1jacek Re: Uwagi do admina 31.05.05, 00:29 Skad u admina pomysl kasowania watkow co chwile? Odpowiedz Link
1jacek Re: Uwagi do admina 01.06.05, 14:26 Adminie, jestes glupim, ograniczonym umyslowo polglowkiem ktory kasuje moje posty. Mam to forum gleboko w dupie i tylko ty tu bedziesz pisal, idioto Odpowiedz Link
1jacek Re: Uwagi do admina 01.06.05, 14:28 Ou, nie, jednak moj post nie zniknal. Sorry, to wina mojej przegladarki Odpowiedz Link
nik82 Re: Uwagi do admina 01.06.05, 17:17 No coz, wszyscy musimy sie uczyc cierpliwosci i kazdy z nas moze sie pomylic. Odpowiedz Link
jomswiking Re: Uwagi do admina 02.06.05, 19:08 Moj post zniknal, ale dopiero teraz domyslilem sie czemu. Okej. Pytanie do admina: Czy to jest forum wylacznie dla chrzescijan? Odpowiedz Link
nik82 Re: Uwagi do admina 03.06.05, 08:26 Nie , twoj post nie zniknal, przenioslem go na watek "Regulamin Forum" i odpowiedzialem. Dla jednego pytania nie trzeba zaklada specjalnego watku, zwlaszcza gdy juz mamy "uwagi do admina" i " regulamin Forum" Odpowiedz Link
nik82 Re: Uwagi do admina 30.11.05, 11:36 DO WSZYSTKICH !!! - dlaczego zniknęło Autor: olimka1 Data: 30.11.05, 11:06 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Mogę się dowiedzieć czy napisał coś wulgarnego, żeby ktoś musiał to usunąć. Utwierdziliście mnie tylko w przekonaniu, że jesteście BEZNADZIEJNI. Trochę prawdy i już się boicie. Coś mi to forum zalatuje szatanem. ____________________________________________________________ Admin - Czasami warto swoja poczte przeczytac. Odpowiedz Link
olimka1 Re: Uwagi do admina 30.11.05, 13:42 A ja myślę, że nie powinnam czytać jeszcze raz tego, tak jak mi poradziłaś. Widać boisz się otwartej dyskusji. Szkoda czasu na takie zbędne gadanie. Mnie ta cała sytuacja tylko utwierdziła w tym co napisałam, a szkoda bo mogła się wywiązać całkiem ciekawa dyskusja i to może ja bym zmieniła zdanie. Widzę, że jednak demokratyczna cywilazja, w której każdy ma równe prawa, jeszcze tutaj nie dotarła. Do ciebie straciłam już jakikolwiek szacunek za to co robisz, więc to też możesz skasować i się cieszyć. Przypominam tylko, że cenzura to domena komunizmu i różnych innych totalitaryzmów. Opisałam całą sytuację na innych forach, gdzie ludzi się tak nie traktuje i wszyscy przyznali mi rację. Pozdrawiam Odpowiedz Link