beautiful_ 21.10.09, 17:11 Hej czytał ktoś z was taką książkę Intruz? Autorstwa Stephenie Meyer Czy była ciekawa? Bo zastanawiam się czy ją sobie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapi Re: INTRUZ ;) 21.10.09, 17:28 Kupiłam ją mojemu bracie pod choinkę. Przeczytał w trzy dni a jest dość gruba. Powiedział ,że nawet fajna. Taka bardziej fantastyczna bo będą tam kosmici itd. Ogólnie polecam jeśli podobało się mojemu bracie. On przeważnie wie co dobre,chociaż ja bym tam nie przeczytała bo mnie nie interesują takie książki. Decyzja zależy od Ciebie ; * Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: INTRUZ ;) 21.10.09, 17:29 "Decyzja zależy do Ciebie " Sorki za błąd ; * Odpowiedz Link Zgłoś
roseline intruz 21.10.09, 17:31 kupiłam i przeczytałam. taka łatwa do czytania. ale jeśli nie lubisz zamykania w kapsułach i przejmowania ludzi przez obcych - nie trać czasu Odpowiedz Link Zgłoś
plotkaraxdd Re: INTRUZ ;) 22.12.09, 14:48 mówiąc ogułem książka bardzo fajna... Na początku z deczka nudna lae się nie zrażaj... Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: INTRUZ ;) 21.10.09, 18:51 przeczytałam z 70 stron jak dla mnie początek jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: INTRUZ ;) 21.10.09, 18:54 intruz ? jakoś mnie nie ciągnie . jakoś mnie nie ciągnie do przeczytania intruza. nie wiem czemu , ale jakoś tak. wolę inne książki . ;x Odpowiedz Link Zgłoś
ika95 ;D 21.10.09, 19:11 Polecam! Świetna książka. Na swój sposób lepsza nawet od Zmierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: INTRUZ ;) 21.10.09, 19:44 oceniam ją na duży plus, z pewnością lepsza od zmierzchu. nie taka płytka + dla osób myślących. z dużą wyobraźnią. Odpowiedz Link Zgłoś
minia13 Re: INTRUZ ;) 21.10.09, 19:44 Moja mama to czytala i powiedziala ze nie jest zbyt ciekawa i jest trudna do zrozumienia wiec ja nie mialam ochoty jej czytac ale jak lubisz takie historie to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: INTRUZ ;) 21.10.09, 21:25 Jestem w trakcie czytania, na ponad 300 stronie i jak na razie bardzo mi się podoba. Szybko się czyta, podobają mi się postaci, akcja... Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_ Re: INTRUZ ;) 22.10.09, 14:40 czytałam, polecam. z jednej strony różni się od "Zmierzchu", z drugiej - można odnaleźć wspólne cechy. na pewno umila jazdę w korku Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: INTRUZ ;) 23.10.09, 15:36 ok widzę że dużo osób chwali tą książkę więc kupię ją sobie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paula7134 Re: INTRUZ ;) 23.10.09, 15:59 jedna z moich koleżanek mówiła , że ta książka jest lepsza niż saga o wampirach , ja jeszcze nie czytałam ale jak skończę przed świtem to zabieram się do czytania intruza Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: INTRUZ ;) 10.12.09, 22:35 ja tak samo....jak skończę z przed świtem to poszukam intruza Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: INTRUZ ;) 19.12.09, 12:55 mi się bardzo podobała. Jest trochę skomplikowana, ale warto ją przeczytać. Zaczynasz doceniać to że jesteś człowiekiem A ile razy przy niej płakałam... Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: INTRUZ ;) 19.12.09, 23:07 Kupuj!!! Najlepsza książka jaką do tej pory czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: INTRUZ ;) 19.12.09, 23:12 Naprawdę dobra książka. Może nie tak bardzo wciągająca jak Zmierzch, ale pod względem fabuły i stylu jest- jak dla mnie- od Zmierzchu lepsza. Jak chcesz sobie kupić, to gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: INTRUZ ;) 20.12.09, 21:31 Polecam. Może i nie jest lepsza od "Zmierzchu", ale naprawdę bardzo przyjemnie mi się ją czytało. Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: INTRUZ ;) 22.12.09, 14:45 Polecam, jest świetna.Na początku może trochę niezrozumiała, ale potem mocno wciąga. Można przy niej śmiać się i płakać, zwłaszcza na końcu Dzięki tej książce(i sadze TWILIGHT) Stephenie stała się moją ulubioną pisarką Odpowiedz Link Zgłoś
dominisiaa_ Re: INTRUZ ;) 26.12.09, 12:47 Ja czytam włAśnie drugi raz Na samym początku ze 2 rozdziały[za pierwszym razem] nie wiedziałam o co dokładnie w niej chodzi.. ale potem się wczytałam i bardzo mi się podobała/podoba. Może nawet bardziej niż saga ,,Zmierzch". Wg mnie warto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś