Dodaj do ulubionych

No gdzie nie wejde

03.01.04, 20:37
to ta sama kompanija wesoła.. pragnę Was tylko poinformować, iż Aniołeczek
się miewa dobrze, odwyk przebiega bez większych zrywów i braków natury
psychicznej ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: No gdzie nie wejde IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.04, 20:38
      aha mowa o upadlym Gitmanie moze? ;)
      • edzioszka Re: No gdzie nie wejde 03.01.04, 20:40
        acha, w ramach pocieszenia po jego odejściu z forum najpierw się upiłam, a
        potem udałam na Towarzyskie nawiązać nowe kontakta ;)
        • Gość: xxx Re: No gdzie nie wejde IP: *.acn.waw.pl 04.01.04, 11:50
          myśląc, że może tym razem się uda kogoś wyhaczyć ?
      • miltonia Re: No gdzie nie wejde 03.01.04, 20:40
        To dopiero pierwszy, euforyczny etap. Za chwile pojawia sie dolegliwosci natury
        fizycznej.
        • edzioszka Re: No gdzie nie wejde 03.01.04, 20:42
          hyhy, ale mysli o forum intensywnie, a jeszcze intensywniej o walce z
          netnałogiem ;)
        • Gość: aniela Re: No gdzie nie wejde IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.04, 20:42
          objawy glodu abstynenckiego
          • miltonia Re: No gdzie nie wejde 03.01.04, 20:47
            Dopiero bedzie sie dzialo, jak skonczy ten odwyk. Na wszystkich forach Gitek,
            nawet na ciazy.
            • Gość: aniela Re: No gdzie nie wejde IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.04, 20:49
              objawy ciazy urojonej to efekt uboczny tego skazanego n aniepowodzenie detoksu
            • edzioszka Re: No gdzie nie wejde 03.01.04, 20:50
              hyhy, na bieliźnie i karmieniu niemowląt to najlepiej się Minka znała ;)
              • Gość: kanuk Re: No gdzie nie wejde IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.04, 21:42
                czytalem tylko pierwszy post, bo sie szykuje na party. Edi wyczulas moje
                mysli :) slysze, ze odwyk przebiega doobrze. na deser doczytam miedzywiersze.
                smacznego !
                • edzioszka Re: No gdzie nie wejde 03.01.04, 21:58
                  się wpraszam w poniedziałek do Cię na kielonka koniaczku ;)
                  • Gość: kanuk Re: No gdzie nie wejde IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.01.04, 12:04
                    na dobry poczatek tygodnia :)
                    • Gość: aniela Re: No gdzie nie wejde IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.04, 12:40
                      bo mile zlego poczatki (noco?;)
                      • Gość: kanuk Re: No gdzie nie wejde IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.01.04, 12:49
                        bez picia kac tez mozliwy :)
                        • Gość: aniela Re: No gdzie nie wejde IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.04, 12:50
                          yhy (mowie jak na spowiedzi)
                          • Gość: kanuk Re: No gdzie nie wejde IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.01.04, 12:54
                            jakbym byl ksiedzem i Aniela by powiedziala yhy? -sami widzicie :)
                          • Gość: edzioszka Re: No gdzie nie wejde IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.01.04, 12:54
                            to nie kac, a urok wypieszczanych wspomnień ;)
                            • Gość: aniela Re: No gdzie nie wejde IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.04, 12:56
                              przyszlych czy przeszlych? ;))
                              • Gość: edzioszka Re: No gdzie nie wejde IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.01.04, 12:58
                                to już zależy jaki cel - ruchomy czy nie ;)
                                • Gość: aniela Re: No gdzie nie wejde IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.04, 13:00
                                  o! zameldowalas sie u mnie? ;)
                                  • Gość: edzioszka Re: No gdzie nie wejde IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.01.04, 13:05
                                    a niby gdzie? jakie forum przejęłaś podstępem, a ja nic o tym nie wiem? ;)
                                    • aniela Re: No gdzie nie wejde 04.01.04, 13:08
                                      wiankiem z astrow chronisz wlos przez zmarznieciem ;)
                                    • Gość: edzioszka Re: No gdzie nie wejde IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.01.04, 13:08
                                      hyhy, nie zajarzyłam, iż chodzi o ten sam adres, za dużo chyba klikam ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka