Dodaj do ulubionych

kto jest kto?

10.09.07, 15:05
mariuszlonca = Mariusz Lonca
jozefosmenda = Józef Osmenda
bronek... = Bronisław Wątroba

Jak to jest? Wstydzicie się nazwisk? Czasem czytając posty odnoszę wrażenie,
że dyskutanci się znają. Wiedzą z kim polemizują, być może znają się osobiście.
Może byśmy się poprzedstawiali?
Obserwuj wątek
    • broneknotgeld Re: kto jest kto? 10.09.07, 16:52
      Dyć na forumowe "gafy"
      By se znodły paragrafy.
      • mariuszlonca Re: kto jest kto? 10.09.07, 17:05
        No tak, do kogoś może by ABW zapukało :)
        • broneknotgeld Re: kto jest kto? 10.09.07, 17:15
          Do mie już klupali
          -Ponoć poszli dali.
    • michal.misko Re: kto jest kto? 10.09.07, 19:52
      mariuszlonca napisał:

> mariuszlonca = Mariusz Lonca
      > jozefosmenda = Józef Osmenda
      > bronek... = Bronisław Wątroba

michal.misko = Michał Miśko (SportowaRuda.pl)
      • mariuszlonca Re: kto jest kto? 10.09.07, 20:11
        Bardzo przepraszam :)
        Przeoczyłem.
        • jozefosmenda Re: kto jest kto? 11.09.07, 10:30
          Nie licz na to Mariuszu,że wszyscy się przedstawią!
          Lepiej dokopywać "incognitto" zza węgła pisaniem pierdół,pomówień i
          kłamliwych informacji niż ostro dyskutować pod swoim nazwiskiem.
          Do tego trzeba nie tylko odwagi lecz i charakteru.A z tym u
          niektórych kiepsko.Ale poza tym to nudno by było więc lepiej niech
          bedzie jak jest.
          Chociaż dzisiaj udowodnić komuś "kto jest kto" to żaden problem.Mamy
          w końcu XXI wiek i niesamowitą technikę.Takimi programami dysponują
          co niektórzy!
          • assasini Re: kto jest kto? 11.09.07, 12:47
            Panie Józefie...
            Bardzo dziwi mnie Pana wypowiedź...
            Wszak istotą internetu jest ( pozorna przecież) ale anonimowośc....
            Jeżeli ktoś chce tutaj oficjalnie oślepiać własnym nazwiskiem - to
            nie ma przeszkód... ale jesteśmy w virtual reality gdzie prawem jest
            anonimowość. Nie ma przeszkód by ukrywać swoje dane, a odwagę by
            pokazać i przedstawić własne poglądy trzeba mieć niezależnie od
            tego jaki nick się przybiera.
            Człowiek - ikona nie musi bawić się w nicki.... ale przecież może -i
            nikt nie musi tu nikogo prowokować by się przedstawiać z imienia i
            nazwiska. To nie imieniny u cioci ani zlot skautowski. To jest sieć.
            Jesteśmy on- line. I to wystarczy.
            I to szanujmy.
            • mariuszlonca Re: kto jest kto? 11.09.07, 14:29
              Szanujmy? Przecież szanujemy. Nikt nikogo nie zmusza do przedstawienia się.
              Żaden dekret, rozporządzenie, ani ustawa o tym nie mówi. Co nie znaczy, że nie
              byłoby mi milej, gdybym wiedział z kim gadam.
          • grzegorz1948 Re: Jozek 11.09.07, 19:58
            > Nie licz na to Mariuszu,że wszyscy się przedstawią!
            > Lepiej dokopywać "incognitto" zza węgła pisaniem pierdół,pomówień
            i
            > kłamliwych informacji niż ostro dyskutować pod swoim nazwiskiem.
            > Do tego trzeba nie tylko odwagi lecz i charakteru.A z tym u
            > niektórych kiepsko.Ale poza tym to nudno by było więc lepiej niech
            > bedzie jak jest.
            to chyba o mnie myslales?Znasz mnie dobrze i jak bym ci powiedzial z
            nazwiska i imienia kim jestem to bys z pewnoscia zawalu dostal a
            zorro w trosce o twoje zycie w galoty by narobil a tego przecie nie
            chcemy.
            no coz komunistyczny charakter to poznalem w PRL i byl zawsze wredny.
            a dokopywac incognitto no coz ty to robisz pod swoim nazwiskiem
            1.Grzegorz tys byl swinia dla swoich ludzi(jakich swoich ludzi,nigdy
            takich nie mialem.
            2.mowisz nieprawde o stosunkach na kop. Pokoj- co to ze Ramaja
            dzielil dozor wosztym a jak mu pasowalo to ciepnal na odprawie
            popielniczka na sztygara?
            3.Czy moze o twoim"pracowitym2 towarzyszu Piorkowskim czy Kabusie
            jednym i drugim.
            Jakos Jozek nie mozesz powiedziec ze mowie pierdoly i pomowienia.Ty
            wlasnie mnie pomawiasz o mowieniu nieprawdy o twoich towarzyszach
            z "czerwonej cwierci" jak pisal G.Morcinek w"Czarnej Julce"
            Wybacz ze jeszcze troche sie z wami pobawie a potem sie
            spotkamy,moze wtedy bedziesz juz Prezydentem i pokqazesz tej twojej
            cholocie jak komunisci walcza o ich dobro.
            • jozefosmenda sciencie fiction Gregora 13.09.07, 00:33
              Z kimś ci się Gregor te trzy punkty pomyliły ale starasz się odnieść
              je do mnie.Jak zwykle zresztą.
              Ale ja wiem,ze ty chory jesteś więc mi to zwisa!
              Zapamiętaj filozofie ,że ja w przeciwieństwie do ciebie
              nigdy komunistą nie byłem,nie jestem i nie będę.
              Wiesz kto był pierwszym na świecie i to tych dotyczy z tobą włącznie!
              Ja wiedzę stawiam zawsze na pierwszym miejscu niż jakiekolwiek
              pierdoły!
              • grzegorz1948 Re: Jozek 13.09.07, 20:33
                www.ruda-sl.pl/default.aspx?docId=192
                A to jest lista czlonkow swietej kapituly?!
                Dalej grasz durnia?!
                a jak slyszalem to jestes komunista z przynaleznosci rodzinnej.
                > Ja wiedzę stawiam zawsze na pierwszym miejscu niż jakiekolwiek
                > pierdoły!
                chyba nie myslisz o Leninie.
                Jozek ty stary pie.. mozesz mi przynajmniej raz zarzucic klamstwo?
                Ale ja ci moge intrygi zarzucic!Prowadzisz dalej swoja czerwona
                krecia robote.
                > Ja wiedzę stawiam zawsze na pierwszym miejscu niż jakiekolwiek
                > pierdoły!
                Ale ja wiem,ze ty chory jesteś więc mi to zwisa!
                no juz pare komunistow doprowadzilem do "bialej goraczki"
                Legitymacji partyjnej sie nie wstydz/bon dzieki niej miales w PRL
                pelna lodowke7 i nie chowaj jej w kroku.

• jozefosmenda oszust Gregor 13.09.07, 22:32
                  To tylko w takich chorych umysłach jak twój i tobie podobnym można
                  tak rozumować,że LiD to komuniści.
                  Dla mnie komuniści są przede wszystkim w PiS,który komunistyczny
                  program z rozmachem realizuje!
                  A poza tym poprzednia władza była bardzo pobłażliwa czego twoja
                  obecność na tym forum jest najlepszym przykłdem.Czyli kłamiesz jak z
                  nut jezeli chodzi o przeszłośc!
                  Poza ty to nie o Lenina chodzi ty kretynie, widocznie ci się brody
                  pomyliły?
                  • grzegorz1948 Re: Jozek ja nie bede ciebie nazywal oszustem 14.09.07, 00:30
                    Prawdomownosc lopatologa Jozefa Osmendy
                    pl.wikipedia.org/wiki/Lewica_i_Demokraci#Rada_Programowa_Lewicy_i_Demokrat.C3.B3w
                    Mozna sobie poczytac zyciorysy tych"niekomunistow"
                    A to zyciorys przewodniczacego kola przyjaciol Jozefa Osmendy.
                    www.polonica.net/kwasniewski_stoltzman.htm
                    Cholera dlaczego wstydzisz sie tak swojej "czerwonej "przeszlosci?
                    a moze chcesz powiedziec ze LiD to sa aniolki zdjete z choinki?
                    Masz racje to te Kaczory strzelali do robotnikow na wybrzezu i na
                    kop.Wujek.To ORMO;ZOMO bronilo zdobyczy twojej lodowki,powiedz jozek
                    jak mozesz byc takim chamem?
                    A co doksztalciles sie juz w przetargach ty Kwiecie Uniwersytetu
                    Marksistowsko-Leninowskiego.
                    • zoro333 a mówiłem- nie gada się z debilem 14.09.07, 07:23
                      Prosiłem, nie odpowiadać wielkiemu G...1948 bo to nie ma sensu.
                      Facet chory psychicznie, wywalony z roboty za nieróbstwo, na forum
                      robi sobie stare urojone porachunki.
                      Stare pierdoły z gruby, nowe pomysły z żydami u władzy, stare
                      brednie o żydokomunie. Do niej zalicza kogo chce. Panie Józefie dość
                      tych bredni, przecież wszyscy jesteśmy celem jego ataków.
                      Nie odpowiadać i
                      A tak nawiasem wielkie gó..no1948 – lecz się, to naprawdę rada
                      płynąca ze serca. Przecież zagrażasz przede wszystkim sobie samemu.
                      No i na koniec - ty napsułeś krwi komunistom, przecież ciebie nawet
                      solidarność wyklęła i się do ciebie nie przyznaje.

• rudy107 Re: a mówiłem- nie gada się z debilem 14.09.07, 07:52
                        100% słuszności, Zoro!
                        • grzegorz1948 Re: a mówiłem- nie gada się z debilem 14.09.07, 18:12
                          no bravo typowa czerwona inteligencja.A co czerwone swiadectwo
                          Prezydenta wszystkich Sb-ekow tez podrobione?!

rudy107 14.09.07, 07:52 Odpowiedz 100% słuszności, Zoro!

a mówiłem- nie gada się z debilem
                          zoro333 14.09.07, 07:23 Odpowiedz Prosiłem, nie odpowiadać
                          wielkiemu G...1948 bo to nie ma sensu.
                          Facet chory psychicznie, wywalony z roboty za nieróbstwo, na forum
                          robi sobie stare urojone porachunki.
                          Stare pierdoły z gruby, nowe pomysły z żydami u władzy, stare
                          brednie o żydokomunie. Do niej zalicza kogo chce. Panie Józefie dość
                          tych bredni, przecież wszyscy jesteśmy celem jego ataków.
                          Nie odpowiadać i
                          A tak nawiasem wielkie gó..no1948 – lecz się, to naprawdę rada
                          płynąca ze serca. Przecież
                          A kto jest debilem to widac tu na tym forum.jezeli brak argumentow
                          to panie zorro i ryzy mozna popracowac z intrygami i przezwiskami.
                          byly to zawsze argumenty czerwonej choloty.
                          • mariuszlonca Buuuuuuuuuuuuu 14.09.07, 21:00
                            Buuuuuuuuuuuuuuuuuu....
                            Miała być mowa o nazwiskach, a są wyzwiska.
                          • mohrhardt Re: a mówiłem- nie gada się z debilem 14.09.07, 21:14
                            Ta, każdy lewicowiec to komunista, każdy prawicowiec to skrajny liberał, a każdy
                            Polak to złodziej. Panie Grzegorzu, możemy się obrażać do woli, tylko po co?
                            • grzegorz1948 Re: a mówiłem- nie gada się z debilem 14.09.07, 22:38
                              Ta, każdy lewicowiec to komunista, każdy prawicowiec to skrajny
                              liberał, a każd
                              > y
                              > Polak to złodziej. Panie Grzegorzu, możemy się obrażać do woli,
                              tylko po co?
                              Niestety tak jest.Ale prawicowiec to nie to samo co liberal bo za
                              wielkie odgiecie na prawo to faszyzm.
                              Niestety ci /ktorych wymienialem tu z nazwiska/ w czasach PRL
                              odznaczali sie jako "czerwona sila kierownicza" ktora to dala sie
                              poznac jako ci ktorzy Narod okradali a jak ktos podniosl glowe to
                              mordowali.
                              Bardzo szybko zapomniano te czasy PRL.Wszystko jest bujda,glupstwa
                              ach mysmy nie sa komunisci tylko te nazwiska sie powtarzaja i oni
                              okradli POlske A teraz jeszcze chca wladzy.Jezeli ci to pasuje to
                              jest twoja sprawa ale mnie to nie pasuje.
                              • osi-ris Re: a mówiłem- nie gada się z debilem 15.09.07, 11:07
                                grzegorz1948 napisał:
                                > Polak to złodziej.
                                > Ale prawicowiec to nie to samo co liberal
                                > Niestety ci /ktorych wymienialem tu z nazwiska/ w czasach PRL
                                > Narod okradali
                                > okradli POlske

znam narazie tylko jednego prawicowca który w U.M dorobił się drugiej chałupy i
                                co ty na to?
                                • grzegorz1948 Re: Na czerwoni intryganci! 16.09.07, 08:15
                                  > grzegorz1948 napisał:
                                  > > Polak to złodziej.
                                  > > Ale prawicowiec to nie to samo co liberal
                                  > > Niestety ci /ktorych wymienialem tu z nazwiska/ w czasach PRL
                                  > > Narod okradali
                                  > > okradli POlske
                                  >
                                  > znam narazie tylko jednego prawicowca który w U.M dorobił się
                                  drugiej chałupy i
                                  > co ty na to?
                                  Moze mi ktos wskaze gdzie to pisalem .
                                  No czerwoni intryganci jak oszukiwac to z klasa a nie na poziomie
                                  czerwonych knechtow z zapadlych wsi.
                                  • darayavahu Re: Na czerwoni intryganci! 17.09.07, 07:44
                                    Czy nie szkoda Wam sił, czasu i intelektu na wzajemne obrażanie się?
                                    Może lepiej umiecie spożytkować swoją wiedze?

• jozefosmenda oligofrenopedagog Gregor 17.09.07, 21:55
                      Ty żiguś-Gregor(od rzygania) piszesz jak Jacuś Pitbulier według
                      stwierdzenia,że ciemny naród wszystko kupi!
                      Nie odwracaj kota ogonem kretynie!
                      Ja pisałem,ze ci się brody pomyliły a ty mi tutaj o lodówce?
                      Tak się składa,ze Solidarność ma tak jak PZPR czerwone pieczątki a
                      przyznaję,że w ZSG KWK"Wawel" byłem przewodniczącym
                      NSZZ "Solidarność".
                      Nawet mi to dzisiaj "leje" nie powiem!
                      Trochę ci szwankuje ta informacja na temat mojej osoby ponieważ
                      nigdy nie byłem słuchaczem WUML stąd też nigdy go nie skończyłem ani
                      dyplomu nie posiadam.
                      A jak już się skończą czasy ubliżania to wiesz co będzie?
                      Psie kupy zastąpi czas puszczania pawii! Na sam widok kreatur
                      zresztą.
                      • grzegorz1948 Re: Jozek-farbiony piesek 18.09.07, 21:58
                        Dobrze ze sobie kupiles psa i to z rodowodem,moze przy nastepnej
                        fali emigracji dostaniesz zachodnie papiery.
                        Ja pisałem,ze ci się brody pomyliły a ty mi tutaj o lodówce?
                        > Tak się składa,ze Solidarność ma tak jak PZPR czerwone pieczątki
                        Kto odwraca kota ogonem?Ja czy ty.Czy to ty nie pisales ze w PRL
                        ludzie mieli pelne lodowki?!Ja ci tylko napisalem kto tym pewnym
                        ludziom te lodowki napelnal.
                        A teraz wic roku!
                        Tak się składa,ze Solidarność ma tak jak PZPR czerwone pieczątki a
                        > przyznaję,że w ZSG KWK"Wawel" byłem przewodniczącym
                        > NSZZ "Solidarność".
                        > Nawet mi to dzisiaj "leje" nie powiem
                        Raz pytalem sie czy znales Helmuta z kop.Nowy Wirek to
                        odpowiedziales ze nie.Zapytalem sie Helmuta czy zna ciebie i tez nie
                        zna a wiec pomylila ci sie funkcja przewodniczacego z funkcja
                        sekretarza POP.
                        Jozek czy ty sie nie wstydzisz klamac i to przed wyborami?
                        nigdy nie byłem słuchaczem WUML stąd też nigdy go nie skończyłem ani
                        > dyplomu nie posiadam
                        Cytuje cie abys sie znowu opa nie potracil.
                        Tak czytajac twoj zyciorys w ksiazce wydanej przez samorzad lokalny
                        to masz wiecej tytulow niz Rektor uniwersytetu ,ale szybko sie
                        zoorientowalem ze pojecia to ty nie masz-licencja z zarzadzania8o
                        przebiegu przetargow pojecie rowne ZERO.Sprawy eksploatacji wegla-
                        wypadek na Halembie-pojecie rowne ZERO.Pedagogika- no coz zalezy jak
                        sie to widzi zkata sekretarza bardzo wysoko/ot dobrze to przedstawil
                        kabaret TEY"Motor".Ale zasada "Ja jestem pedagog a reszta to kretyni-
                        Pojecie na poziomie ZERO.Polityk-no coz nalezych do czerwonych a
                        wstydzisz sie tego-polityczny poziom moralny rowny ZERO.
                        A jak już się skończą czasy ubliżania to wiesz co będzie?
                        > Psie kupy zastąpi czas puszczania pawii! Na sam widok kreatur
                        > zresztą.

No twojej metamorfozy nie zrozumialem do konca no ale kupe i pawia
                        to jeszcze po was dobrze nie posprzatano bo bylo tego po PZPR duzo.
                        Pomysl lepiej co bedziesz robil jak wyborcy stana na przeszkodzie
                        twojego biegu do koryta.
                        • mohrhardt Re: Jozek-farbiony piesek 19.09.07, 09:29
                          Sorry Grzegorz, ale może brakuje mi płata przysadki jak mówi Rudy, ale z Twoich
                          wywodów to ja nic nie rozumiem. A tak na marginesie to ja i moja rodzina, choć
                          nigdy z polityką ani tym bardziej czerwonymi nic wspólnego nie miała to też
                          mieliśmy pełne lodówki:) Trzeba mieć fantazję:)
                          • olo9929 Re: Jozek-farbiony piesek 19.09.07, 17:37
                            Józek jak na stan wykształcenio jest bardzo inteligentny
                            • grzegorz1948 Re: olo9929 19.09.07, 21:12
                              Józek jak na stan wykształcenio jest bardzo inteligentny
                              Nie przecze ze potrafi "inteligentnie plywac" ale czy uda mu sie
                              doplynac do koryta?!
                              • jozefosmenda Tajemnica poliszynela 19.09.07, 23:56
                                Niektórych "filozofów" wysyłali jeszcze w Bieszczady!
                                Ale ktoś podał pomocną dłoń i skończyło się dobrą pracą,możliwością
                                wyjazdu na żagle i awansem w Klara Oxford. Jeszcze inni mieli
                                załatwioną pracę w działach informatyki na rudzkich kopalniach.
                                Za to później zupełnie przypadkowo "rozwalono" mi mojego nowego
                                Opla.
                                Całkiem mozliwe , ze to za te puste lodówki no i w ramach
                                przestrzegania dekalogu!(jak to Polak z Polakiem)
                                Ale ponoć mówili Ramaji ,ze było o jedna świnia za mało by te
                                lodówki zapełnić!
                                • grzegorz1948 Re: Tajemnica poliszynela 20.09.07, 09:14
                                  No poliszynelu masz tez tajemnice!?
                                  Niektórych "filozofów" wysyłali jeszcze w Bieszczady!
                                  No wlasnie twojego kolege wyslali najpierw do Zabrza a potem w
                                  Bieszczady do Uherc.
                                  A dalej gledzisz zeby gledzic stary idz lepiej na spacer.
                                  Ale ponoć mówili Ramaji ,ze było o jedna świnia za mało by te
                                  > lodówki zapełnić
                                  no ale twoja jak napisales byla pelna.
                                  jak to mowili "komu nic a mnie wszystko"-definicja komunisty w PRL:
                          • grzegorz1948 Re: mohrhardt 19.09.07, 21:05
                            A tak na marginesie to ja i moja rodzina, choć
                            > nigdy z polityką ani tym bardziej czerwonymi nic wspólnego nie
                            miała to też
                            > mieliśmy pełne lodówki:) Trzeba mieć fantazję:)

Moja rodzina i rodzina ze strony zony zyla z tego co zarobila w
                            przemysle i kupila w sklepie.Kartki na zywnosc- no coz tesciowa
                            czesto stala od godz 21.00 do 7.oo na ochlap miesa.poniewaz mialem
                            kartki dolowe to moglem podratowac rodzine szwagra gdzie mial dwoje
                            dorastajacych chlopcow ktorzy zmiatali ze stolu wszystko co bylo do
                            skonsumowania.
                            wojciechlitewiak.w.interia.pl/kartki/kartki.htm
                            www.wprost.pl/propagandaprl/plebiscyt/element/?fn=3/5/8/kartki.jpg&d=8&id=358
                            To tylko na przypomnienie rzadow PRL.
                            Krotko przed stanem wojennym mielismy zebranie z Swierczkiem i
                            sekretarzem miejskim PZPR/nazwisko wypadlo mi z glowy/na ktorym byla
                            sprawa kontroli SOLIDARNOSCI po lewych dostawach indykow do
                            kantyny "Domu Partii" Swierczek wtedy beszczelnie powiedzial ze jego
                            zona tez stoi w kolejkach.Zapytalem go wtedy"Wktorej kolejce to
                            wtedy moja tesciowa stanie kolo niej" Ryk smiechu na sali a ten cham
                            pozniej wystawil mi rachunek.
                          • rudy107 Re: Jozek-farbiony piesek 20.09.07, 07:54
                            Musze sprostować: ja nie twierdziłem, że Ci brak, tylko, że coś z
                            nim nie tak, A Ty stwierdziłeś, że przysadka nie ma płatów, więc
                            stąd moja riposta. A co do Grzesia, powinniśmy zaapelować do
                            rodziny, żeby go otoczyli bardziej troskliwą opieką i tyle. Ma dość
                            poważne problemy. Ale z tą pełną lodówką, to przesadziłeś. W latach
                            80. to była rzadkość. Zapytaj nieco starszych.
                            • grzegorz1948 Re: Ryzy 20.09.07, 09:22
                              O moja opieke zdrowotna glowa cie niech nie boli,mam ubezpieczenie w
                              innym systemie.Druga rzecz to mam dwoch synow ktorzy sa medykami a
                              wiec bez troski.I mozesz tez byc pewny ze "krolikiem doswiadczalnym"
                              zachodnich firm farmaceutycznych tez nie jestem.
                              • osi-ris Quo semel est imbuta recens, servabit odorem testa 20.09.07, 09:42
                                ale twoi synowie to chyba neurologii ani psychologi nie przerobili?-
                                co?
                                • zoro333 Nie wytrzymałem 20.09.07, 12:16
                                  2 synów medyków?
                                  Jakiego kierunku?
                                  Dentyści?
                                  Ślepi czy co?
                                  Podaj gdzie leczą aby chronić własne rodziny.
                                  • jozefosmenda wskazówka praktyczna 20.09.07, 21:14
                                    Jak komuś blaza ciśnie na mózg to nie pomoże żaden lekarz!
                                    Jedynym rozwiązaniem jest skok do wolnosci.
                                    Na wszelki wypadek nie mniej niż z czwartego piętra i obowiazkowo na
                                    podłoże betonowe lub asfalt.Należy przy tym uważać na parkujące
                                    samochody by przypadkowo nie trafić bo to amortyzuje i wolność może
                                    się oddalić.Ale ponowić zawsze poźniej można.
                                    Aż do skutku!
                                    • grzegorz1948 Re: No Jozek 21.09.07, 21:43
                                      Jak komuś blaza ciśnie na mózg to nie pomoże żaden lekarz!
                                      > Jedynym rozwiązaniem jest skok do wolnosci.
                                      > Na wszelki wypadek nie mniej niż z czwartego piętra i obowiazkowo
                                      na
                                      > podłoże betonowe lub asfalt.Należy przy tym uważać na parkujące
                                      > samochody by przypadkowo nie trafić bo to amortyzuje i wolność
                                      może
                                      > się oddalić.Ale
                                      Fajnie ze w koncu pomyslales o swojej przyszlosci.Mieszkam na 2
                                      pietrze i pod oknami mam bujna zielen.
                                      Przemysl Jozek tak jak twoi towarzysze przeskocz do innej partii bo
                                      znow bedziesz musial Stanie w lapki pocalowac.Jak widzisz ja z calej
                                      sily pomagam ci organizowac twoja kampanie wyborcza i przypuszczam
                                      ze to jak bedziesz w niebie to mile to bedziesz wspominal.
                                • grzegorz1948 Re: No zoroki i ozyroki 20.09.07, 21:07

Nie wytrzymałem
                                  zoro333 20.09.07, 12:16 Odpowiedz 2 synów medyków?
                                  Jakiego kierunku?
                                  Dentyści?
                                  Ślepi czy co?
                                  Podaj gdzie leczą aby chronić własne rodziny.

Quo semel est imbuta recens, servabit odorem testa
                                  osi-ris 20.09.07, 09:42 Odpowiedz ale twoi synowie to chyba
                                  neurologii ani psychologi nie przerobili?-
                                  co?
                                  • mohrhardt Re: No zoroki i ozyroki 20.09.07, 22:09
                                    Reklama zawodów jest zabroniona? Z drezwa spadłeś?
                                    • osi-ris grzegorz1945 21.09.07, 09:51
                                      łon nawet z drzewa spaść nie umi...
                                      bo jakby umioł to by inaczy z nami godoł
                                      a skąd pochodza?- z Neudorf...
                                      • grzegorz1948 Re: grzegorz1945 21.09.07, 21:55
                                        łon nawet z drzewa spaść nie umi...
                                        > bo jakby umioł to by inaczy z nami godoł
                                        > a skąd pochodza?- z Neudorf
                                        Mosz recht bo pod drzewem leza lozarte gorole a jo naleza
                                        do"Towarzystwa Ochrony Zwierzat"
                                    • grzegorz1948 Re: mohrhard 21.09.07, 21:33
                                      Reklama zawodów jest zabroniona? Z drezwa spadłeś
                                      Co wiem to tylko lekarze i adwokaci moga informowac o otwarciu
                                      kancelarii lub prywatnej praktyki bez podawania innych danych(koszty
                                      porad, itp). W Polsce jeszcze sie tym tak bardzo nie przejmuja ale
                                      na Zachodzie mozna stracic aprobacje.
                                      • mohrhardt Re: mohrhard 23.09.07, 10:55
                                        Podaj źródło przepisów na jakie się powołujesz bo bardzo mnie to
                                        ciekawi. Troszkę na prawie się znam i czegoś takiego nigdy nie
                                        słyszałem.
                                        • grzegorz1948 Re: mohrhard 23.09.07, 21:35
                                          Ok!Ale musisz sie uzbroic w cierpliwosc bo musze pogadac na ten
                                          temat z moim adwokatem,ktory mi to powiedzial a nastepnie poszukac
                                          linku.Postaram sie podac ci to szybko ale bede znowu w rozjazdach i
                                          to caly listopad.
                                          • mohrhardt Re: mohrhard 23.09.07, 21:59
                                            Już wiem co przedmówcy mieli na myśli. Ja również pogadam ze swoim prawnikiem,
                                            potem brokerem, zahaczę o szofera, ale najwięcej czasu zejdzie mi chyba na
                                            rozmowie z moim psychiatrą i terapeutą o tym przypadku...
                                            • grzegorz1948 Re: mohrhard 23.09.07, 22:20
                                              Już wiem co przedmówcy mieli na myśli. Ja również pogadam ze swoim
                                              prawnikiem,
                                              > potem brokerem, zahaczę o szofera, ale najwięcej czasu zejdzie mi
                                              chyba na
                                              > rozmowie z moim psychiatrą i terapeutą o tym przypadku...
                                              Nie wiem co masz na mysli?!A po tobie nie spodziewalem sie ze musisz
                                              psychiatry odwiedzac.A prawnik to syn mojego kolegi no i moja
                                              rodzina ma ubezpieczenie ze prawnika mamy za darmo.A wiec gdzie
                                              problem?Nie znasz takiego ubezpieczenia?No coz juz tu pisalem ze
                                              jestem ubezpieczony/renta, zdrowie i prawnicze/ w innym
                                              systemie,dziwi cie to?!
                                              • mohrhardt Re: mohrhard 24.09.07, 10:20
                                                Niestety, nie przekonują mnie Twoje linki bo jest to dyskusja na
                                                jakiś temat a nie rzeczowe przedstawienie faktów i stwierdzenie, że
                                                przepis ustawy. x art. y paragraf z mówi, że to, to i to. Dyskutować
                                                można na różne tematy, dywagować, porównywać stan prawny różnych
                                                krajów, co nie dowodzi, że coś jest zakazane. Można to rozpatrywać w
                                                sferze (jak zresztą jest napisane w jednym z tych artykułów) etyki
                                                zawodu. Ale nie jest to aż tak nurtujący temat, żebym poświęcał mu
                                                aż tyle czasu. Kwestia druga. Ja psychiatry, choć niektórzy twierdzą
                                                inaczej, nie potrzebuję. Moja wypowiedź miała niejako przesłanie,
                                                ale być może za głęboko ukryte, aby mogło być zrozumiane. Kwestia
                                                trzecia, niestety, z języków obcych znam jedynie angielski, choć
                                                chciałbym więcej, ale może jeszcze w stopniu komunikatywnym uda mi
                                                się w przyszłości opanować niemiecki, bo ten bym chciał. Pozdrawiam.
                                                • grzegorz1948 Re: mohrhard 24.09.07, 22:44
                                                  www.nil.org.pl/xml/index
                                                  www.portalmed.pl/xml/prawo/medycyna/medycyna/r1997/970554u#gora
                                                  Chcialem zrobic wyciag z tego materialu ale po co?Wszyscy sa tak
                                                  jasno oswieceni ze moga sobie tego poszukac.jednoczesnie mozna sie
                                                  dowiedziec ciekawych rzeczy o swoich prawach w stosunku do lekarzy.
                                                  Czy ktos jeszcze watpi w to co napisalem i moze jeszcze chce cos
                                                  z"Izby Adwokackiej"?
                                                  A co ndo twojego zdrowia psychicznego to twoja glebie mysli dobrze
                                                  zrozumialem tylko chcialem ci pokazac ze mozna takie mysli wziasc
                                                  calkiem plytko.
                                                  Z angielskim to ja stoje kiepsko.co prawda 4lata nauki ale 3lata
                                                  kiepski nauczyciel no brak konwersacji w tych czasach tez wplynelo
                                                  na zatracenie sprawnosci w tym jezyku.nawet ruski ktory kiedys
                                                  znalem dobrze7lacznie z tlumaczeniami technicznymi7pozostal w sferze
                                                  szczatkowej.
                                        • grzegorz1948 Re: mohrhard 23.09.07, 21:57
                                          www.giti.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=112&Itemid=31
                                          www.libramed.com.pl/WPG/NumeryArchiwalne/23/14.html
                                          To jest tylko zebys sie nie nudzil.
                                          Jak stoisz z innymi jezykami? czy moga byc tez linki obcojezyczne?
                                          • rudy107 Re: mohrhard 24.09.07, 08:00
                                            ciekawe informacje o tych prawnikach. Czyli ci, którzy mają swoje
                                            strony internetowe i podają w nich ceny poraz popełniają co:
                                            przestępstwo? Wykroczenie? A znalazłem w internecie takie firmy.
                                            Więc Grzesiowi to znajomy taką ciemnotę wcisnął?
                                            • jozefosmenda Do bani! 24.09.07, 10:12
                                              Nie wierzcie w to co pisze Gregor.
                                              Podpuszczanie to jego specjalność.
                                              No i filozofia przelewana z próżni i poparta Wikipedią a potem
                                              pisana w Linuksie.
                                              Jacy tam prawnicy i lekarze?
                                              Do bani to wszystko!
                                              • grzegorz1948 Re: Do bani! 24.09.07, 22:46
                                                Tylko wiara w Lenina doprowadzi was do dobrobytu-Tos chcial Jozek
                                                powiedziec?Ty maly intrygancie.
    • broneknotgeld Re: kto jest kto? 10.09.07, 20:01
      Miana tu polecom hurtym?
      Czy wybory som za gurtym?
      • broneknotgeld Re: kto jest kto? 15.09.08, 20:40
        Za gurtym ponoć te do Uniji
        Bydzie ze niymi ździybko mecyji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka