Dodaj do ulubionych

My chcemy Chleba z Nieba

30.11.18, 18:07
To zadziwiające, że można patrzeć i nie widzieć:

youtu.be/GD_IvJ1wzBg
Obserwuj wątek
    • tade-k53 Re: My chcemy Chleba z Nieba 30.11.18, 19:12
      Marcelino chleb i wino. Dużo lepszy film.
      • a2-a Re: My chcemy Chleba z Nieba 30.11.18, 20:44
        tade-k53 napisał:

> Marcelino chleb i wino. Dużo lepszy film.

Czy też dostał katolickiego Oscara w dwóch kategoriach: „Najlepszy film” i „Najlepszy reżyser”?
        • tade-k53 Re: My chcemy Chleba z Nieba 30.11.18, 22:25
          Nie ma to znaczenia.
          • a2-a Re: My chcemy Chleba z Nieba 01.12.18, 00:51
            tade-k53 napisał:

> Nie ma to znaczenia.

Jak zresztą wszystko dla Pana, Panie Tadeuszu, co zapewne wydarzyło się po ostatnim Soborze.
            • tade-k53 Re: My chcemy Chleba z Nieba 01.12.18, 22:03
              "Zobaczyłam znowu nowy i dziwny Kościół, który oni próbowali zbudować. Nie było w nim nic świętego... Ludzie miesili chleb w krypcie poniżej... ale on nie podnosił się, ani oni nie otrzymywali Ciała Naszego Pana, ale tylko chleb. Ci, którzy byli w błędzie przez nich niezawinionym i którzy pobożnie i płomiennie pragnęli Ciała Jezusa otrzymywali pocieszenie duchowe, ale nie działo się to przez przyjmowanie Komunii. Wtedy mój Przewodnik (Jezus) powiedział: TO JEST BABEL".
              Anna Katarzyna Emmerich
              • a2-a Re: My chcemy Chleba z Nieba 01.12.18, 23:05
                "Jam jest chleb życia. Ojcowie wasi jedli mannę na pustyni i pomarli. To jest chleb, który z nieba zstępuje: kto go spożywa, nie umrze. Ja jestem chlebem żywym, który zstąpił z nieba. Jeśli kto spożywa ten chleb, będzie żył na wieki. Chlebem, który Ja dam, jest moje ciało za życie świata»" (J 6, 48-51)
                • tade-k53 Re: My chcemy Chleba z Nieba 01.12.18, 23:33
                  Posoborowy "Kościół " to świecka organizacja, w którym nie ma nic świętego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka