Dodaj do ulubionych

Dawne czasy.

11.04.08, 10:39
Kto się jeszcze dopisze?

nasza-klasa.pl/school/21814/226
Obserwuj wątek
    • osi-ris ja p**ole gregor 11.04.08, 22:39
      czy to ty N-G. na N-K ?! uzytkowniku o nicku Gregor?! jak to ty to
      na niemca masz zajebiste nazwisko :)))))))))))))))))))))))) a możesz
      nam przytoczyć jak rodowici niemcy je wymawiają taaaak CZYSTO
      deutsch.. ja ja echt deutsch bitte... możesz nam to napisać tak jak
      to piszą Beniowi cyt. (witam Was ciule...) słowa papieża na
      lotnisku ... to jest fakt!!!
      bo na ślązaka o korzeniach niemieckich to też mi zalatuje walizeczką
      zza buga kolego... i do tego przeszedłeś odre no no niektórym to sie
      powodzi...
      • zoro333 pierni..czę 12.04.08, 15:35
        Nie wierzę! Wielkie G.1948 chodziło do tej klasy? Z tej szkoły nie
        wychodzili takie tłuki!!!
        W333 potwierdź to jeszcze.
        A nazwisko faktycznie, gorolskie i to ze wschodu. A tu taki Ślązok?
        • zoro333 Re: pierni..czę 12.04.08, 15:46
          I z samym preziem do jednej klasy, proszę, proszę. Wtyka na forum!!!!
          Na zdjęciu jednak wielkie g. nie tego, taki jakiś wkur..iony. Widać
          wyraźnie, on był zawsze taki nieprzystępny.
      • w336 Re: ja p**ole gregor 15.04.08, 07:32
        Niestety kolego chyba się mylisz, bo dane statystyczne wskazują
        trochę inny podział geograficzny.
        W Polsce jest 18 osób o nazwisku Nie…..
        Zamieszkują oni w 3 różnych okręgach i miastach.
        Najwięcej zameldowanych jest w Ruda Śląska a dokładnie 14.
        Dalsze okręgi/miasta ze szczególnie dużą liczbą osób o tym nazwisku
        Świętochłowice (3) i Tychy z liczbą wpisów 1.
    • zoro333 Poważnie 14.04.08, 21:29
      Co się stało z wielkim g.
      wykończyliście go tym wątkiem?
      • rudy107 Re: Poważnie 17.04.08, 11:47
        rzeczywiście ciekawe i dostatecznie tłumaczy całą działalność G. na
        tym forum.
    • zoro333 Na forum Swiat nadal walczy 17.04.08, 12:16
      Wielkie g. robiła za szmaciarza na tym forum, ale nadal walczy na
      Światowym. Zresztą od 2004 Gregor jest jednym z najpłodniejszych
      internautów, średnio przynajmniej trzy wpisy. Nawet wczoraj 2 a 1
      dzisiaj. I na wszystkim się zna. Dobrze, że pozbyliśmy się tego
      kumpla prezia z naszego małego forum.
      Za Blidę - kij mu w oko
      • rudy107 Re: Na forum Swiat nadal walczy 17.04.08, 15:24
        Niebawem pojawi się pod innym nickiem.
        • grzegorz1948 Re: Nick ten sam......... 18.04.08, 22:14
          Znudzila mnie korenspondencja z kazdym chamem z za Brynicy.
          Moze mi ktos powie gdzie ja mam byc na tym zdjeciu bo sam siebie nie
          znalazlem.
          • jozefosmenda Re: Nick ten sam......... 18.04.08, 23:03
            Ja Grzesiu to wogóle nie wiem o co chodzi?
            Co "ONI" od ciebie chcą?
            • grzegorz1948 Re: Jozek 19.04.08, 08:01
              Ja Grzesiu to wogóle nie wiem o co chodzi?
              > Co "ONI" od ciebie chcą?
              Jak nie wiesz to sie tylko odwroc i zapytaj sie swoj orszak
              przyglupow.Jak nie wiesz co twoj personel chce to swiadczy o ciebie,
              bo jaki pan taki kram!

• jozefosmenda No niestety.... 19.04.08, 15:54
                ...znowu pudło!
                Nie mam żadnego personelu bo przecież nie jestem kierownikiem sklepu.
                A że tutaj siedzą "szpece" od informatyki i kopmuterów to wiem i dobrze ci tak!
                • grzegorz1948 Re: ...znowu pudło! 20.04.08, 21:42
                  Nie mam żadnego personelu bo przecież nie jestem kierownikiem
                  sklepu.
                  > A że tutaj siedzą "szpece" od informatyki i kopmuterów to wiem i
                  dobrze ci tak!
                  Za taki zorokow ozyrisow, czy W336 to bym sie tez wstydzil.
                  A że tutaj siedzą "szpece" od informatyki i kopmuterów to wiem i
                  dobrze ci tak!
                  Kto Krzysiek?I co ma mi byc dobrze?
                  A jezeli chodzi o zdjecie to na kolorowym znalez sie dalej nie
                  potrafie to znow durny zorok "Panie Jozku" (typowy przychlast)szuka
                  mnie gdzies na tablo.
                  Moze porowna z moim aktualnym zdjeciem
                  www.zyrardow.salezjanie.pl/news/images/obrazki/dominik.jpg
                  A te szpece to z Towarzystwa wzajemnej adoracji ze ich znasz?!

• jozefosmenda Strzal w 10-ke! 20.04.08, 22:05
                    Kurde Gregor nawet jesteś podobny!
                    Tylko ty miałeś za młodu ten pysk bardziej napuchnięty czyli inaczej mówiąc
                    "nalany".No i ta niewinna mina.Ale pod tą maską kryje się typowy grzesznik no i
                    cwaniak!
                    Te sprytne oczka zdaja sie mówic:..."i kogo by tu wyruchac"!
                    • grzegorz1948 Re: Strzal w 10-ke! 20.04.08, 22:19
                      Tylko ty miałeś za młodu ten pysk bardziej napuchnięty czyli
                      inaczej mówiąc
                      > "nalany".No i ta niewinna mina.Ale pod tą maską kryje się typowy
                      grzesznik no i
                      > cwaniak!
                      No ja pozostalem na zawsze mlody.
                      A co ty komunistyczny ateisto wiesz o grzechach?Jak nie siedzisz
                      dobrze w temacie to przynajmniej zamknij .......!
                      Ty jestes madroscia Rudy Slaskiej8bezradnym radnym) a wiec zajmij
                      sie ta komisja na temat Sluzby zdrowia.przeciez jak twoj orszak wyje
                      na tym forum o odpowiedzialnosci Prezia to ty chowasz sie za kiecke
                      mamusi.
                      :..."i kogo by tu wyruchac"!
                      No pewnie dlatego "wstapilem" do PZPR abys wszystkiego dla siebie
                      nie zgarnal ale do LiD -u to sie juz z wami wstydzilem bo w koncu z
                      chamami mi nie po drodze!

• jozefosmenda Re: Strzal w 10-ke! 20.04.08, 23:20
                        Ależ Gregor!
                        Nie pieklij się tak,
                        bo cię trafi szlag!
                        Albert Einstein był ateistą.Czy przez to był komunistą?
                        Ćwok jesteś i telo.
                        Poza tym mam poważne wątpliwości co do twojego zepsutego światopoglądu i spojrzenia na ten orszak antypreziowski.
                        On wszakże nie jest mój ale skupia tych co cię rozgryźli.
                        A nie zastanowiłeś się nad tym,że "oni" to wtyki z dawnego SB?
                        • grzegorz1948 Re: Czy Swiety moze sie pieklic? 20.04.08, 23:36
                          bo cię trafi szlag!
                          > Albert Einstein był ateistą.Czy przez to był komunistą
                          Doszedłem - będąc dzieckiem całkowicie niereligijnych (żydowskich)
                          rodziców - do głębokiej religijności, która jednak miała swój nagły
                          koniec w wieku lat dwunastu[2]
                          Nie myślę, że z konieczności nauka i religia są naturalnymi
                          oponentami. W rzeczy samej, myślę, że jest bardzo bliski związek
                          między nimi. Co więcej, myślę, że nauka bez religii jest kulawa, i
                          odwrotnie, religia bez nauki jest ślepa. Obie są ważne i powinny
                          współpracować "ręka w rękę"[3]
                          Jestem głęboko wierzącym ateistą. [...] Jest to poniekąd zupełnie
                          nowy rodzaj religii.[4]
                          Koncepcja osobowego Boga jest mi zupełnie obca i uważam ją wręcz za
                          naiwną.[5]
                          I dlatego chcesz sie do niego upodobnic?!
                          Troche musisz uwaznie przeczytac jego wypowiedz no a do jego
                          genialnosci no coz Jozek troche .............?!Ale ty jestes przeca
                          calkim nowoczesny tak jak Hitler czy Stalin na motto"Ja jestem wasz
                          najwyzszy" DOBRA ino ston sie na ryczka zeby cie bylo w tlumie
                          slychac i widac.
                          • jozefosmenda Re: Czy Swiety moze sie pieklic? 22.04.08, 21:47
                            Gregor zacytował słowa Einsteina:
                            > Jestem głęboko wierzącym ateistą. [...] <<<

No właśnie Gregor o to mi chodziło!
                            A tutaj masz coś o Pascalu:
                            >>>Blaise Pascal był głęboko wierzącym chrześcijaninem. Prawdziwy bóg dla niego, to to bóg Abrahama, a nie bóg filozofów. Chcąc przekonać ludzi, że wiara w Boga opłaca się, w porywie swojego religijnego egoizmu i pewności siebie przekalkulował, co się opłaca a co nie. Zakład Pascala to rozumowanie przedstawione przez niego mające dowodzić, iż warto wierzyć w Boga.
                            Pascal rozpatruje w nim:
                            Bóg istnieje i nagradza za wiarę życiem wiecznym.
                            Bóg nie istnieje i nie istnieje życie wieczne.
                            Wiara w Boga ma równać się tu z przestrzeganiem chrześcijańskich zasad.
                            1.Jeżeli nie wierzysz w Boga i Bóg nie istnieje - nic nie tracisz.
                            2.Jeżeli nie wierzysz w Boga a Bóg istnieje - tracisz wszystko.
                            3.Jeżeli wierzysz w Boga a Bóg nie istnieje - nic się nie dzieje.
                            4.Jeżeli wierzysz w Boga i Bóg istnieje - zyskujesz wszystko.
                            Pascal więc twierdzi, że lepiej wierzyć w Boga, bo w wypadku jego nieistnienia nic się nie traci a w wypadku istnienia można wiele zyskać. Mamy więc dla ateisty nic lub karę ,a dla chrześcijanina nic lub nagrodę<<<

I co to Gregor za sprawiedliwość? Czyli inaczej lepszy jest wierzący złodziej i bandyta niż porządny ateista?
                            Dlatego też ja mam to wszystko w głębokim poważaniu!
                            • grzegorz1948 Re: Jozek jeszcze nie padles? 22.04.08, 23:42
                              Jozek o swiatopogladzie filozoficznym pojecia nie masz a wiec zostaw
                              to w spokoju.Ty bys wstapil nawet do "Towarzystwa babc
                              klozetowych"byle by o ciebie bylo glosno.
                              Ty jestes tylko dlatego ateista bo twoja rodzina byla zwiazana od
                              dawna z ruchem komunistycznym i dlatego opowiadali ci juz w
                              dzioecinstwie takie hocki klocki o ateizmie.
                              Moze zeby ci to troche oslodzic to zacytuje jedna wypowiedz w "Der
                              Spiege":Spotyka ateista katolika i mowi mu"Jak wy bedziecie sie czuc
                              oszukani jak po smierci nie bedzie zycia pozagrobowego" na to
                              katolik mu odpowiedzial"Jak wy bedziecie sie czuc jak po smierci
                              bedzie zycie pozagrobowe".Tyle co do twoich filozoficznych wybiegow.
                              Druga rzecz ze juz ci starzyku portami nadziera jak usilujesz z
                              religii sie nasmiewac.Nasmiewanie sie z religii bylo zawsze dennym
                              wybiegiem sekretarzy partii/nawet tych z kopalni ktorzy byli
                              grzebani w Czestochowie jako syn marnotrawny-wiesz o kim
                              mowie?/Wskazuje to na -powiedzmy to -poziom inteligencji kacyka
                              ktory mysli ze wszystko wie.
                              A tak co do watkow to biedny zoroczek na zdjeciu mnie nie znalazl a
                              my moze przejdzmy na watek zwiazany z twoja "dzialalnoscia
                              spoleczna" >szpitale w Rudzie Slaskiej< z punktami ciezkosci
                              1.Biurokracja jako ciezar kosztow w szpitalach
                              2.Lapownictwo w szpitalach-o przepraszam nie chce sie narazac-platne
                              konsultacje.
                              3.Ruchy rowerow i chorych w powiazaniu z twoja pasja spolecznika a
                              rola informatyka Krzyska-przypadek, cud?
                              4.Powiazania Miasto Szpitale(jak znow bedziesz durnia gral to znow
                              ci sciagne materialy)
                              A wiec zostanmy na tepichu i mowmy o sprawach za ktore ty w RM Rudy
                              Slaskiej jestes odpowiedzialny.
                              Tylko przejdzmy na inny watek
                              • jozefosmenda Gregor jeszcze nie upadles? 23.04.08, 15:31
                                ...na zol z wrażenia?
                                Wiesz gdzie ty mi możesz skoczyć?
                                Najwyżej po piwo do najbliższego sklepu.
                                Ty wiesz wszystko lepiej za mnie i o mnie - jak zwykle zresztą.Tak czyni każdy nawiedzony ale ja czasami żałuję iż nie ma fizycznej możliwości perswazji jak mawiał kiedyś prezydent miasta Ruda Ślaska Zygmunt Ż. Czyli łopatą do głowy, łopatą!
                                A swoją drogą co ty tam masz w tej łepetynie oprócz siana i bryny?
                                • grzegorz1948 Re: Jozek jeszcze nie padles? 23.04.08, 17:49
                                  Wiesz gdzie ty mi możesz skoczyć?
                                  > Najwyżej po piwo do najbliższego sklepu.
                                  A co stales sie alkoholikiem i sam nie mozesz leciec?
                                  Ty wiesz wszystko lepiej za mnie i o mnie - jak zwykle zresztą.Tak
                                  czyni każdy
                                  > nawiedzony ale ja czasami żałuję iż nie ma fizycznej możliwości
                                  perswazji jak m
                                  > awiał kiedyś prezydent miasta Ruda Ślaska Zygmunt Ż
                                  Do ciebie tak mowil?I co nawet on ci nie poradzil wyklarowac?Teraz z
                                  pewnoscia modli sie za ciebie.
                                  A swoją drogą co ty tam masz w tej łepetynie oprócz siana i bryny?
                                  No fajnie!Jozek jak zwykle bez argumentow ale z humorem alkoholika.

• zoro333 Re: Nick ten sam... grzesiu!!! 19.04.08, 17:59
            kochany grzesiu. jak spojrzysz na tablo to wybierz sobie zdjęcie
            największego matoła /skrzywione usta, ubecki wzrok/ a pod nim jest
            napis /jak byś nie wiedział - to imię i nazwisko/ i przeczytaj.
            Tak miałeś napisane w polskim dowodzie osobistym???
            • grzegorz1948 Re: No i co forumowy-Chamie Zoro 23.04.08, 20:29
              Jeszcze nie znalazles Pana Grzesia na pokazanym zdjeciu?
              • jozefosmenda No i co forumowy-Chamie ? 23.04.08, 22:29
                Widzę,że ja będę musiał się wtrącić co do tego zdjęcia ale poczekam jeszcze.
                Braciszek i tak mieszka w Polsce na Wirku na Kątach Paderewskiego.
                Niestety jeszcze bardziej ..........y!
                W zasadzie to kij mu w oko!
                • grzegorz1948 Re: No i co forumowy-Chamie ? 24.04.08, 23:47
                  Widzę,że ja będę musiał się wtrącić co do tego zdjęcia ale poczekam
                  jeszcze.
                  > Braciszek i tak mieszka w Polsce na Wirku na Kątach Paderewskiego.
                  > Niestety jeszcze bardziej ..........y!
                  > W zasadzie to kij mu w oko!
                  O widac zes oklepany jak"g...o na asfalcie"
                  Niestety jeszcze bardziej ..........y!
                  > W zasadzie to kij mu w oko!
                  Jak tak myslisz to dobrze tylko nie wiem co ty szpagatowy
                  inteligencie ukryles pod wielokropkiem.
                  A tak nawiasem mowiac dalej sie bawisz w donosy?

• jozefosmenda Re: No i co forumowy-Chamie ? 25.04.08, 15:38
                    Gregor!
                    Ty palancie debilny!
                    Przecież nie napisałem czyj braciszek.
                    A pod wielokropkiem może być np.yntelygentny....?
                    ...podobny,
                    ...piękny,
                    ..zawiedziony...itd.,itd.
                    A co do donosów to właśnie TY z tego powodu pitnąłeś na zachód bo tu już byłeś
                    spalony np.donosząc na Leona czy Zigi oraz innych.
                    • zoro333 Gregor kapowoł na szefa Solidarności na grubie? 25.04.08, 15:58
                      Czerwonych nienawidzi, na Solidarność donosioł i jest wierny
                      prezydentowi z PO. Co to kurna za kombinacja genów? „kotlet z psa
                      zmielonego z budą”
                      • grzegorz1948 Re: przyglupawy zoro 25.04.08, 18:31
                        a czy ty wiesz kto byl szefem SOLIDARNOSCI?
                        Idz do mamusi zmienic pielucha bo juz smierdzi toba na calym forum.
                    • grzegorz1948 Re: No i co forumowy-Chamie ? 25.04.08, 18:27
                      A co do donosów to właśnie TY z tego powodu pitnąłeś na zachód bo
                      tu już byłeś
                      > spalony np.donosząc na Leona czy Zigi oraz innych.
                      No dalej stary czerwony intrygancie!
                      Moze w koncu wejdziesz na swoje podworko i porozmawiajmy o sluzbie
                      zdrowia i lapowkach.
                      Z komisji oswiaty(cholera tam jeszcze bylo cie za malo) moze o
                      szkolnictwie i nauczycielach?! Moze ignorancie masz o tym jakies
                      pojecie albo zbierasz tylko pieniadze za nasiadowki?

• lernest Re: No i co forumowy-Chamie Zoro 24.04.08, 13:37
                grzegorz1948 napisał:
                > Jeszcze nie znalazles Pana Grzesia na pokazanym zdjeciu?

Coś ci się źle nacisnęło na klawiaturze!
                Powinno być: Jeszcze nie znalazleś Chama Grzesia na pokazanym zdjęciu?
                Ale swoją drogą ja ciebie nie znam ale myślę,że musisz mieć cholernie duży łeb na karku z powodu mądrości,które w nim posiadasz. I tym powinieneś się na tym zdjęciu wyróżniać!
                • grzegorz1948 Re: No i co forumowy-Chamie Zoro 25.04.08, 00:00
                  Powinno być: Jeszcze nie znalazleś Chama Grzesia na pokazanym
                  zdjęciu?
                  Chamem to jestes ty jak latasz w swojej glupawej koszulce po Plaz-y
                  Ja mam zawsze koszule a z krawata poza praca to raczej rezygnuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka