kardolina Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 22.07.10, 10:46 charakter, zainteresowania i... zęby. xd Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 23.07.10, 16:02 Na początku zawsze zwracam uwagę na oczy, bo jakoś po oczach od razu widać, czy ktoś jest sympatyczny, wesoły, i tak dalej. Aha jeszcze jedno, zawsze pozytywne wrażenie robią na mnie kolesie w trampkach nie wiem dlaczego xD no i jakby był jakimś takim romantycznym rockowcem to bym za nim nawet do piekła poszła Odpowiedz Link Zgłoś
sickoflove Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 23.07.10, 16:19 Nie mam zamiaru udawać,że wygląd nie jest ważny. -Koniecznie musi mieć zielone oczy (ewentualnie przeboleje brązowe), -mocny zarys kości policzkowych, -wyższy ode mnie , - przede wszystkim normalny,nie żaden Jot Pe,dresik lub kozak,który słucha muzyki na telefonie na mieście myśląc,że innych interesuje to czego słucha etc., -czysty!Nie chodzący w jednej bluzie tydzień itp. -Wyluzowany,ale nie za wszelką cenę silący się na luz, to niesmaczne -No i te same zainteresowania . ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
cold_kiss Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 23.07.10, 16:28 na włosy i sposób zachowania. xD blondyn średnie włosy, zielone oczy interesuje się muzyką, starszy ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika1604 Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 23.07.10, 16:31 dla mnie chlopak musi miec przede wszystkim fajny charakter, mile by bylo gdyby byl romantyczny jezeli chodzi o wyglad to wole brunetow ładny to wiadomo fanie by bylo gdyby nie mial nalogow(papierosy i czeste picie alkoholuoczywiscie narkotyki =chlopk jest przegrany)a tak poza tym dusza towarzystwa tez by bylo widziane Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Mój typ ; 23.07.10, 16:45 Ja ogromną uwagę zwracam na zęby , muszą być białe , ale oczy to zwierciadła duszy więc mają dla mnie również wielkie znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
kasienkaxp zalezy ... 23.07.10, 16:54 Ja zwracam uwage na ciuchy ... "OGÓLNIE" . Lubiee, jak chłopak ma buty skayt, spodnie "rurki " ewentualnie spodnie luźne, żeby mu było widac gacie (XD) No i luźna koszulka, to mój "ideał". ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 jaka szkoda , 23.07.10, 19:02 że ideałów nie ma . No to tak ; ładne oczy ,boski uśmiech ,gęste włosy ,inteligencja ,poczucie humoru, lekka szczypta romantyzmu ,ale nie przesadzajmy i podobne zainteresowania . Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 23.07.10, 23:38 Ja lubię przeciwieństwa Bo jak wiadomo to właśnie przeciwieństwa się przyciągają ;D a poza tym w takim związku jest wtedy ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 24.07.10, 02:16 ja pierwsze co patrze na ubranie .. jak jest ładnie ubrany to dopiero spojrzę na ryj Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 24.07.10, 22:26 na twarz, charakter i zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 24.07.10, 22:27 Hmm... ja ogólnie na całokształt chłopaka . Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 11:03 Ja najpierw zwracam uwage na oczy,poczucie humoru... A moj typ chłopaka to : Taki niegrzeczny,z poczuciem humoru,odważny,szczery,wysoki, wyluzowany,pozytywnie zakręcony,chudy,wysportowany, niebiesko lub brązowo-oki blondyn albo brunet ... Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 11:05 I ja jeszcze zwracam uwage na to czy jest zadbany i na to jak się ubiera ( bo mnie kręcą chłopaki w stylu hip-hopowym ) hehe ... Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 12:47 na włosy , styl i twarz . xd Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 11:42 na wzrost, włosy i ubrania, buty także. no kurcze, jakoś tak na wszystko :3 Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 12:09 Ogólnie- twarz. Szczególnie oczy. Buty też, w ogóle styl ubierania się. Niecierpię, gdy facet chodzi w sandałach i klapkach. Odpowiedz Link Zgłoś
eatmedrinkme Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 12:54 Hmm. Dla mnie to taki typ no wieice dluge wlsy,a nie lyse pały bo kurde nienawidze dresów -.- ..Taki typ rokowca powiazany z Scene styl boy (emo boy) , ale moze byc tez sk8, noi żeby nie byl taki niechlujny ! ;dd. A jak ide gdzies to też zwracam uwage na buty, ale lubie też jak ktoś ma ciekawe oczy uwielbiam zielone u facetów xDDD. Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ... 14.08.10, 12:40 Pierwsze wrażenie jeśli chodzi o wygląd? Włosy! Koniecznie! Nie cierpię krótkich Ciuchy, bo "skate" odpada. No i oczy... A wnętrze to już moja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 13:39 Całokształt , to jak się ubiera nie ma wpływu . Odpowiedz Link Zgłoś
kinia071198 Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 13:49 na oczy, zęby, włosy i buty, jak twoja siostrai wiele innych dziewczyn, jak napisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 14:01 piekny usmiech, cudowne oczy -najlepiej brazowe. <3 Fajnie ,zeby mial nietypowy styl, roznil sie od reszty chlopakow. Z charakteru? hmmm... tolerancyjny, z poczuciem humoru, romantyczny i takie tam. za dlugo by wymieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
suoik na jego ciuchy, i.. 14.08.10, 14:03 Więc tak: Pierwsze co to patrzę na ciuchy, potem przyglądam się jego butom (najlepiej takie po kostki z nike, wtedy to po prostu rozpływam się, mhhmmm. ;d ale mogą być też niższe nike, albo jakieś adidasa : 33), następne, co robię to patrzę na jego fryzurę (najlepiej, żeby miał dłuższe włosy, yhyyy ^^ : D) no i potem na twarz, kolor włosów najlepiej blond, ale w sumie to jest mi obojętny jego kolor. : ) Czyli mój typ: blondyn, dłuższe włosy, rurki (albo proste spodnie : D, oby nie dzwony jakieś wrrr -,-), zawaliste buty, i do tego mógłby mieć jeszcze kaszkiet i deskorolkę, ale to już nieobowiązkowe. I nie zdziwiłabym się gdyby ktoś po tym, co napisałam, źle o mnie pomyślał. No cóż, taka jestem, wygląd u mnie najbardziej się liczy, na końcu jest charakter. Wiem, wiem, głupia jestem, blablabla... *,* Dodam jeszcze, iż to jest typ mojego ULUBIONEGO typu chłopaka. Jeśli chodzi o koleżeństwo, czy przyjaźń to dla mnie nie ma znaczenia wygląd, wtedy liczy się tylko charakter. A no jeśli chodzi o bycie razem no to musi wyglądać porządnie, czyli tak jak opisałam wyżej. Ale wiadomo, że jeśli spełni wszystkie moje wymagania, a i tak będzie brzydki, czy jakiś chamski, wredny z charakteru to nic z tego nie będzie. Pewnie pomyślicie, że takich nie ma w Polsce, a to nieprawda, bo ja widziałam kilku takich nad morzem i w Warszawie też dużo. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 14:04 Musi mieć dłuższe włosy i zielone lub niebieskie oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 14:06 Oh mi się podobają blondyni z długimi włosami. Niebieskie oczy. ; ))<bujawobłokach> Jeszcze taki ślicznie opalony. ; ) ładne białe zęby. Dobrze zbudowany i oczywiscie charakter anioła. x DD Nie chciałabym zeby był zbytnio agresywny tylko po porstu opanowany. ; ) Oczywiscie nie bedzie mi przeszkadzalo jeśli nie bedzie blondaskiem czy miał niebieskich oczu a nawet jeśli długich włosów nie będzie miał . wręcz zaje^^biscie by było gdyby miał właśnie ze mną wspólne zaiteresowania(ksiażki, kaskaderstwo. ) TAKI CHŁOPAK BYŁBY CUDEEM. rzecz jasna marzenia nie do spełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nalaatkaa Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 14:08 Głownie na oczy . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 14:09 włosy ciemny blond lub czarne . ; > oczy najlepiej piwne . ładnie ubarny, wysoki , wysportowany . . . co ja ci będe dużo pisać. ideałów nie było, nie ma i nie będzie. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
justn6 Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 14:12 musi być ładny i dobrze się ubierać i uczyć i mam takiego jednego na oku Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 xDD 14.08.10, 14:14 Ciemne oczy i włosy, ładny uśmiech, poczucie humoru xDD standard ;pp Odpowiedz Link Zgłoś