pawel.drozd 03.04.15, 01:45 2 kwietnia miała miejsce dziesiąta rocznica śmierci Jana Pawła II pamiętacie gdzie byliście i co robiliście wtedy? bo Ja bardzo dobrze.. podobnie jak 11 wrzesień 2001 czy katastrofę Smoleńską.. Announcement of the death of John Paul II (April 2, 2005) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drowsydog Re: X Lecie Śmierci JP2 03.04.15, 15:53 pawel.drozd napisał(a): > 2 kwietnia miała miejsce dziesiąta rocznica śmierci Jana Pawła II > pamiętacie gdzie byliście i co robiliście wtedy? > bo Ja bardzo dobrze.. podobnie jak 11 wrzesień 2001 > czy katastrofę Smoleńską.. W ogóle nie pamiętam nawet daty. 11 wrzesień to pamiętam b.dobrze. Akurat wstalem z lóżka i wlączyłęm tv. (mieszkam kolo Nowego Jorku). Paliła się już pierwsza wieża i potem widziałem w tv. na żywo jak samolot uderzał w drugą wieżę. Ta tragedia uczy nas do czego zdolna jest doprowadzić ludzi religia. Nawet dobrze połaczyłeś te trzy wydarzenia. Śmierć papieża, czyli początek upadku Polski (wejśćie do UE) jako skutek jego życiowej działalności. Smoleńsk jako rezultat źle pracującego systemu władzy, no i ten 11 września jako uwieńczenie tego, co może dokonać religia. Módlmy się za tych wszystkich którzy wtedy stracili życia. Odpowiedz Link