana jakos teraz,jak juz jestem drugi raz na tej diecie to mniej
            rzeczy mnie kusi i moge spokojnie patrzec jak jedza te kaloryczne ciasta czy
            golabki :) ja sobie wtedy mysle...ja bede zdrowsza i ladniejsza a im urosna
            brzuchy :) hahaha ale tak serio to jak ktos slyszy slowa ODCHUDZAM SIE...to
            pojawiaja sie texty...dziecko a po co,przeciez swietnie wygladasz,chcesz byc
            wychodzonym wieszakiem :D takze zadne rozmowy tu dadza skutku :P
            • alima3 Re: taakaa glodna.... 20.11.06, 19:56
              Tak-takie teksty ja też ciągle słysze-poza moja mamą, która jest szczupła i
              bardzo sprawna!
              Ale masz rację ja tez mam drugie podejście ( pierwsze z powodzeniem)i teraz
              jest jakby łatwiej- byc może to świadomość :)
              Albo pewność czekającej nagrody :)
              Powodzenia Alina
              • olenka_szczecin Re: taakaa glodna.... 20.11.06, 20:23
                Ja swoja mame zarazilam ta dieta i tez byla zadowolona.Ja po pierwszym
                podejsciu przez dluzszy czas nie moglam patrzec na DC,zostalo mi wtedy troche
                batono,bo kupilam w nadmiarze :) i nawet one,ktore wydaja mi sie na diecie
                niesamowita pysznoscia wtedy poprostu mnie obrzydzaly..ale teraz juz jest ok i
                ciagne dietke dalej.Dzis 6 dzien i w koncu sie zwaze,zobaczymy jak tym razem
                poleca kilogramy a napewno poleca...bo masz racje przy kolejnym podejsciu jest
                pewnosc,ze dieta dziala wiec nie ma takich mysli,ze to pewnie kolejna DIETA
                CUD...a co najwazniejsze,nie wiem jak sie to stalo...po tamtej diecie zaczelam
                od razu jesc normalnie,nawet lekko przesadzajac a ciuchy,ktore wtedy kupilam,o
                2/3 rozm mniejsze nadal sa OK,ta dieta to rzeczywiscie CUD...nie wiem skad ta
                euforia :) hahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka