Dodaj do ulubionych

Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;]

• kardolina Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 22.07.10, 10:46
      charakter, zainteresowania i... zęby. xd
    • dragonica Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 23.07.10, 16:02
      Na początku zawsze zwracam uwagę na oczy, bo jakoś po oczach od razu widać, czy
      ktoś jest sympatyczny, wesoły, i tak dalej.
      Aha jeszcze jedno, zawsze pozytywne wrażenie robią na mnie kolesie w trampkach
      nie wiem dlaczego xD
      no i jakby był jakimś takim romantycznym rockowcem to bym za nim nawet do piekła
      poszła devil
      • sickoflove Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 23.07.10, 16:19
        Nie mam zamiaru udawać,że wygląd nie jest ważny.
        -Koniecznie musi mieć zielone oczy (ewentualnie przeboleje brązowe),
        -mocny zarys kości policzkowych,
        -wyższy ode mnie ,
        - przede wszystkim normalny,nie żaden Jot Pe,dresik lub kozak,który słucha
        muzyki na telefonie na mieście myśląc,że innych interesuje to czego słucha etc.,
        -czysty!Nie chodzący w jednej bluzie tydzień itp.
        -Wyluzowany,ale nie za wszelką cenę silący się na luz, to niesmaczne
        -No i te same zainteresowania . ;3
    • cold_kiss Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 23.07.10, 16:28
      na włosy i sposób zachowania. xD
      blondyn średnie włosy, zielone oczy interesuje się muzyką, starszy ode mnie.
    • mika1604 Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 23.07.10, 16:31
      dla mnie chlopak musi miec przede wszystkim fajny charakter, mile by bylo gdyby
      byl romantyczny winkjezeli chodzi o wyglad to wole brunetow winkładny to wiadomowink
      fanie by bylo gdyby nie mial nalogow(papierosy i czeste picie
      alkoholuwinkoczywiscie narkotyki =chlopk jest przegrany)a tak poza tym dusza
      towarzystwa tez by bylo widzianewinkkisskisskisskiss
    • only_exception Mój typ ; 23.07.10, 16:45
      Ja ogromną uwagę zwracam na zęby , muszą być białe , ale oczy to zwierciadła
      duszy więc mają dla mnie również wielkie znaczenie wink
    • kasienkaxp zalezy ... 23.07.10, 16:54
      Ja zwracam uwage na ciuchy ... "OGÓLNIE" .
      Lubiee, jak chłopak ma buty skayt, spodnie "rurki " ewentualnie spodnie
      luźne, żeby mu było widac gacie (XD)
      No i luźna koszulka, to mój "ideał". ; )))
      • kingusia tak samo jak kasienkaxp 27.09.10, 13:24
        xd
    • piratka13 jaka szkoda , 23.07.10, 19:02
      że ideałów nie ma .

No to tak ; ładne oczy ,boski uśmiech ,gęste włosy ,inteligencja ,poczucie
      humoru, lekka szczypta romantyzmu ,ale nie przesadzajmy wink i podobne
      zainteresowania .
    • oldtimesakexd Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 23.07.10, 23:38
      Ja lubię przeciwieństwa big_grin Bo jak wiadomo to właśnie przeciwieństwa się
      przyciągają ;D a poza tym w takim związku jest wtedy ciekawiej big_grin
    • kcjb Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 24.07.10, 02:16
      ja pierwsze co patrze na ubranie .. jak jest ładnie ubrany to dopiero spojrzę na ryj
    • myslicielka123 Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 24.07.10, 22:26
      na twarz, charakter i zachowanie
    • temptation Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 24.07.10, 22:27
      Hmm... ja ogólnie na całokształt chłopaka . wink
    • kicikici..kotku Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 11:03
      Ja najpierw zwracam uwage na oczy,poczucie humoru... big_grin

A moj typ chłopaka to :
      Taki niegrzeczny,z poczuciem humoru,odważny,szczery,wysoki,
      wyluzowany,pozytywnie zakręcony,chudy,wysportowany, big_grinbig_grin
      niebiesko lub brązowo-oki blondyn albo brunet ...
      serce

• kicikici..kotku Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 11:05
        I ja jeszcze zwracam uwage na to czy jest zadbany i na to jak się ubiera
        ( bo mnie kręcą chłopaki w stylu hip-hopowym ) serce

hehe ... kiss
        • alyson96 Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 12:47
          na włosy , styl i twarz . xd
    • elen Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 11:42
      na wzrost, włosy i ubrania, buty także. no kurcze, jakoś tak na wszystko :3
    • katsuumi_17 Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 12:09
      Ogólnie- twarz. Szczególnie oczy.
      Buty też, w ogóle styl ubierania się. Niecierpię, gdy facet chodzi w sandałach i klapkach.
      • eatmedrinkme Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 12:54
        Hmm. Dla mnie to taki typ no wieice dluge wlsy,a nie lyse pały bo kurde nienawidze dresów -.-
        ..Taki typ rokowca powiazany z Scene styl boy (emo boy) , ale moze byc tez sk8, noi żeby
        nie byl taki niechlujny ! ;dd. A jak ide gdzies to też zwracam uwage na buty, ale lubie też jak
        ktoś ma ciekawe oczy uwielbiam zielone u facetów xDDD.
    • delicious ... 14.08.10, 12:40
      Pierwsze wrażenie jeśli chodzi o wygląd?
      Włosy! Koniecznie! Nie cierpię krótkichwink
      Ciuchy, bo "skate" odpada.
      No i oczy...
      A wnętrze to już moja sprawasmile
    • temptation Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 13:39
      Całokształt , to jak się ubiera nie ma wpływu .
    • kinia071198 Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 13:49
      na oczy, zęby, włosy i buty, jak twoja siostrai wiele innych dziewczyn, jak napisałaś wink
    • sweet_dudee Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 14:01
      piekny usmiech, cudowne oczy -najlepiej brazowe. <3
      Fajnie ,zeby mial nietypowy styl, roznil sie od reszty chlopakow.
      Z charakteru? hmmm... tolerancyjny, z poczuciem humoru, romantyczny i takie tam. big_grin
      za dlugo by wymieniac.
    • suoik na jego ciuchy, i.. 14.08.10, 14:03
      Więc tak:
      Pierwsze co to patrzę na ciuchy, potem przyglądam się jego butom (najlepiej
      takie po kostki z nike, wtedy to po prostu rozpływam się, mhhmmm. ;d ale mogą
      być też niższe nike, albo jakieś adidasa : 33), następne, co robię to patrzę na
      jego fryzurę (najlepiej, żeby miał dłuższe włosy, yhyyy ^^ : D) no i potem na
      twarz, kolor włosów najlepiej blond, ale w sumie to jest mi obojętny jego kolor. : )

Czyli mój typ: blondyn, dłuższe włosy, rurki (albo proste spodnie : D, oby nie
      dzwony jakieś wrrr -,-), zawaliste buty, i do tego mógłby mieć jeszcze kaszkiet
      i deskorolkę, ale to już nieobowiązkowe.

I nie zdziwiłabym się gdyby ktoś po tym, co napisałam, źle o mnie pomyślał. No
      cóż, taka jestem, wygląd u mnie najbardziej się liczy, na końcu jest charakter.
      Wiem, wiem, głupia jestem, blablabla... *,*

Dodam jeszcze, iż to jest typ mojego ULUBIONEGO typu chłopaka. Jeśli chodzi o
      koleżeństwo, czy przyjaźń to dla mnie nie ma znaczenia wygląd, wtedy liczy się
      tylko charakter. A no jeśli chodzi o bycie razem no to musi wyglądać porządnie,
      czyli tak jak opisałam wyżej. Ale wiadomo, że jeśli spełni wszystkie moje
      wymagania, a i tak będzie brzydki, czy jakiś chamski, wredny z charakteru to nic
      z tego nie będzie.

Pewnie pomyślicie, że takich nie ma w Polsce, a to nieprawda, bo ja widziałam
      kilku takich nad morzem i w Warszawie też dużo. ; )
    • newborn. Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 14:04
      Musi mieć dłuższe włosy i zielone lub niebieskie oczy.
    • bananowaa Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 14:06
      Oh mi się podobają blondyni z długimi włosami. Niebieskie oczy. ; ))<bujawobłokach> Jeszcze taki ślicznie opalony. ; ) ładne białe zęby.big_grin Dobrze zbudowany i oczywiscie charakter anioła. x DD Nie chciałabym zeby był zbytnio agresywny tylko po porstu opanowany. ; ) Oczywiscie nie bedzie mi przeszkadzalo jeśli nie bedzie blondaskiem czy miał niebieskich oczu a nawet jeśli długich włosów nie będzie miał . wręcz zaje^^biscie by było gdyby miał właśnie ze mną wspólne zaiteresowania(ksiażki, kaskaderstwo.wink ) TAKI CHŁOPAK BYŁBY CUDEEM. serceserce rzecz jasna marzenia nie do spełnienia.sad
    • nalaatkaa Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 14:08
      Głownie na oczy .
    • lady_cat Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 14:09
      włosy ciemny blond lub czarne . ; >
      oczy najlepiej piwne .
      ładnie ubarny, wysoki , wysportowany . . .

co ja ci będe dużo pisać. ideałów nie było, nie ma i nie będzie. ; >
    • justn6 Re: Chłopcy: na co zwracacie uwagę, ? Was typ ;] 14.08.10, 14:12
      musi być ładny i dobrze się ubierać i uczyć i mam takiego jednego na oku wink
    • iga18 xDD 14.08.10, 14:14
      Ciemne oczy i włosy, ładny uśmiech, poczucie humoru xDD standard ;pp cool suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka