Dodaj do ulubionych

Uwagi do admina

30.05.05, 16:57
Tu prosze.
Obserwuj wątek
    • 1jacek Re: Uwagi do admina 31.05.05, 00:29
      Skad u admina pomysl kasowania watkow co chwile?
    • 1jacek Re: Uwagi do admina 01.06.05, 14:26
      Adminie, jestes glupim, ograniczonym umyslowo polglowkiem ktory kasuje moje
      posty. Mam to forum gleboko w dupie i tylko ty tu bedziesz pisal, idioto
      • 1jacek Re: Uwagi do admina 01.06.05, 14:28
        Ou, nie, jednak moj post nie zniknal. Sorry, to wina mojej przegladarki smile
        • nik82 Re: Uwagi do admina 01.06.05, 17:17
          No coz, wszyscy musimy sie uczyc cierpliwosci i kazdy z nas moze sie pomylic.
        • opryszczka Re: Uwagi do admina 03.06.05, 18:34
          Ehehehehehe, dobre! Co za idiota!
    • jomswiking Re: Uwagi do admina 02.06.05, 19:08
      Moj post zniknal, ale dopiero teraz domyslilem sie czemu. Okej.
      Pytanie do admina: Czy to jest forum wylacznie dla chrzescijan?
      • nik82 Re: Uwagi do admina 03.06.05, 08:26
        Nie , twoj post nie zniknal, przenioslem go na watek "Regulamin Forum" i
        odpowiedzialem. Dla jednego pytania nie trzeba zaklada specjalnego watku,
        zwlaszcza gdy juz mamy "uwagi do admina" i " regulamin Forum"
        • nik82 Re: Uwagi do admina 30.11.05, 11:36

DO WSZYSTKICH !!! - dlaczego zniknęło
          Autor: olimka1
          Data: 30.11.05, 11:06 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
          Mogę się dowiedzieć czy napisał coś wulgarnego, żeby ktoś musiał to usunąć.
          Utwierdziliście mnie tylko w przekonaniu, że jesteście BEZNADZIEJNI. Trochę
          prawdy i już się boicie. Coś mi to forum zalatuje szatanem.

Admin - Czasami warto swoja poczte przeczytac.

• olimka1 Re: Uwagi do admina 30.11.05, 13:42
            A ja myślę, że nie powinnam czytać jeszcze raz tego, tak jak mi poradziłaś.
            Widać boisz się otwartej dyskusji. Szkoda czasu na takie zbędne gadanie. Mnie ta
            cała sytuacja tylko utwierdziła w tym co napisałam, a szkoda bo mogła się
            wywiązać całkiem ciekawa dyskusja i to może ja bym zmieniła zdanie. Widzę, że
            jednak demokratyczna cywilazja, w której każdy ma równe prawa, jeszcze tutaj nie
            dotarła. Do ciebie straciłam już jakikolwiek szacunek za to co robisz, więc to
            też możesz skasować i się cieszyć. Przypominam tylko, że cenzura to domena
            komunizmu i różnych innych totalitaryzmów. Opisałam całą sytuację na innych
            forach, gdzie ludzi się tak nie traktuje i wszyscy przyznali mi rację. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka