wikea 14.04.10, 20:09 Jak myślicie,znaleźliby się chętni na zakup tanich, tradycyjnych ale i wymyślnych ciast domowej roboty? Sprzedaż oczywiście na blaszki różnych wielkości. W ofercie także ciasta bezglutenowe, beznabiałkowe czy bez jajek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikea Re: ci 14.04.10, 20:24 oczywiście w tamacie miało być-ciasta na zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: ci 14.04.10, 20:47 ale temat wyszedł ci bardzo aktualny. nawiązuje do żałoby narodowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukka Re: ci IP: *.acn.waw.pl 14.04.10, 21:38 Pewnie, że by się znaleźli :) Jakby się jeszcze dało piec na zamówienie przez internet np. na następny dzień, a może i z dostawą… Dawajcie znać, co dalej z tym pomysłem :P Odpowiedz Link Zgłoś
kbern Re: ci 14.04.10, 22:33 Ja tez byłabym zainteresowana, a jakby dołożyć chleb domowej roboty byłoby miodzio :) Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: ci 14.04.10, 22:39 Przyznam, że o tym też myślałam.. Zastanawiam się jednak,czy w związku z tak licznymi piekarniami, budkami itp itd chleb cieszyłby się aż takim zainteresowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: ciasta na zamówienie 14.04.10, 22:35 A pewnie że by się dało :P Pomysł jest już powoli realizowany,więc jeśli nie możesz się już doczekać efektu końcowego w postaci aromatycznego ciacha na stole zapraszam na @. Odpowiedz Link Zgłoś
kbern Re: ciasta na zamówienie 25.04.10, 22:52 Myślę że chlebek domowej roboty do tego taki dla alergików (zwłaszcza małych) to miał by wzięcie, rodzice dzieci bezglutenowych i bezmlecznych i innych bez... mieliby problem z głowy W tych piekarniach to panie jak się zapytać z czego coś jest zrobione to nie wiedzą, a tak mielibyśmy 100% pewności że np nie ma mleka :) Piekłabym sama ale mi to nawet ciasto z papierka nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ori Re: ci IP: *.chello.pl 26.04.10, 15:46 Pomysł bardzo dobry i stanowczo jestem za wprowadzeniem do oferty chleba domowej roboty. A jeszcze jakby był z mąki typ 2000 lub 1850 to ozłociliby Cię zwolennicy diety Montignac ;) Sama chętnie bym go sobie piekła ale nie posiadam dobrego piekarnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
mkkrawiec Re: ci 26.04.10, 23:53 Wydaje mi się, że bez problemu znaleźliby się klienci. Zarówno na ciasta, jak i na razowca na zakwasie! Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: ci 27.04.10, 14:48 Witajcie ponownie! Zastanawiam się, co by przykuło Waszą uwagę, gdzie szukalibyście tego typu ogłoszeń. Co by Was skłoniło do "zaryzykowania" z zakupem przez net czy telefon? Mam jeden pomysł,ale nie chciałabym niczego sugerować. Fora odpadają, bo nie wolno umieszczać reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
very.martini Re: ci 28.04.10, 22:15 Jak mi dołożysz chleb bezglutenowy na zakwasie, to bardzo chętnie. Mogę Ci nawet mąkę podrzucać:) 16%VOL 22%VAT` -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: ci 28.04.10, 23:00 Bardzo się cieszę, bo też ma się znaleźć w ofercie Ruszam na majówkę! Odpowiedz Link Zgłoś
kbern Re: ci 29.04.10, 02:00 Hmm, wiadomość to się chyba sama rozniesie, ja bym była chętna na bezmleczny chlebuś :) Ale myślę że ogłoszenia np w sklepikach osiedlowych, my mamy taki warzywniak gdzie atmosfera jak w domu, tylko czy sklepikarze zechcą strzelać sobie sami w nogę? Odpowiedz Link Zgłoś