xxagullaxx Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 12.11.09, 20:12 Pani od j. angielskiego mówi do mnie smiley xd , a tak ogólnie to Aga, Aguś ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
milfa Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 12.11.09, 20:18 W klasie wszyscy wołaja na mnie '' milfa '' więc pzrzewaznie wolaja na mnie'' milfa '' !! ale niektórzy nauczyciele wołaja na mnie '' ślicznaś '' np, w-f, matma, polak, anglik ) heh Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 12.11.09, 20:20 na mnie normalnie po imieniu xD Odpowiedz Link Zgłoś
justina12 Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 12.11.09, 20:23 NO mi Justi niektozi.;p a taki jeden nauczyciel skraca moje nazwisko (nie powiem jak ) ;d Odpowiedz Link Zgłoś
maniaulaa03 Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 12.11.09, 20:25 Marianka - bleeee Mania pare razy jedna baba powiedziała na mnie Marsjanko Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 12.11.09, 20:40 Na mnie nauczyciele mówią Karolcia, a pani od przyrody Karina ( nienawidzę tego przezwiska ) A tak ogólnie na naszą klasę mówią : Małe, wstrętne paskudy albo aniołki z różkami. Gdy przychodzą do nas na lekcję najczęściej mówią, że lekcje z nami mają za karę. Dzisiaj na w-f gościu mówił, że mu się śniliśmy i że to był jego najstraszniejszy koszmar. Ciekawe... Chyba nie jesteśmy tacy źli chociaż większość chłopców jest okropna. Ja i reszta dziewczyn jesteśmy grzeczne ( przed nauczycielami ) Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 . 12.11.09, 21:50 um . .pan od basneu mówi na mnie Doda xd A na moją koleżanke Shakira . Jak ją raz przez przypadek udezyłam to powiedziałam że zwalczam konkurencje ; D A tak wgl. to nauczyciele mówią na mnie Agata, a pani od histy "Agatka" ? Żałosne . Ale ona tak na wszystkie dziewczyny mówi . Odpowiedz Link Zgłoś
maksmonz Re: . 12.11.09, 21:55 Mój wych. mówi na mnie Kędzior. ;d Bo taka moja ksywka. ;d Tak to różnie : po imieniu, czasmi po nazwisku, albo per ' koleżanka', chociaż znakomicie znają moje imię. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka1482 Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 17.11.09, 17:27 Doo mnie babaa od poolaka mówi Moniczkaa . xd A inni too Monika ... normalnie . Alee kiedyś ktoś na WDŻ poowiedził doo mnie skuziątkoo a baabka przy sprawdzaniu listy tez tak wypaliłaa xd Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 17.11.09, 17:41 A do mnie to mówią najczęściej po imieniu albo po nazwisku albo też zamiast Karolina to Karolinka w podstawówce dyrektorka uczyła mnie plastyki i mówiła do mnie Kołakosia czyli zabawiała się moim nazwiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
nulka_ Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 18.11.09, 18:41 Na mnie Natalia, Natalka ... różnie Odpowiedz Link Zgłoś
nelunia Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 18.11.09, 18:52 Kalinka,Kalina,kochanie,kochana To tak wszyscy nauczyciele Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 18.11.09, 18:57 na mnie nauczyciele mówią normalnie, po imieniu : D ale do mojej kol, Michaliny, pani z pol zawsze mówiła Misialina, ją to zawsze irytowało, ale m sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 18.11.09, 19:00 na mnie od polaka mówi Klaudynka a jak sie wkurzy to klauducha xdd Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 18.11.09, 19:09 Na mnie większość nauczycieli mówią Oliwka (bo mam na imię Oliwia). Tylko pan od informatyki, pani od: matematyki, przyrody i Wf-u mówią po prostu Oliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xandra Jak mówią na was nauczyciele?:] 18.11.09, 19:03 Ja jestem w 1 LO i nie mówią już do nas po imieniu. Zwracają się - Proszę Państwa.. A poszczególne osoby są po prostu nazywane np. Panem Kowalskim albo Panią Nowak.. Niestety piękne czasy się skończyły.. Traktują nas jak dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 21.11.09, 03:17 pani od matmy : jula . pani od polskiego (moja wych.): julka pani od religii : julio a tak to normalnie jula, julia etc. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 21.11.09, 09:19 mi nie zmieniają . Odpowiedz Link Zgłoś
gigi_ Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 21.11.09, 09:27 Pani od matmy Oliwka, a pan od wuefu po nazwisku . :dd Odpowiedz Link Zgłoś
xblackewkax Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 21.11.09, 09:28 Często mówią EWKA. Ale najczęściej po prostu Ewa- czyli po imieniu ;D A wychowawczyni i pani od niemca- Tokio ;** (albo całe- Tokio Hotel) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ann_95 Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 21.11.09, 09:29 U mnie choć są trzy Anny w klasie to i tak do mnie wszyscy mówią Anka Jest tak : 1...... 2..... 3.Ania -koleżanka 4... 5.Anka- ja 6.... 7..Ania -koleżanka Ale za to pani w podstawówce mówiła do mnie Hanka z m jak miłośc Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 21.11.09, 09:36 `ogórki, Franki, bułki, kartOfle i inne takie ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
euforia Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 21.11.09, 10:06 nazywam się Adrianna,a nauczyciele mówią poprostu Ada,sama chciałam żeby tak mówili : d bo nie lubie mojego imienia,wole już skrót Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Jak mówią na was nauczyciele ? 21.11.09, 11:03 Od wf mówi na mnie ruda <chociaż jestem szatynką ;/> Od ang. mówi do mnie misiu, a reszta Agniesia <moje drugie imię> Odpowiedz Link Zgłoś
esmecullen Re: Jak mówią na was nauczyciele ? 21.11.09, 18:33 Ja jestem po prostu Patrycja dla nauczycieli... Tylko pani od polaka potrafi na mnie powiedzieć Pati...---> To przez koleżankę która kiedyś na jakieś liście podpisała mnie Pati ***** XD Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Jak mówią na was nauczyciele ? 29.11.09, 17:28 Po prostu: Marcelina ale też: Marcela Marcelka I ja i moja kumpela miałysmy takie same swetry (zupełnie przypadkowo(!)) z takimi pomponami to taka nasza pani do nas: pomponiary Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Jak mówią na was nauczyciele ? 29.11.09, 17:30 normlanie, po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 09.12.09, 19:55 facet od angola mówi na mnie madzik albo chomiczku a bab od matmy mówi madzia jak nie będzie pytała albo robiła kartkówy a magda jak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kate_95 Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 09.12.09, 19:59 Do mnie pani od geografi mówi Kasiula ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 09.12.09, 20:00 Do mnie najczęściej Madzia. ^^ A pani od Biologii do mojej koleżanki mówi Oliwka ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
seli_13 Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 09.12.09, 20:08 Na mnie pani od religii mówi blondyna chociaz mam bardzo ciemne brazowe wlosy (prawie czarne) wiecia czemu ? ze wzgledu na moje "błyskotliwe" i "szybkie" rozumowanie xd Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Jak mówią na was nauczyciele?:] 09.12.09, 20:35 Szypułka . xd Koziołku Malutka i ogóle masakra xdd Odpowiedz Link Zgłoś